Kæmpe dommerfejl da AGF tabte til Nordsjælland

Skrevet den 27. oktober 2017 - 20:53 af
Superligaen AGF - AaB 19- 02-2017 19-02-2017 i Aarhus på Ceres ParkFoto: Jesper Zacho Elgaard

Det kan næsten lyde som et Dejavu. AGF taber med et par mål, og er samtidig voldsomt utilfredse med dommerens indsats.

Denne gang var der dog masser af grund til frustrationer fra AGF spillerne, da kampens dommer, fuldstændig frarøvede AGF alle chancer for at få point fra opgøret.

Vi starter dog med første halvleg, hvor Asante hurtigt fik bragt FC Nordsjælland foran efter otte minutter, inden Pierre Kanstrup scorede sit første mål for AGF efter 17 minutter.

Herefter skulle vi hen til det 40. minut, før FC Nordsjælland kunne gå til pause med det mål Jensen scorede kort før første halvleg endte.

I anden halvleg bragte Marcondes FC Nordsjælland på 1-3, og det var her fra, at kampen pludselig tog fart.

AGF havde 2-3 kæmpe chancer i træk, hvor skarpheden bare manglede, og det samme var tilfældet i det 65. minut, da Duncan brændte fra 11 meter pletten.

Otte minutter senere brændte det dog fuldstændig sammen for kampens dommer, da Mtliga burde have været udvist. Spelmann står en meter fra målet og sparker den på vej over stregen, inden Mtliga bruger begge hænder til at holde bolden ude af målet.

Kampens dommer vinker afværgende, og i stedet for straffespark og rødt kort, blev det til et vanvittigt tyndt straffespark i den modsatte ende, da Jakob Ankersen puffede til Bartolec.

Marcondes sparkede den sikkert i mål til slutresultatet 1-4. Et utroligt misvisende resultat for kampen, hvor AGF dog selv burde have scoret flere mål, da Duncan og Junker havde stribevis af chancer i løbet af 2. halvleg.

 banner
+ Få 100% i bonus på første indbetaling
+ Få op til 1000 kr. i bonus
+ De største indenfor betting
+ Høje odds på lokale kampe
+ Live og almindelige odds
banner
+ 50 kr. gratis ved oprettelse
+ Op til 10.000 DKK i bonus
+ Live og almindelige odds
+ 50 free spins til casinoet (spilleautomater)
+ Alle sportsgrene

Kommentarer

 1. Som sagt tidligere på ugen, så er det klart at alle dommere vil dømme mod AGF i de næste par sæsoner, efter at man fuldstændige udstillede en af deres kollegaer ved at påvise løgne og efterrationaliseringer. Det straffes i de kredse, hvor man selvfølgelig holder sammen.

 2. Drop nu al den dommersnak. Ja, vi blev bortdømt ved stillingen 1-3 og tabte 1-4, men hvad med vores gamplan? Eller mangel på samme?

  For mig at se løber der et hold af hovedløse høns rundt i hvide trøjer i første halvleg. Ingen holdånd, intet samlet udtryk. I anden halvleg spiller vi 3-4-3 uden defensive spillere på de syv forreste pladser. Vanvittigt underholdende, tildels som i parken, men også vanvittigt naivt og uden en egenlig plan. Hovedløs offensiv.

  Så røg top seks drømmen (igen) tidligt på sæsonen. Med den, burde også den sportslige ledelse ryge. Og bestyrelsen kan overveje om den er den rette til at løse opgaven. Jeg tror det ikke!

 3. Vi kan have alverdens gameplaner til kampene. Men det hjælper ikke en skid når vi ikke har målmand med.
  Han er impliceret i de første 3 mål.

  Han skal skydes af til jul og så skal vi have en kvalitetsmålmand ind.

  Dagens bedste for FCN: Aleksandar Jovanovic efterfulgt af Morten Krogh!

 4. Når man ser kampen/kampene igennem så går det vist meget lige op med kendelserne… Det er sku ikke dommerens skyld vi ikke er bedre og ikke kan vinde kampen…. Som jeg har skrevet de sidste par år.. Vi er et bundhold og vil være det i mange år endnu.

  Jeg undrer mig så at man kører med de samme 2 midterforsvar stadigvæk.. Batman sidder ude og er i mine øjne klart den bedste af de 3…
  Nåååå Hvad kan man ellers sige…Dk kommer til VM

 5. Mikanovic, Kanstrup, Backman, Juelsgaard – så er forsvaret på plads og så kan der bygges op derfra. Der skal mere tyngde, vilje og udstråling ind på holdet og det kan Backmann, hans begrænsninger til trods, sørge for.
  Møller og Stage bringer bare ikke nok, og Juelsgaard er for anonym til at være en lederskikkelse i det centrale forsvar. Sæt igang.

 6. Blev totalt depri i går. Ikke noget med at holdet i størstedelen af tiden spillede ringe. Men tredje kamp, hvor dommeren er voldsomt impliceret i afgørende fejldomme. Det er håbløst. Det ville ikke tage 1 minut at konsultere en dommer på sidelinjen, som så tv-billederne. Få det dog indført. Det er en præmis, at spillet går hurtigt og dommerne ikke kan følge med – det kan der rådes bod på. Superligaen som produkt kan ikke i længden leve med at produktet underløbes af amatører med en fløjte.

  Første kamp mod Lyngby er en dommerfarce – her kunne vi have fået noget ud af kampen.
  Den anden i Parken havde ikke ændret på udfaldet.
  I går kunne medvind og retfærdighed i situationen med Mtiliga måske have givet et point. Der er da en verden til forskel de situationer. VAR kunne have ændret billedet.

  Det sagt, så skal der forsøges noget i formationen. Jeg er tilhænger af at gå over til at spille med 3 nede bagved.
  Jova
  Backman Kanstrup Julle
  Mikanovic Sana Amini Spelmann Ankersen
  Riel Junker

Skriv et svar