Junker forlænger med AGF

Skrevet den 12. maj 2018 - 14:21 af
© Allan S Voss/Sportsphotos.dk ©

Sæsonen lakker mod enden og sportschef Peter Christiansen er derfor for alvor i gang med at forme truppen til fremtiden. Første skridt  i den retning blev taget i dag da PC kunne meddele omverdenen at AGF og Kasper Junker har forlænget samarbejdet.

Kasper Junkers hidtidige kontrakt løb kun til sommeren 2019, men nu har parterne forlænget samarbejdet med yderligere 2 år, til sommeren 2021. Dermed fik PC altså lagt den første brik i puslespillet for fremtiden. Tilmed i et af de områder på banen hvor AGF vel har flest åbne spørgsmål.

I forbindelse med forlængelsen udtaler PC til AGF.dk:

” Kasper har i sin tid i AGF udviklet sig fornuftigt. Han besidder en række kvaliteter og et stort potentiale, som vi skal se udvikle og udfolde sig over de kommende år. Han har en hurtighed, der er få forundt, og han er blevet bedre i duellerne rundt omkring på banen. Hans evne til at komme frem til chancer i kampene forbedres løbende og jeg har en god fornemmelse af, at Kaspers endelige gennembrud som en kontinuerlig målscorer i Superligaen ligger og venter på ham”

Junker selv ser gode muligheder for at udvikle sig yderligere i AGF ligesom han er glad for den fremtidsplan der er lagt for ham.

Kasper Junker har foreløbigt spillet 59 kampe og scoret 13 mål for AGF.banner
+ Få 100% i bonus på første indbetaling
+ Få op til 1000 kr. i bonus
+ De største indenfor betting
+ Høje odds på lokale kampe
+ Live og almindelige odds
banner
+ 50 kr. gratis ved oprettelse
+ Op til 10.000 DKK i bonus
+ Live og almindelige odds
+ 50 free spins til casinoet (spilleautomater)
+ Alle sportsgrene

Kommentarer

 1. Hvordan kan dette være vigtig,
  Han er da bare en ommer, han kan ikke afslutte, alt for voldig og overtændt, for mange gule kort, på dumheder,
  Han Kan ikke holde på bolden, eller lave en aflevering over 5 meter.
  Og alt for få mål,

  Det kommer man ikke i top 6 med,

  1. Kan godt være at Stegger er lidt overdreven i sin beskrivelse, men er enig i at jeg har omend meget svært ved at se os blive et tophold med Junker i front.

   Måske med en målfarlig makker i angrebet, men så skal vi finde plads til Sana, eller hvem der skal stå for det kreative, på en anden position.
   Håber dog stadig at Junker kan udvikle sig til en udmærket reserve, men han skal i så fald til at blive meget bedre i sine afslutninger. De få mål der er kommet ud af den spilletid, og de chancer han har fået, har simpelthen ikke været nok.

   Jeg er som så ikke utilfreds med forlængelsen, da jeg stadig ser potentiale i ham, men nogen topscorer, eller top-6 (fast) angriber kan jeg ikke se ham blive.

  2. Hihi synes ellers jeg var så positiv og så sød som man kunne være,
   Men ser ingen ting i ham, jo han kan løber, og hvis et hold top 6 hold,vil have 4 angriber bliver han aldrig en af dem.
   Ked af at skuffe dig, men manden er for ring,

   Jeg håber virkelig jeg tager fejl, men ser ikke det sker,

   Håber der er et hold der er dum nok til at købe ham, og så skal jeg nok være en af de første til at jubel

  1. Han kom til sep. 2010, og begyndte for alvor at “bombe” næsten præcis 2 år efter, hvorefter han blev solgt i vinterpausen.
   Han var dog på det tidspunkt 2 år yngre end Junker er nu, og havde heller ikke fået helt lige så meget spilletid.

   Man kan dog godt sammenligne dem, da Aron heller ikke lignede en spiller, der ville begynde at score på samlebånd.
   Man kan håbe på et sent gennembrud til Junker, men tror nu stadig ikke det kommer til at blive til det helt store. Måske en enkelt god sæson, hvor alt bare flasker sig; som man har set med mange andre angribere før ham.

 2. Husk på at der i en top 6 trup skal være minimum 3-4 angribere – og er sikker på at mange klubber i suppen gerne vil have Junker som af af disse
  Der skal i en trup være plads til talenter der er på vej – og nogle som kæmper for at blive en topangriber
  En sådan er Junker

  1. Tror også at Junker sagtens kan bruges i truppen på et hold i top-6, men han er ikke angriberen, der bringer holdet i top-6
   Og hvis man gerne kontinuerligt vil være i top-6, så skal han blive bedre, hvis han ikke på et tidspunkt skal sorteres fra.

Skriv et svar