Julegaveidéer til barnet der elsker fodbold

0

Hos morethanaclub elsker vi AGF, men først og fremmest elsker vi fodbold. Derfor dedikerer vi denne artikel til de forældre, der har et barn, som holder lige så meget af spillet med den runde bold, som vi gør. Dette barn fortjener den bedste fodboldjulegave, og det vil vi gerne hjælpe med. Derfor kommer vi med tre julegaveidéer hér.

Fodbold på værelset eller i haven

Det skal være muligt at kunne spille fodbold OVERALT. Derfor mener vi hos morethanaclub, at en god julegaveidé kan være en, der gør det muligt for dit barn at spille fodbold på enten værelset eller i haven.

Det er måske ikke så praktisk med en fodbold, der flyver frem og tilbage på børneværelset. Derfor vil vi her anbefale et spil bordfodbold. Det er muligt at købe bordfodboldborde til børn til forholdsvis billige priser, og det vil helt sikkert vække glæde hos dit barn, hvis denne gave kommer under juletræet den 24. december.

I haven er der dog plads til mere action. Derfor anbefaler vi her et mål til haven. Det gør det muligt for dit barn at træne sit fodboldspil når som helst. Her kan både venner, familie og naboer desuden være med, og det kan være med til at skabe mange gode minder i haven fremover.

En tur på stadion

Måske ser dit barn ofte fodbold i fjernsynet, men har han eller hun været på et af de store stadions i Danmark eller Europa? Hvis ikke, kan det være en af de gaver, som vækker ekstra stor begejstring hos dit barn.

Der er mange fantastiske stadions i Europa, eksempelvis England, Tyskland, Spanien eller Italien, som kunne være fantastiske for dig og dit barn at besøge. Men der er også flotte stadions herhjemme, som er en julegave værd – eksempelvis en tur i Telia Parken, en aften på Brøndby Stadion eller en udflugt til de forsvarende mestre i Herning.

Gør dit barn klar til den nye sæson

Juleaften kan også være en god mulighed for at gøre dit barn klar til den nye fodboldsæson. Mangler han eller hun nye benskinner, et par flotte fodboldstøvler eller en ny fodboldtrøje? Alle disse ting vil helt sikkert vække begejstring, hvis de kommer under træet.

Der er desuden mange penge at spare på fodboldudstyr op til jul. Derfor kan du, hvis du holder godt øje, komme til at lave nogle gode kup, hvis det er dette, du ønsker at give dit barn i julegave.

Få notifikation
Notifikation ved
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments