Jovanovic tilbage: Staff vil stå

Skrevet den 29. november 2017 - 12:53 af
Superligaen AGF - AaB 19- 02-2017 19-02-2017 i Aarhus på Ceres ParkFoto: Jesper Zacho Elgaard

I de seneste kampe har det været den rutinerede klubmand, Steffen Rasmussen, der har vogtet buret for AGF. Dette skyldes, at det normale førstevalg, Aleksandar Jovanovic har været ude med en skade, men nu er serberen tilbage igen.

Steffen Rasmussen har dog ikke tænkt sig frivilligt at overlade pladsen til Jovanovic, og han føler bestemt, at han har gjort sig fortjent til pladsen mellem stængerne mod Helsingør på fredag.

“Ja, det synes jeg da. Det synes jeg, at jeg har gjort mig fortjent til længe. Så det er jo trænerens valg, og det er jo sådan det er i den her verden. Jeg er klar, og jeg føler, jeg har gjort det jeg skulle for at vise mig frem og præstere i forhold til at kunne blive valgt igen”, lyder det fra Steffen Rasmussen til TV2 Østjylland.

Hvad mener du? Skal Staff eller Jovanovic være førstevalg, når Helsingør kommer på besøg på fredag?banner
+ Få 100% i bonus på første indbetaling
+ Få op til 1000 kr. i bonus
+ De største indenfor betting
+ Høje odds på lokale kampe
+ Live og almindelige odds
banner
+ 50 kr. gratis ved oprettelse
+ Op til 10.000 DKK i bonus
+ Live og almindelige odds
+ 50 free spins til casinoet (spilleautomater)
+ Alle sportsgrene

Kommentarer

 1. Jeg synes ikke han har spillet sig af – men heller ikke været fantastisk.. det var Jova heller ikke.. så synes måske man skal beholde Staff på kassen sæsonen ud eller hvis han kager i det mod Helsingør, så kan Jova stå i BIF.

 2. Synes også vi skal beholde Steffen på mål hvert fald til vinterpausen og så må de slås om det til træning, hvem der skal på i foråret.
  Han har ikke spillet sig af, og var vel en af banens bedste mod FCM, selvom vi taber stort. Han har ingen chance ved nogle af målene og gør så nederlaget ikke bliver større.

 3. dDt er da megafedt for konkurrencen, at Staff har den holdning, ikke lægger sig ned, men presser Jova til at være på toppen.

  Og AGFmmmdk – din kommentar er da direkte pinlig. Hav dog lidt respekt for en mand, der har spillet hundredevis af kampe for din klub og altid er gået forrest i kampen for klubemblemet

 4. Hellere respektløs og “pinlig” end naiv beundring. Det piner enhver med vindermentalitet, at se sekundære talenter og såkaldte klubfolk få så mange kampe på AGFs førstehold. 3 nedrykninger og 2 årtiers jammerlighed er ikke noget at prale af – og Staff har måske været en af de bedste AGF’ere…det er problemet! Tja, sæt da staff på mål. Jovanovic er kun marginalt bedre end Staff (i min bog). Det ramte dig åbenbart hårdt, det jeg skrev! Men jeg ved, at fakta rammer hårdere! Længe leve AGF.

  1. Du rammer snarere dig selv – og i foden og udstiller kun dig selv. Staff er ingen Iker Casillas, men en ganske fin superligamålmand med mere end 400 kampe og er af samtlige sine trænere blevet fremhævet for netop vindermentalitet og evne til at gå forrest. Det er da nok en grund til. Udviser ikke ‘naiv beundring’, men respekt for en mand, der altid har givet alt for klubben.

 5. Jeg er egentlig mere tryg ved Staff end ved Jovanovic. Synes han har gjort det strålende i de kampe han har fået. Jova var virkelig usikker i kampene op til hans skade.

  Til gengæld er der nok mere perspektiv i Jova.

 6. Steffen viste god energi og kom af vores ungdomssystem i starten, men vi har jo længe ønsket en ny målmand og det har vi endelig. Selvfølgelig skal Jovanovic stå hvis han er helt klar, fordi han er bedst.

  “Kun agf ville ansætte en dværg til at stå på mål” således har min humoristiske svigerfar udtalt sig

  1. @ Flathon

   Du mener; “Selvfølgelig skal Jovanovic stå hvis han er helt klar, HVIS han er bedst”!
   For Jovanovic har ikke vist sig at være bedre.
   Staff har sine mangler, men Jovanovic er simpelthen for usikker.

   Staff er en udmærket reserve, men Jovanovic er ikke god nok til at være 1. valg.
   Self. har Jovo en alder, hvor har kan blive bedre, men lige nu synes jeg lige så godt vi kunne ha’ haft Mikkel Bruhn i stedet for. I går stod han en god kamp, hvorimod han så noget mere uheldig ud sidst vi mødte Helsingør.

Skriv et svar