Efter skænderi: Jonanovic færdig i AGF?

1
Foto: Jesper Zacho Elgaard

Aleksandar Jovanovic har været fraværende i de seneste 3 kampe for AGF. Efter klubben i sommertransfervinduet hentede profillen tilbage var det til stor glæde for mange fans, men vi har måske set Jova for sidste gang i buret.

Jovanovic´s andet ophold hos AGF har dog ikke været en dans på roser for den serbiske målmand. Det skyldes en først en knæskade, der har holdt ham ude to spillerunder før kampen imod Brøndby IF, hvor Jovanovic decideret blevet droppet.

Dette skyldes en episode under træningen hvor bølgerne gik højt imellem Aleksandar Jovanovic, cheftræner David Nielsen og målmandstræner Nikolai Pold.

Det kan jeg ikke sige så meget om. Ja, der har været en episode med mig og målmandstræneren og cheftræneren, og det var ikke så godt. Sket er sket. Det kan jeg ikke lave om på nu, så jeg ved ikke, om jeg kommer i spil til den næste kamp eller de to derefter. Men jeg træner 100 procent hver dag, og så håber jeg da, at jeg kan komme i betragtning igen, siger Jovanovic til Tipsbladet.

Cheftræner David Nielsen nedtoner episoden, men det ligner mere og mere at Jovanovic har spillet sin sidste kamp for AGF, da svenske William Eskelinen i øjeblikket er førstevalget og med kun tre Superliga-kampe tilbage inden vinterpausen,  hvor lejekontrakten udløber og den serbiske målmand vender tilbage til spanske Huesca.

 

Få notifikation
Notifikation ved
1 Comment
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
zcml
2 år siden

Om det skyldes skænderiet, eller man bare ønsker at satse på Eskelinen og Kasper T. i stedet for at bruge penge på at købe Jovanovic tilbage, ved jeg ikke, men intet tyder på en forlængelse, eftersom han slet ikke har været udtaget til de 2 seneste kampe, trods han skulle være klar. Synes også at Eskelinen begynder at vise, at vi trygt kan satse på ham. Han er ikke i top i ligaen endnu, men kan se et potentiale til at kunne blive det. Er mere i tvivl om reserverne i Kristensen og Gadegaard. Gadegaard spiller på U19-landsholdet, og har… Læs mere »