Nyt podcastafsnit ude nu, hvor Jøden, Dan Rachlin & Pelle Peter Jencel varmer op til FCK-AGF

1

Ny podcast: Vi ved jo alle, at vi elsker AGF, men hvorfor er der egentlig nogen, der elsker FCK? Dét og meget andet får vi svar på i syvende afsnit af fanpodcasten, som udkommer i dag.

Radioværterne Dan Rachlin og Pelle Peter Jencel gæstede i går More than a club – en AGF fanpodcast. De er FCK-fans, hvilket i sig selv er lidt vildt. Samtidig er Jøden igen på besøg for at støtte Ahmed Omar i det, der bliver en intens og dybdegående diskussion om klubbernes nuværende situation og magtforhold.

Jonas Roulund styrer løjerne som vært, og der er masser af gode oneliners at se frem til!

Så læn dig tilbage, nyd en lørdags/søndagskaffe og bliv varmet helt op til søndagens brag mellem FCK og AGF!

Én stjerne per kæde

Gutterne sætter blandt andet et hold ud fra præmissen: AGF og FCK er én stor trup – hvem vil du vælge per kæde. Dvs. én målmand, én forsvarsspiller, én midtbanespiller, én angriber og én træner.

Det afføder nogle ganske gode og sjove diskussioner om blandt andet:

Hvor lækker er Rasmus Falk egentlig?

Kan vi få smilet tilbage på Carlos Zecas læber?

Er Nicolai Poulsen en del af bandemiljøet og Satudarah?

… Og har han købt sin lyserøde Louis Vuitton-trøje i Alanya?

Ville Victor Fischer gøre det godt i en trio med Stig fra DAD og Nik fra Nik & Jay?

Og meget mere – og mere saglige ting, selvfølgelig!

Trupstatus, the big four og søndagstips

Hvordan går det i FCK?

Rachlin og Pelle Peter Jencel er mangeårige fans af medvindsklubben, og de giver i podcasten en grundig gennemgang af deres syn på hovedstadsklubben. Hvor står de? Hvor tilfredse er de med ledelsen, og hvad er transfer-strategien? Og hvad er FCK’ernes forhold til alle deres nye AGF’ere?

Samtidig ser vi på styrkeforholdet, der har ændret sig de seneste år og debatterer udfaldet af søndagens kamp.

Lyt med og nyd de sprøde stemmer på Spotify, Apple Podcast, Spreaker eller der, hvor du ellers finder dine smækre podcasts!

Let’s fucking go, boys!

Få notifikation
Notifikation ved
1 Comment
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
Anders
1 måned siden

Synes det er så pissefedt I har lavet en decideret fan-podcast, hvor der er rum til en mere vinklet fortolkning og plads til passionen for AGF. Også fedt I inviterer fans fra andre klubber både som optakt til forestående kampe, men også helt generelt. Fx synes jeg det kunne være spændende at invitere nogle af dem fra Brøndbylyd eller 3point til at snakke om den gamle rivalisering med os. Personligt synes jeg Pelle Peter Jencel (tidl. Jensen) er en kæmpe klaphat at høre på – det synes jeg for så vidt også om Dan Rachlin – og det giver mig… Læs mere »