Jevtovic til MTAC: “Jeg er 100% klar til at spille”

0
© agf.dk

Af Mattias Sundroos

Kun 36 minutter er det blevet til indtil videre for 27-årige Milan Jevtovic siden skiftet pga. skader, men nu er Serberen tilbage og han vil gøre en forskel!

Milan Jevtovic var sommerens første signing for PC og co., da man allerede tilbage i juli-måned præsenterede ham som ny mand i den hvide trøje, men det har været en turbulent start for vores nye nr. 7.

Milan har ikke blot skulle vænne sig til en ny klub, i et nyt land og en ny spillestil, men også en helt ny tilværelse ved siden af fodbolden med sit skifte til AGF. Corona-virussen har nemlig gjort forholdene for AGF-spillerne ekstra skærpet og når man så lægger deroveni, at man er skadet meget af tiden, ikke kan sproget og er flere tusinde kilometer hjemmefra, så kan det godt været hårdt. Men heldigvis er det slet ikke det følelse Milan står med:

“Jeg føler mig rigtig godt tilpas, jeg kendte Alex (Red. Gersbach) fra vores tid sammen i Norge og han har været en enorm støtte og hjælp for mig lige siden, jeg kom til. Men jeg må også sige, at mine holdkammerater generelt har været helt suveræne. De har gjort den her tilpasning virkelig nem trods skader osv., og jeg har hele tiden følt mig som en stor del af holdet.”

“For at være ærlig, så føles det faktisk, som om jeg allerede har været her i flere år. Jeg elsker det her i AGF, så alting er godt. Jeg tænker ikke så meget på alt det omkring fodbolden, fordi jeg føler mig hjemme her i AGF”

 

Kigger man på de kolde fakta, så er det kun blevet til 36 minutter siden Milan kom til klubben. Alligevel har han nået at have en indflydelse med 3 assists på de 36 minutter, hvilket indikerer en spiller med offensive kvaliteter og stort gå-på-mod. Selvom skaden har holdt Milan ude i et stykke tid nu og han ikke har haft de store muligheder for at spille sig ind på holdet, så er Milan ikke bange for at sætte forventninger til sig selv.

“Der er ingen tvivl om, at det jeg kommer til at bidrage med, nu hvor jeg er tilbage, det er fight og en vilje til at give mig 100% for hver eneste bold. Om det er træning eller kamp, det er lige meget, jeg giver altid alt for mit hold og det håber jeg vil smitte af på drengene og give energi og gode resultater. Jeg håber også, at jeg kan komme tilbage og bidrage med mål og assists, da det er den bedste måde at hjælpe sit hold. Det ansvar er jeg ikke bange for at tage, så jeg glæder mig til at være tilbage”

 

Selvom Jevtovic i flere uger nu har været en del af træningen, så har vi ikke set ham på banen siden hans skade tilbage i august. Dette kan i stor grad skyldes, at David går meget op i, at spillerne skal være 100% fit før han smider dem i ilden, hvilket man også har set med Links og Diks.

Så selvom der selvfølgelig også er en Grønbæk, der har leveret, en Thorsteinsson der ligner en sikker starter, og en Gift Links i spil til kantpladserne, så er Milan klar til at tage kampen op. For som han selv siger: “Jeg har det godt, føler mig godt tilpas og er 100% klar til at spille”.

“Da jeg kom hertil, fik jeg en rigtig god start. Jeg kom ind i to kampe og spillede godt, og lavede sågar 3 assists. Siden har jeg døjet med den knæskade, jeg pådrog mig op til NS Mura kampen, men sådan er fodbold bare. Jeg har arbejdet benhårdt sammen med den fysiske stab og trænerne, og vi har gjort et rigtig godt stykke arbejde, så nu er jeg klar! Jeg har været med på bænken i de seneste to kampe, hvilket er helt okay, men nu er jeg 100% klar til at spille den næste kamp, så jeg vil kæmpe for min plads”

 

Hvad er jeres tanker om vores serbiske kantspiller? Kan han blive en afgørende faktor, nu hvor han er tilbage?

Få notifikation
Notifikation ved
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments