Jess Thorup til MTAC: Slog AGF med deres egne redskaber

1

Af Rasmus Thomsen

I søndags spillede AGF og F.C. København et brag af en kamp på Ceres Park. Københavnerne vandt 2-1 i en kamp, der var præget af intensitet, drama og hårde dueller.

Masser af drama. Hårde dueller og gule kort. Tilskuerne var vidner til et højintenst drama mellem AGF og F.C. København i søndags. Det er ikke første gang, at opgørene mellem de to storklubber, ender med masser af drama og gule kort.

Efter kampen mødte morethanaclub gæsternes cheftræner Jess Thorup. Vi spurgte Thorup om det var en del af københavnernes ”gameplan” at skabe en intens og hårdtspillet kamp mod AGF.

”Det er jo det AGF ynder at gøre. Så nogle gange kan det jo give mening at slå modstanderne med deres egne redskaber. Vi var ikke bange for at spille en kamp, som den her, med flere dueller end normalt. Og hårdere spil”

”Jeg synes ikke, at vi gik hårdere til dem, end de gik til os. Men vi var klar på duellerne, for det vidste, vi var en del af deres gameplan”

 

Opgørene mellem AGF og F.C. København er efterhånden ved at udvikle sig til en ”nyklassiker” i dansk fodbold. Der er garanteret drama, intensitet og fuld gas blandt spillere og fans.

Jess Thorup var da også hurtig til at rose opgørene mellem de to klubber. På trods af, at kampene er begyndt at byde på mere fight end poleret fodboldspil.

”Fede kampe. Der er høj intensitet”

“Måske lidt for meget bokseri, frem for at spille noget fodbold. Jeg er fodboldtræner. Jeg elsker fodboldspillet, jeg elsker ikke bokseriet. Men det er jo sådan det er. Det har vi jo set i de sidste par kampe, så det skal vi jo åbenbart vende os lidt mere til”

 

Både trænere, spillere og fans, kan allerede glæde sig til endnu et opgør mellem de to klubber.

AGF og FCK møder hinanden igen i næste runde af 3F Superligaen, når Parken danner rammen om ”nyklassikeren”

Få notifikation
Notifikation ved
1 Comment
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
Jesper Fugleknuser
4 måneder siden

Det er da noget af det dummeste den klovn lirer af sig. Det har aldrig været i nærheden af vores redskaber at skabe sig og opføre sig ekstremt usportsligt. Men det er 100 % et fck redskab at filme og påvirke dommeren. Uden dommerhjælp og fusk, så havde fck langt langt færre mesterskaber, for dette har været en uting i mange år.