Jesper Fredberg dybt utilfreds med manglende kendelser

12

Hvis Brøndby og Kenn Hansen er på banen samtidig, så er det yderst sjældent, at de blå/gule går fra banen uden mindst et point. Kun i to kampe er det lykkedes en modstander at besejre Brøndby, hvor Kenn Hansen har dirigeret kampen.

Dagens kamp var heller ikke nogen undtagelse, og det er svært som AGF tilhænger at tage Kenn Hansen seriøst, når han endnu engang snyder AGF i en kamp mod Brøndby.

Senest AGF gæstede Brøndby stadion, var Kenn Hansen i flere omgange skyld i store kendelser, der var kampafgørende. Det samme gjorde sig gældende i dag, da han ikke fløjtede for et klokkeklart straffespark i første halvleg.

Jesper Fredberg blev efter kampen hentet op i studiet hos Canal 8, og det var en meget utilfreds cheftræner, der ikke kunne forstå, hvordan man kunne undgå at se det straffespark.

”Det der… hold kæft, mand. Vi har ikke været heldige med ham mod Brøndby. Det gør da helt ondt”, lød det fra Fredberg i studiet ifølge TV2.

”Det er ufatteligt, at sådan nogen ting overses i den situation, vi står i. Jeg kan ikke se, hvordan linjedommeren ikke kan se det”, lyder det fra cheftræneren.

Jesper Lange og Emil Ousager var ligeledes utilfredse med Kenn Hansen, men mente alligevel ikke, at man kan bruge det som undskyldning for nederlaget.

Få notifikation
Notifikation ved
12 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
don marisco
6 år siden

Ja, det er stolpe ud i disse dage.

Fandens osse at dommeren ikke ser den. Saa var det blevet en anden kamp.

Aarhus8260
6 år siden

Korrupt dommer, men det giver os desværre ingen point i dag.

Keano16
6 år siden

Jamen, det er er sgu ikke bare stolpe ud, i dag er det direkte svindel at de pis-dommere konstant dømmer den forkerte! Det er jo som minimum ét fuldstændigt soleklart straffe vi bliver snydt for! Kahlenberg skulle i øvrigt have haft direkte rødt kort sidste de pis-gule dyr spillede…..tankevækkende som dommeren og DBU holder hånden over dem- og hold kæft det pisser mig af!

xhxn
6 år siden

latterlig dommerpræstation, så skal vi igen høre ham Kenn på tv beklager fejlen omkring straffesparket…. FLOT lortedommer

BergMania
6 år siden

Det er en ommer at DBU sætter Kenn Hansen til at dømme BIF.. han er så bif venlig. KenHansen hader AGF

DeGrasso
6 år siden

Undskyldningen for nederlaget bør primært ligge i fraværet af den 2. angriber…

Schmidt
6 år siden

Var det ikke også ham der dømte Larsen offside, da han var en meter onside? Manden er jo amatør, frygteligt med ham!

nf
nf
6 år siden

Ja, dommeren 'stinker'; men hvad med din egen indsats? Da DD bliver skadet sætter du Hjalte ind – en defensiv spiller på et hold, der i forvejen manglede offensi kraft. Den offensive indskiftning kommer alt for sent til at kunne gøre en reel forskel. Åbenbart var det igen vigtigere at satse på at begrænse nederlaget end at forsøge at få bare et point.

Schmidt
6 år siden

Men ja når vi har sundet os over Kenn Hansens inkompetence synes jeg der var en del positivt at tage med. Vi har i den grad savnet Ozzys løb ind i banen, og MJ spiller også en god kamp. Kirke er desuden bedre end længe, og det er alt sammen positivt frem mod VFF-kampen. Taktisk skal Fredberg dog tænke sig lidt om, det hjælper ikke det store at sætte en angriber ind 5 min. før tid! Det skal ske med det samme vi er bagude, eller i hvert fald et par minutter efter, i 85. min. hjælper sjældent da holdet… Læs mere »

Di Stefano
6 år siden

Helt vanvittigt at han ikke skifter offensivt ind tidligere. Dommeren var ringe, men det var Fredberg også. Det bliver svært. Tror vi ryger ned sammen med Viborg, og det kan klubben kun takke sig selv for. Advarslerne i vinter var højtlydte, men der var ikke rettidig omhu fra ledelsens side.

Guffe
6 år siden

Fornuftig opstilling i dag. Det var spillere der kom med frem og også med tilbage. Sådan skal systemet spilles. Vores bedste kamp under fredberg og bedre flow i angrebsspillet end set længe. Det giver lidt tro på tingene.

gram
6 år siden

Vi er bagud 1-2 ,og du venter til der mangler 4 (FIRE) minutter før du skifter den angriber ind. Det er jo vanvittigt ,at vente så længe.