Jeres stemme: Foldgast kampens bedste spiller

0

Som noget nyt her på ForeverAGF.dk startede vi i mandags en ekstern afstemningen, hvor I brugere kunne stemme på den spiller, som I synes, havde spillet bedst i søndagens hjemmekamp mod Kolding FC.

Ikke overraskende faldt størstedelen af stemmerne på Peter Foldgast. Den skydeglade angriber fik således 56% af de 294 stemmer, mens nr. 2, Peter Sand, fik 16% af stemmerne og Michael Lumb måtte tage til takke med en 3 plads via 13%.

Der var på intet tidspunkt tvivl om, at Foldgast ville løbe med titlen. Med flot fight over hele banen og ikke mindst to fantastiske mål, så gav han i løbet af én kamp alle århusianske fans troen tilbage på, at vi i Peter van Foldgasten (Et kælenavn, den farlige angriber har fået påsat sig blandt fansene pga. hans fantastiske flugter fra en spids vinkel, som ledte tankerne tilbage på den hollandske fodbold-legende, Marco van Basten.), har fået os en rigtig farlig angriber.

Der var ellers ikke mange der efter hans første halve år i AGF regnede med, at det ville blive den tidligere Brøndby-spiller, som skulle føre an i jagten på SAS-ligaen, men med hans flotte indsats i 4-1 sejren, så ser fremtiden lys ud for Foldgast og AGF.

Få notifikation
Notifikation ved
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments