Jens Stage ovenpå sejr: AGF har et godt fodboldhold nu

1
© Allan S Voss/Sportsphotos.dk ©

Jens Stage var mandag aften tilbage på grønsværen på Ceres Park for første gang siden skiftet til FCK.

Selvom Stage fik en lille halv time mod AGF kort efter sit skifte, så var det altså første gang midtbaneprofilen stod overfor et godt proppet Ceres Park ekviperet i modstander-trøjerne.

Stage er blevet en vigtigt nøgle i FCK-opstillingen, og siden aarhusianerne solgte midtbaneslideren for et rekordbeløb, har han, modsat andre tidligere AGF’ere, holdt snakketøjet i ro, når det kommer til sin gamle klub.

I stedet var Jens Stage ude og rose det fodboldhold, som David Nielsen har stablet på benene:

– Det var fantastisk at vinde i Aarhus. Det betyder meget at vise, at jeg er kommet til et stærkt hold, og mit skifte ikke var et dumt træk. Udover det personlige var vi nødt til at få tre points, fortæller Jens Stage i følge Jyllands-Posten.

– Jeg ved ikke om jeg skulle bevise noget. I mit hovede var der ikke andre muligheder end at vinde kampen. Det var dejligt at spille i Aarhus igen, og vi fik den sejr vi kom efter, men det holdte hårdt. AGF var nok hæmmet af, at Tingager og Amini ikke var med. Amini er måske en af de vigtigste spillere i AGF. Det er to stærke hold, og AGF har et godt fodboldhold lige nu. Jeg håber, at de vil bruge nogle af de unge knægte, der knoklede da jeg var i klubben.

Efter kampen blev Jens Stage stående på banen og snakkede med gamle holdkammerater. Den gode stemning mellem vores tidligere altmulig-mand og truppen ændrer dog ikke det faktum, at AGF har tabt tre kampe i streg.

Tryk Log ind for at kommentere
  Få notifikation  
nyeste ældste mest bedømte
Notifikation ved
Snurre Snup
Bruger

Hvem er det, I mener, der ikke har holdt snakketøjet i ro? Jeg synes ikke, der har været tendens til kritik, når vi har solgt spillere.