Jens Stage forlænger til 2023

Skrevet den 19. maj 2018 - 11:35 af

En af forårets helt store profiler i AGF, Jens Stage har nu forlænget sin kontrakt med klubben i yderligere 4 år, således at den nu løber til sommeren 2023. Dermed er det altså lykkedes PC at få forlænget med endnu en af de spillere der ellers først havde kontraktudløb i sommeren 2019.

Ny Lørdag, ny kontraktforlængelse sådan kunne man også have startet denne nyhed for det er præcis en uge siden at Junker forlængede sin kontrakt med AGF til 2021. Dermed har AGF altså indenfor blot en uge forlænget med 2 af de spillere der vel ret beset stod øverst på fansenes ønskeseddel. (Vi ved godt at Stages forlængelse blev underskrevet i går, men den er først officiel i dag)

21-årige Jens Stage er som bekendt en af de lokale drenge. Han spillede ungdomsfodbold i ASA og Lyseng og skulle oprindeligt have spillet U-19 bold i Brabrand men han blev hurtigt rykket i seniortruppen. I Januar 2016 skrev han så sin første kontrakt med AGF og den er altså nu blevet forlænget efter et forrygende forår som blandt andet har budt på 3 scoringer og 1 assist samt 5 udtagelser til rundens hold i superligaen hos tips-bladet. Ligesom han er blevet en af de helt store publikumsfavoritter.

Om forlængelsen siger Stage blandt andet til AGF.dk:

“Jeg er meget glad for, at klubben har ønsket at forlænge min aftale. Alle kender efterhånden min historie og mit tilhørsforhold til byen. Jeg har altid holdt med AGF og haft en drøm om at spille for klubben, siden jeg som lille dreng kom på Ceres Park. Den drøm er nu gået i opfyldelse, og jeg nyder i fulde drag at være en del af klubben og af vores hold”

Sportschef Peter Christiansen er naturligvis også glad for forlængelsen med Jens Stage og siger blandt andet til AGF.dk:

“Stage er et eksempel på en spiller, der har taget en lidt mere snørklet vej til Superligaen end normalt. Han er en spiller, der aldrig har fået noget forærende, og som har arbejdet vanvittigt hårdt for at nå til, hvor han er i dag. Han er top-dedikeret og jagter konstant de procenter, der kan udvikle ham yderligere som spiller. Så jeg er super-glad for, at vi nu har fremtiden på plads for en rigtig Aarhus-dreng, der har de dyder, de værdier, og de følelser for denne klub, som Jens har”

Tillykke med forlængelsen til  Jens Stage som hidtil har spillet 56 kampe og scoret 4 mål og lavet 4 assist i AGF-trøjen.

 banner
+ Få 100% i bonus på første indbetaling
+ Få op til 1000 kr. i bonus
+ De største indenfor betting
+ Høje odds på lokale kampe
+ Live og almindelige odds
banner
+ 50 kr. gratis ved oprettelse
+ Op til 10.000 DKK i bonus
+ Live og almindelige odds
+ 50 free spins til casinoet (spilleautomater)
+ Alle sportsgrene

Kommentarer

Skriv et svar