Jens Jønsson til MTAC: Min drøm er at slutte i AGF

3
www.konyaspor.org.tr

Morethanaclub.dk har taget sig en snak med Jens Jønsson. Den tidligere AGF-profil er i gang med sin fjerde sæson i tyrkiske Konyaspor. Til sommer udløber Jønssons kontrakt, og midtbanespilleren ved endnu ikke hvad fremtiden bringer.

Den 26-årige dansker har i denne sæson fået spilletid i alle ligakampe for sin tyrkiske klub, der gør sig i den bedste tyrkiske række.

I det hele taget har opholdet i byen Konya, været succesfuldt for den arbejdsomme midtbaneslider fra Aarhus. Jønsson har rundet mere end 100 kampe for det lokale hold Konyaspor.

Den tidligere U-21 landsholdspiller har dog ikke glemt, hvor han kommer fra. Da snakken falder på AGF, fortæller Jønsson at klubben stadig fylder meget for ham:

– AGF er min hjerteklub og jeg følger dem i tykt og tyndt. Der er jo desværre ikke så mange tilbage på holdet, som jeg har spillet med. Men jeg snakker stadig med folk derude. Når jeg er hjemme på ferie, stikker jeg også tit hovedet forbi Fredensvang og hilser på. Det er trods alt der, hvor jeg har tilbragt omkring 11 år af mit liv og jeg har nærmest set Fredensvang mere end mit værelse. Så det er en klub der står mit hjerte meget nær.

Men skulle man som AGF-fan, gå med et håb om at se Jønsson i den hvide trøje igen, skal man væbne sig med tålmodig:

– Altså nu skal man jo aldrig sige aldrig, har jeg lært i den her branche. Men hvis jeg selv kan skrive de næste mange år af min karriere, så hedder det først dansk fodbold, når min karriere lakker mod enden.

Herefter fortæller Jønsson om sine drømme:

– Jeg har en romantisk drøm om, at slutte af med et par gode år i AGF. Jeg skal ikke lægge skjul på, at det er et klart mål jeg har. Jeg er Aarhus og AGF-dreng. Jeg ved at min kæreste og jeg skal bo i Århus når jeg er færdig. Så det vil være dejligt, hvis jeg kan slutte af med et par gode år i AGF. Om det sker vil tiden vise, men jeg både håber og tror det.

Fremtiden for Jønsson er altså uvis. Overfor MTAC slår han dog flere gange fast, at han endnu ikke er klar til at vende hjem til dansk fodbold.

Jens Jønsson har indtil videre spillet 104 kampe i alle turneringer for Konyaspor.

Læs med igen i starten af det nye år, når vi bringer et større interview med Jønsson – bl.a. om tiden i AGF, hvor Jønsson både oplevede en nedrykning og en pokalfinale.

 

 

Tryk Log ind for at kommentere
  Få notifikation  
nyeste ældste mest bedømte
Notifikation ved
Leone
Bruger

Det er også min drøm – er vild med hans attitude og drive!

zcml
Bruger

På banen var der ikke meget at sætte på med Jønsson, men udenfor banen havde han en underlig attitude. Bl.a. virkede han totalt ligeglad, eller endda irriteret i situationer, hvor han skulle være glad; f.eks. som da han vandt årets mål. Men det kan self. være fordi han er/var hamrende genert, og ikke rigtigt vidste, hvordan han skulle agere i disse situationer. Anyway! Så må Jønsson da hjertens gerne vende tilbage til AGF, men hvis holdet fortsætter udviklingen, kan han ikke bare forvente at kunne vende tilbage som 34 årig, ligesom Martin Jørgensen. Til den tid er det ikke garanteret,… Læs mere »

DukZ
Bruger

Så skal han ikke vente til han bliver for gammel/skadet ligesom Leon A.