Jens Gjesing: Nu lugter jeg ekstra blod

1

Jens Gjesing vendte søndag hjem til Danmark efter han i sidste uge var med ligalandsholdet i Thailand. Onsdag spillede han hele kampen for AGF mod Sønderjyske.

Her viste Jens Gjesing stort overblik og gjorde en god figur. Flere gange måtte Sønderjyske rive og flå i midtbanespilleren.

– De kommer lidt for sent på mig i dag, og det er lidt frustrerende en gang imellem. Man kan ikke spille den videre, når man bliver stoppet hver gang, men sådan er fodbold engang imellem, siger Jens Gjesing til tipsbladet.dk

Midtbanespilleren har klare ambitioner for den kommende forårssæson.

– Jeg har hele tiden sagt op til hver sæson, at jeg er gået efter en startplads, og det er ikke anderledes nu her. Nu lugter jeg selvfølgelig ekstra blod. Jeg troede også på det, da Kari var her, men der er en mindre at kæmpe om det med nu.

Få notifikation
Notifikation ved
1 Comment
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
Budtz4ever
13 år siden

[quote]- Jeg har hele tiden sagt op til hver sæson, at jeg er gået efter en startplads, og det er ikke anderledes nu her. Nu lugter jeg selvfølgelig ekstra blod. Jeg troede også på det, da Kari var her, men der er en mindre at kæmpe om det med nu.[/quote]

Jens Gjesing er altid yders professionel og har en god opfattelse.. God indstilling til tingene!! Fortsæt Jens Gjesing.. Du vil blive til noget stort min dreng:k