Jens Andersson: Stødte på Glen i starten af efteråret

22

Da medierne tidligere på året var ude med rygter om, at Jacob Nielsen havde udvekslet mails med Glen Riddersholm, var der alligevel noget om snakken, selvom den adm. Direktør hurtigt var ude og skyde rygterne ned.

På pressemødet fortalte sportschef Jens Andersson dog, at der allerede tidligt på efteråret har været dialog mellem den sportslige ledelse og Glen Riddersholm, men at de først i oktober begyndte at indlede forhandlinger.

”Vi er stødt på hinanden siden starten af efteråret, og konkret har vi talt om AGF siden oktober”, lød det fra Andersson ifølge BT på pressemødet.

Efter fyringen i går fortalte både Jacob Nielsen og Jens Andersson, at beslutningen om at fyre Morten Wieghorst var taget inden kampen mod Viborg.

Få notifikation
Notifikation ved
22 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
Rambro
7 år siden

Ret beset var det vel JA, der sagde det.

Luke2000
7 år siden

Velkommen til.
Hvorfor citerer man BT så i ikke selv pressemødet.

Snehvide
7 år siden

Kan være de heller ikke kan forstå JA 🙂

kaagaard
7 år siden

Synes MW har præsteret enormt flot i betragtning af dårligt samarbejdsklima, mangelfuld trup, mange nye spillere, uro i medierne og utålmodighed hos mange fans og medier.

Måske havde han forudset det, og måske er han lettet. Vil næsten håbe det. Så må vi sgu håbe at både samarbejdsklima og resultater bliver bedre. Fra nu af er presset vel primært på JA?

T-Knogle
7 år siden

[quote]beslutningen om at fyre Morten Wieghorst var taget inden kampen mod Viborg[/quote] men hvor [u]længe[/u] inden kampen mod Viborg? 😉

kaagaard
7 år siden

Tænkte jeg også T-Knogle. Og hvor meget vidste Wieghorst og spillerne?

SortSkygge
7 år siden

Jeg synes det er respektløst og nedværdigende overfor Morten Wieghorst, at udtale sig som Jens A. gør her. Der har jo åbenbart været en flirt med Riddersholm i lang, lang tid. Nuvel – hvis man har tænkt sig at fyre en træner er det vel kun naturligt at sondere terrænet og kigge på hvad der er af muligheder. Men at ligefrem begynde på dialog og forhandlinger med en anden træner over hovedet på den igangvirkende træner, det synes jeg ikke er okay. Det er ikke den rigtige måde at gøre det på. Hvorfor? 1) Af ren princip og respekt for… Læs mere »

Donmiguel
7 år siden

Jeg kan ikke følge dine argumenter sortskygge. Bestyrelsen og ledelsen skal ved de første indikationer af problemer med spillere og ledere indlede snakke med mulige afløsere. Det drejer sig kort og godt om rettidig omhu. Hvis de ikke gør kan der opstå situationer som kan resultere i hovsa løsninger. Fantastisk arbejde af JN og JA. Jeg er ærgelig over at MW ikke kunne få holdet til at vinde flere kampe i superligaen. Vi præsterer for dårligt mod de mindre hold. Synes også MW var dårlig til at håndtere pressen. Meget i forsvarsposition. På dem anden side kan jeg godt lide… Læs mere »

SortSkygge
7 år siden

ELLER dårligt arbejde af Fournais, der hyrede Wieghorst før han hyrede de to andre. De valgte så at fyre scouten og ikke efterkomme trænerens ønsker vedr. indkøb. Ja, AGF er et svært sted. HOVSA-løsninger, såsom Fredberg der tog over fra PS efter to forårskampe, kommer også af, at det er imens sæsonen er i gang. Når man har tre måneder inklusiv ferietid, som i dette tilfælde, er der langt bedre mulighed for at få den rette træner på plads i god tid. Jeg siger også, at det er okay at have nogle emner, men jeg synes at man skal fyre… Læs mere »

Donmiguel
7 år siden

Ideelt set er det bedre at ens chef hyrer en. Så ja ideelt hvis Jens A havde hyret MW.

Hvad er det for indkøb som ikke er efterkommet?

SortSkygge
7 år siden

Jeg kan naturligvis ikke sætte navne på, men hvorfor tror du Erik Larsen blev fyret? Fordi ham og MW havde nogle spillere i deres tanker, der ikke stemte overens med både JN og JA's. Det er vel ikke nogen ny information.

Donmiguel
7 år siden

AGF har ikke råd til både at have en chef scout og en sportschef især ikke hvis deres kompetancer overlapper. Det giver ikke mening at have 2 mand til samme arbejde. Derfor tror jeg han blev fyret. Min personlige holdning er også at Jens A finder personer med noget højere kvalitet en Erik Larsen (uden at kende de enkelte spilleres løn).

hepe
7 år siden

– bliver det bedre med Glen end med Erik Rasmussen og Morten Wieghorst ??? Glen var selv inde på det undre Pressekonferencen… Jeg er ikke kun Jyde – jeg er VestJyde… (født i Esbjerg) Erik Rasmussen er født i Brøndby og Morten Wieghorst er født i Glostrup – altså, de er født på Djævleøen… Betyder det noget – ja det gør – husk tilbage på Osama Akharraz (født København) – han havde store problemer med Aarhus og måtte på madlavningskursus i Aarhus for at overleve… Vi skal huske på, at disse emigranter fra Sjælland kan have store problemer med at… Læs mere »

kalapojser
7 år siden

SortSkygge.. Jeg er slet ikke enig i dine holdninger, men det er enhver frit for at have sine egne holdninger. Nr. 1 – Ledelsen er AGF og AGF’s fremtid nærmest uanset hvem træneren er, og gu er det en skam, at MW skal igennem sådan en tur. Det syntes jeg oprigtig talt ikke at han fortjener, men hvis bestyrelsen med flere vurderer at samarbejdet ikke er frugtbart, så er det for klubben langt bedre at have en ny træner klar i kulissen frem for at fyre MW og dernæst skal bruge 2-3-6 måneder på at finde en ny, og inden… Læs mere »

kalapojser
7 år siden

hepe@ *LOL* … fed iagttagelse 😀

jesper_olsen
7 år siden

Kan kun trykke på enig knappen i forhold til det kalapojser skriver, Bestyrelsen i AGF Elite har gjort et godt stykke arbejde her, der er ikke tale om en panikløsning men en løsning, hvor de har gjort deres forarbejde godt. Det er da kun positivt at JA og JN igennem en periode har holdt møder med Glen og af den vej forhåbentligt fundet grundlag for det fremtidige samarbejde. Personligt er jeg ikke den helt store fan af Glen, men det er fortid nu, han er hermed GF'er. Havde de ikke talt med Glen, og først gået i gang med processen… Læs mere »

SortSkygge
7 år siden

@kalapojser Vi er klart uenige om hvorvidt måden det er blevet gjort på er god, men det er ikke fordi jeg ikke synes det er spændende med Glen. Det er to separate ting. Jeg synes bare Morten havde fortjent en bedre afsked, men pointen er også at jeg slet ikke synes, at der skulle have været en afsked. Jeg mener ikke som mange andre at vi nu starter HELT forfra, men jeg kunne slet ikke se hvad der var galt med det vi havde kørende, og jeg synes fyringen efterhånden virker som noget der åbenbart bare måtte ske, men af… Læs mere »

SortSkygge
7 år siden

@kalapojser Vi er klart uenige om hvorvidt måden det er blevet gjort på er god, men det er ikke fordi jeg ikke synes det er spændende med Glen. Det er to separate ting. Jeg synes bare Morten havde fortjent en bedre afsked, men pointen er også at jeg slet ikke synes, at der skulle have været en afsked. Jeg mener ikke som mange andre at vi nu starter HELT forfra, men jeg kunne slet ikke se hvad der var galt med det vi havde kørende, og jeg synes fyringen efterhånden virker som noget der åbenbart bare måtte ske, men af… Læs mere »

hepe
7 år siden

Vi skal se hele 30 år tilbage på vores sidste Guldmedalje… Jeg har ofte haft lyst til at få smidt hele Bestyrelsen ud – da ingen af dem har forstand på fodbold, men så bemærker jeg, at Jens Harmsen sidder ude på fløjen til Generalforsamlingerne – og ja, – så kan man jo ikke sige, at ingen i Bestyrelsen har forstand på fodbold… Men tænk lige – det er Jens Harmsen der gjorde AGF til Dansk mester i 1986 efter 26 år uden en Guldmedalje. AGF – Danmark næst største by – har nu i 55 år kun formået af… Læs mere »

heinobo
7 år siden

Ifg. Stiften:
Aktiekursen i Aarhus Elite stiger kraftigt mandag morgen. Investorerne tager godt imod AGFs nye træner Glen Riddersholm med en stigning i kursen på 17,8 procent.
En halv time efter børsåbningen stiger Aarhus Elite, selskabet bag AGFs, aktier med 17,8 procent til 0,26 øre.

Jeg kan tilføje, at jeg købte aktier i 1988 (27 år siden) til kurs 250 (ikke øre, men kroner)

Man behøver ikke at have gået mange år på Handelshøjskolen for at se, at den investering bestemt ikke har været Guldrandet…

kaagaard
7 år siden

Jeg gav nogle AGF-aktier som gave på et tidspunkt.

En pose med roadkill og indholdet fra Birthe Rønn Hornbechs toiletspand havde været en bedre gave.