Jan Schouby til Morethanaclub: Overrasket over at Dan Thomassen ikke blev udtaget til Ligalandsholdet

11

Vi har talt med Århus Stiftstidendes sportsredaktør Jan Schouby, for at høre hans mening om AGF’s seneste indkøb og den nu tidligere AGF’er Dan Thomassen.

”Han er en klar forstærkning. Han har ikke sin alder med sig, men han har rutinen, han kan føre bolden frem og starte meget af det der kommer bagfra, så han bliver en markant forstærkning” udtaler Jan Schouby til Morethanaclub.dk om AGF’s nyindkøb Atle Roar Håland

”Mark Howard er det mest stensikre førstevalg i det forsvar. En dygtig duel-spiller, hurtigt og fysisk stærk men ikke nogen spilopbygger og det var Dan heller ikke. De har manglet en spilopbygger i forsvaret og en spiller som Eckersley er en fantastisk fighter, typisk englænder, men han er heller ikke en der fører bolden frem, så der bliver Atle Roar Håland en vigtig spiller” lyder det fra Jan Schouby.

Dan Thomassen som var det fortrukne valg ved siden af Mark Howard, fik meget pludselig sin kontrakt opsagt og vil nu flytte tilbage til Italien, hvor han har spillet i mange år og hvor hans kone samtidig kommer fra.

Jan Schouby har set to forskellige udgaver af Dan Thomassen i AGF. En hvor han var overrasket over, at Thomassen ikke blev udtaget til ligalandsholdet og en hvor han mener, at Thomassen faldt helt igennem og ikke trådte i karakter, da AGF rykkede ned.

”Jeg synes Dan var en rigtig dygtig spiller, på det tidspunkt hvor AGF var nr. 1 i Superligaen. Jeg var imponeret over ham og egentlig lidt overrasket over, at han ikke blev udtaget til Liga-landsholdet, der blev ramt af mange afbud”, udtaler Jan Schouby til Morethanaclub.dk og fortsætter:

”Men det var godt set af landstræneren, for det som Dan også indeholdte, så man da AGF rykkede ned. Ikke at det var hans skyld, at AGF rykkede ned, for de var slet ikke et hold på det tidspunkt, men man forventede at han trådte i karakter. Men han faldt igennem og han leverede ikke det, man kunne forvente af en mand med hans rutine. I mange af de sidste kampe mod hhv. SønderjyskE og HB Køge hvor man SKULLE vinde, der viste han simpelthen ikke det der skulle til. Han rendte rundt og brokkede sig og lavede dumme frispark”, udtaler Jan Schouby til Morethanaclub.dk

AGF har hele tiden ytret, at de er på udkig efter en offensiv spiller, og ifølge Jan Schouby kommer vi fans til at vente noget tid, da han ikke regner med, at AGF præsenterer en offensiv forstærkning før til sidst i transfervinduet.

”Jeg kunne godt forstille mig, at AGF ikke får tilført nogen offensiv forstærkning, før vi kommer længere hen i transfervinduet, måske endda vente helt til det sidste” udtaler Jan Schouby og fortsætter:

”Mange af holdene tænker jo, vi har sgu en meget god angriber og ham kan vi få mange penge for. Men hvis det er en klub der mangler penge, så falder prisen til sidst i transfervinduet”, slutter Jan Schouby til Morethanaclub.dk

Få notifikation
Notifikation ved
11 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
sir alex
9 år siden

Aaaaahhhh Jan Schouby så ringe er vores ligalandshold så heller ikke blevet, at Dan T kan komme i betragtning.

Agadez
9 år siden

Enig Alex.

sir alex
9 år siden

Ikke enig i at Dan T har spillet to gode kampe efter hinanden, så der er jeg lodret uenig.
Heller ikke da GF lå nr. 1………….

nettohunden
9 år siden

Før hans skade var han fremragende imho.

Khaki
9 år siden

Jamen så er det godt vi har sir alex… Lad os alle tage det nemme valg og holde med United, så ved man alt om fodbold.

Selvfølgelig har Jan ret, og flot han anerkender Morten Olsen gjorde det rette valg, omend det nok var mere held end forstand.

Synes det er godt set, vi havde det alle sådan da AGF lå nr 1, latterligt at sige Dan ikke spillede to gode kampe i træk, han spillede syv.. Hold igen med Amf'en

whatslife
9 år siden

Ej vel Schouby og netto… fremragende var han nu aldrig heller ikke før skaden

sir alex
9 år siden

[i]Khaki d. 24. juni 2011 – 23:31 Jamen så er det godt vi har sir alex… Lad os alle tage det nemme valg og holde med United, så ved man alt om fodbold. Selvfølgelig har Jan ret, og flot han anerkender Morten Olsen gjorde det rette valg, omend det nok var mere held end forstand. Synes det er godt set, vi havde det alle sådan da AGF lå nr 1, latterligt at sige Dan[/i] [i]ikke spillede to gode kampe i træk, han spillede syv.. Hold igen med Amf'en[/i] Apropos gøre verden enkel…………. Men hey du er måske DanT´s mor, så… Læs mere »

Keano16
9 år siden

Khaki:
Du er da dum at høre på! Hader når folk siger at os der holder med United kun gør det fordi de vinder. Det gjorde de jo faktisk langt fra i 80'erne, hvor mange begyndte at holde med dem!!! Desuden er de fleste af os, der skriver i dette forum glødende GF'ere, og dermed bestemt ikke vant til at holde med et vinder-hold…

only white
9 år siden

Khaki>> jeg er godt nok imponeret over dig.. Du formår i hver eneste artikel at vise at du er et kæmpe fjols.. Måske det er derfor du er flygtet til sjælland..