Jan Schouby: Håber Leon til AGF er en juleand

29

Ingen spilletid i Fulham og en landsholdsplads i farezonen. Det er realiteterne for Leon Andreasen i engelske Fulham. Rygterne florerer om et muligt skifte hjem til Århus og AGF. Allerede i august måned forsøgte sportschef Brian Steen Nielsen, at hente den tidligere AGFer hjem, men her afviste Leon Andreasen et skifte.

Men efteråret har altså gjort et skifte mere realistisk, da spilletid er en mangelvare og kan få alvorlige konsekvenser for hans videre karriere.

Morethanaclub stillede Jan Schouby spørgsmålet. Leon Andreasen hjem til AGF i vinterpausen?

– Det håber jeg da er en juleand, siger sportsredaktøren til morethanaclub.dk og forklarer sig.

– AGF er endegyldigt fri af nedrykning og behøver ikke nødløsninger. Få dog bygget et hold op, der kan klare sig på lang sigt. Leje ham for en halvsæson er sindssygt, hvad skulle man det for. Det slags skal man kun ud i, hvis det er tvingende nødvendigt for at undgå nedrykning, siger Jan Schouby, der dog gerne så Andreasen i AGF på en længerevarende kontrakt.

– Leon er en klassespiller. Lige sådan en, som AGF mangler for at hive holdet yderligere mod toppen. Så hvis AGF kan leje ham resten af kontraktperioden i Fulham og har forkøbsret, ja så skal man selvfølgelig gøre det. Han ville være en drømmespiller at få hjem, siger Schouby.

Sportsredaktøren ser det som total urealistisk, at AGF kan købe Leon Andreasen fri fra den engelske klub. Da de, som udgangspunkt forlanger det de gav for ham i Werder Bremen. Omkring 30 millioner danske kroner.

Er du enig eller uenig med Jan Schouby? Kom med din mening om Leon tilbage til AGF!

Få notifikation
Notifikation ved
29 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
beuys
12 år siden

:k:k:k

SteffenAndreasen
12 år siden

100% enig med Jan S – lejekontrakter er til for at redde rumpen her og nu på bekostning af bedre, langsigtede løsninger – og pt er vores rumpe historisk langt væk fra at komme i fare…

Men køb ham gerne til en god pris og også gerne Simon Poulsen – så vil jeg ikke bede om mere på denne side af jul 😉

Emilfu
12 år siden

Hvis de kan leje ham, i en længere periode end 6 måneder, MED en rigtigt god forkøbs option, ville det være decideret dumt at lade være i mine øjne

Ando
12 år siden

Mon ikke også de kan få ham for lidt mindre end 30 mill.? Det er trods alt en spiller der blev købt ind som del af en redningningsplan fra nedrykning i sidste sæson, og dermed kan man formode at han ligger pænt i forhold til løn.

Det kunne være så fantastisk at få Leon hjem! Som min kammerat og jeg altid har sagt "hellere Tøffe end Rivaldo, hellere Leon end ronaldo"!:D

DeeMella
12 år siden

100% et sindssygt hold.. Howard, Sorin og måske Andreasen til Januar.. næsten for godt..

nicoztar
12 år siden

kom nu hjem LEON :k

Kaluzny
12 år siden

Ja men rasmus hornemann…. Der skal godt nok sælges mange trøjer hvis vi skal rive bare 10 mio hjem!… så skal selv folk sverige og norge købe agf trøjer! :P… det sker sku ikke!

Aarhus_1000
12 år siden

Tror heller ikke det er trøjesalget der skal skrabe pengene hjem. Og medieomtalen plejer vi jo at få alligevel på godt og ondt. 🙂

bernhard
12 år siden

Det som Steffen Andreasen siger…….. Hvor er jeg enig!….. Men vil godt lige fremhæve noget… det er da rigtigt at man ikke skal leje spillere for at skabe et hold… Men den sandhed gælder kun så længe den spiller man kan leje ikke vil kunne trække holdet langt længere frem…. Med Leon i AGF vil spillet blive voldsomt udviklet det vil komme de andre spillere til gode.. Endvidere vil det give mulighed for at holde pladsen måske udfordere opaf… Leon vil med ander ord være en så voldsom forstærkning at jeg ikke er sikker på vi kan tillade os at… Læs mere »

Nickk
12 år siden

Altså, det er klart at det ikke nødvendigvis vil gøre noget godt for opnygningen på lang sigt… På den anden side er Leon så dygtig en spiller, at jeg næsten vil sige at han alene kan være det der afgør om vi slutter 5 eller 4, eksempelvis. Snakker vi kvalifikation til europæisk fodbold, er der pludselig også en del penge at hente der…

hooge
12 år siden

Leon tilbage på AGF's hold ville være fantastisk og ville give et markant løft til holdet. Ingen tvivl om det! Men hvis man som AGF skal være ærlig, så var der ingen der havde forventet at AGF skulle overvintre på en 5. plads. Og det med et hold med så mange unge talenter fra egen avl. AGF er i gang med en rigtig positiv udvikling, der skaber fundamentet til noget stort. Bare se på alle de store klubber rundt om i Europa. Dem der har været kontinuerligt i toppen af deres liga i mange år, er alle hold der satser… Læs mere »

Jespervonm
12 år siden

Uanset om vi får Leon eller ej tror jeg ikke vi ender nr. 4… realisme i ved…
Men ville elske at se ham i GF igen… om det så bare er for 6 måneder…

Vig
Vig
12 år siden

Nu jeg læser alt dette, kommer jeg til at tænke på om det kun er i Italien at man kan købe halvparten af/i en spiller?

Vil nu sige at grunden til at rygtet opstod i sommers var at Dan blev skadet, og i den forbindelse prøvede man jo også at hente Mark Howard hvilket man nu har gjort.

Leon var tiltænkt som nødløsning i forsvaret, og nu har man købt en langsigtet løsning. Ved godt at de fleste helst gerne vil se ham på midten indklusiv mig selv, men tror nu ikke vi får ham!

Jasper
12 år siden

[quote]Allerede i august måned forsøgte sportschef Brian Steen Nielsen, at hente den tidligere AGFer hjem, men her afviste Leon Andreasen et skifte.[/quote]

Arrrghh det vist ikke rigtig, var det ikke tiden der løb ud og ikke Leon der afviste..

Kosmiske_maane
12 år siden

@hooge Nu ved jeg ikke om jeg misforstår dit indlæg. Men nu vil det at satse på Leon, jo være at satse på egen avl. Leon er stadig kun en mand midt i tyverne og vil i mine øjne stadig regnes for ung. Ingen tvivl om at Gjessing er yngre, men de 2-3 år er ikke alverden. Jeg har det sådan at hvis en spiller som Leon, bliver bare det mindste mulig, bare evt. på 6 måneders basis, så er det noget vi skal slå til på. Som der bliver nævnt, vil et køb/lejning af Leon medføre så ufatteligt meget.… Læs mere »

200159
12 år siden

Kanon fedt at få Leon hjem til AGF, MEN det er dyrt og så er det federe at udviklere vores unge spillere endnu mere. En 5. plads er det jo alligevel blevet til på grund af det hold vi har nu. Nu er MH også kommet til klubben, så synes det er dumt at købe ham, med mindre han skal bruges på midten i stedet for BF, som vi ikke kender talentet på endnu

binzers
12 år siden

Hey, fik lige en idé: Hvad siger folk til at sælge Michael Lumb og en mere spiller i AGF for samlet 30 mio eller næsten 30 og så købe Leon Andreasen for de penge?

Lumb +1 < Leon A

Sådan ser jeg på det.

Kari8
12 år siden

tåbelig ide

for det første er Lumb nok lige over 25 værd og skal vi så sælge en til 5 er de eneste vi kan få det for Williams og Poulsen… så nej

Og vil du betale 30 for Leon, fanme godt du ikke er sportschef eller købmandB)

binzers
12 år siden

jaja, okay, 30 mio var højt sat, men det er jo fordi Fulham holder godt fast i ham for at tjene på ham…

Men 20 mio. for Leon er ihvertfald realistisk

Alsgaard
12 år siden

Jeg vil sgu hellere beholde Lumb på en plads hvor vi er sårbare, fremfor at købe Leon fri til en plads, hvor vi i forvejen er godt besat.

topdm82
12 år siden

vil helst sikkert også beholde lumb
hvad ang. den centrale midt er det måske meget muligt at vi er godt besat, men kvalitet er ringe, hvis vi skal samligne både kari og jerry defensive kvalitet i forhold til Leon + han er også langt dygtiger med bolden end de 2.

4400
12 år siden

nu rabler det sgu da for ham

anti-fogh
12 år siden

…men 20 mio. er sgu også meget!!! Tror nok vi kan finde to til den pris. Men Leon kunne være en meget fin forstærkning!!! DOG ikke som lejet spiller medmindre det er på de vilkår som Schou opstiller. Nu skal der opbygges hold og ikke mindst skal det stabiliseres. Derudover skal Erik R. også bruge nogle kampe på overhovedet at spille holdet ind på hans måde!

silverfox
12 år siden

Nu har vi brugt penge på en central forsvarer, hvor vi i forvejen er ret godt besat. Og at bruge endnu flere penge på en position, hvor vi er endnu bedre besat virker ret ufornuftigt. Misforstå mig ikke; jeg ville elske at se Leon i den hvide trøje igen! Men hvis vi skal bruge penge her og nu, ser jeg dem hellere brugt på en venstre midt. Men NÅR Leon engang vender hjem, bliver jeg overlykkelig!

zcml
12 år siden

[quote]Hvis de kan leje ham, i en længere periode end 6 måneder, MED en rigtigt god forkøbs option, ville det være decideret dumt at lade være i mine øjne[/quote]

Min mening, præcis!

I øvrigt nogen, der ved hvor lang tid han har tilbage af sin kontrakt i Fulham?

MrLarsen86
12 år siden

Er meget uenig med Jan S. Det kan være svært at få den ønskede spiller i januar-vinduet. En forstærkning på den centrale midt vil være genial, dog ikke noget most i mit hoved. Leon kender klubben og vil kunne løfte holdet, samtidig har klubben et halvt år til at finde en permanent erstatning.

Men de skal også huske at købe den venstre kant..

Kosmiske_maane
12 år siden


Han skrev en 4 årige kontrakt sidste vinter, så vi må vel være nede på en 3 år efterhånden

TopFan
12 år siden

Lejeaftale på MIN. 1 ÅR!

Sandmoe
12 år siden

Venner, slå nu koldt vand i blodet. I lyder som om der allerede er en aftale på plads 😉 Synes bestemt at jeg for ganske nylig læste et interview med Leon, hvor han udtalte, at han skam gerne ville hjem til AGF, men at det ville være om 5-6 år, når han havde prøvet flere kræfter med udlandet. Hvem siger i øvrigt at Fulham vil af med ham? Der er utallige eksempler på klubber, der holder spillere på bænken, selvom de præsterer hvad de skal og mere til, men ikke vil af med dem af den grund. Se bare Kasper… Læs mere »