Jan C.: Masser af ledige spillere i Nordeuropa

23

AGF er rykket ud af landets bedste række og får derfor svære ved at tiltrække spillere fra de høje hylder.

Jan Christensen, der agerer sportschef indtil en ny er fundet, er dog fortrøstningsfuld i forhold til, at århusianerne kan stille med et slagkraftigt hold, når den fra næste sæson hedder 1. division.

– Jeg har jo konstitueret mig selv i Brian Steen Nielsens rolle, men det er ikke for at handle spillere på nuværende tidspunkt. Det er for at fylde tomrummet ud, til vi har de rigtige folk på plads. Og spillerne er på ferie de næste tre uger. En stor del af dem har kontraktudløb, og det er en fantastisk mulighed for de nye ledere. Det skal ikke presse os, vi skal ikke forcere noget.

– Der bliver masser af spillere i Nordeuropa, som bliver ledige og som bliver sorteret fra i deres klubber, for fodboldøkonomien er ikke nødvendigvis i bedring i Europa. Det er ikke ubetinget en fordel at være hurtig fremme. Dem, der skal skabe succesen, de skal sætte holdet, siger Jan Christensen til JP Aarhus.

Få notifikation
Notifikation ved
23 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
Ceres
7 år siden

[quote] – Jeg har jo konstitueret mig selv i Brian Steen Nielsens rolle, men det er ikke for at handle spillere på nuværende tidspunkt. Det er for at fylde tomrummet ud, til vi har de rigtige folk på plads.[/quote] … med andre ord, vi har nu en midlertidig ssportschef uden forstand på fodbold … og kun for at udfulde et tomrum, som han ikke har en pnid forstand på at udfylde, hvis det alligevel blive nødvendigt… [quote]Der bliver masser af spillere i Nordeuropa, som bliver ledige og som bliver sorteret fra i deres klubber,[/quote] Ja… lad os bare hente af… Læs mere »

Ceres
7 år siden

I professionel fodbold er god latin, at have en afløser på plads før man griber til fyring, når det gælder træner og sportschef… lige nu står vi helt uden kvalificeret sportslig ledelse, og umiddelbart skal en ny sportschef hentes før vi kan hente ny træner, alt andet vil være amatøragtigt… Hvis man skuer lidt mod Odense og OB, så kan man se hvor galt det kan gå, at fyre både træner og sportschef, uden at have afløserne klar… OB havde vundet sølv flere år i strg, men mente at skulle skifte ud for at tage yderligere et skridt op i… Læs mere »

Ceres
7 år siden

Ingen sportslig ledelse = ingen rød tråd, og dårlige indkøb og forkerte beslutninger…

Negreanu
7 år siden

[quote]lige nu står vi helt uden kvalificeret sportslig ledelse[/quote]

Altså samme situation som inden fyringen?

Jeg er også utålmodig, men ro på, er sikker på der nok snart skal blive præsenteret kvalificerede afløsere.

don marisco
7 år siden

Jeg håber godt nok at der er nyt meget snart. JC er Jo sportslig analfabet og skal holde sig langt væk.

Dog er jeg rimelig optimist. De navne som bliver præsenteret I pressen er en god liste og spændende navne

chilli
7 år siden

Hvorfor dælen fandt man så ikke fn angriber i pausen, hvis der er så mange gode ledige spillere ?

Phister Loysauce
7 år siden

@Ceres: Der bliver sagt rigtig mange fornuftige ting i dagens interview i JP – især fra Fournais. Jeg tror faktisk, han mener det meget alvorligt, når han taler om, at kulturen i klubben skal ændres grundlæggende. Jeg tror, vi kommer til at se et forandret AGF i løbet af det kommende år eller to, hvor alle dele af den sportslige sektor kommer under lup og må være forberedt på, at hele klubben fremover følger "den hvide tråd", som hidtil har manglet. I første omgang består opgaven i, at få fastlagt denne hvide tråd i den kommende strategi, dernæst eller samtidig… Læs mere »

Phister Loysauce
7 år siden

: Man ledte jo ikke efter en ny angriber i pausen. BSN og PS havde jo præsenteret JC for deres berømte plan, hvor de sagde, at der ikke var nogen grund til at supplere truppen udover Danny og Bjørn. Det var først, da SL sagde stop efter transfervinduet var lukket, at BSN gik i gang med at lede.

hansw
7 år siden

Phister Jeg er meget enig i din fremlægning. JC siger jo, at han ikke skal ud at købe spillere, men afventer at ledelsen kommer på plads. Du har også ret i, at det skal være et godt navn der skal være træner. Wieghorst med Michael Laudrup som konsulent for indkøb indtil truppen er intakt. Det er nok ønsketænkning, men det kosterat få AGF tilbage i toppen. Der skal satses voldsomt og rigtigt. Er projektet godt kan pengene skaffes.

Frejensvang
7 år siden

:
Wieghorst … Laudrup …??! Du er sarkastisk, ikke??!

Jeg tror ikke engang at en arbejdsløs Ove P. gider at komme tilbage til AGF for nuværende.

Ceres
7 år siden

[quote][b]Phister Loysauce[/b] @Ceres: Der bliver sagt rigtig mange fornuftige ting i dagens interview i JP – især fra Fournais. Jeg tror faktisk, han mener det meget alvorligt, når han taler om, at kulturen i klubben skal ændres grundlæggende. Jeg tror, vi kommer til at se et forandret AGF i løbet af det kommende år eller to, hvor alle dele af den sportslige sektor kommer under lup og må være forberedt på, at hele klubben fremover følger "den hvide tråd", som hidtil har manglet. I første omgang består opgaven i, at få fastlagt denne hvide tråd i den kommende strategi, dernæst… Læs mere »

KongKeegan
7 år siden

:
Jeg er lidt nervøs for det ikke er en joke, når du nævner Wieghorst og Laudrup… LAUDRUP!!! WHAT!!! Hvordan kan du i din vildeste fantasi tor på han vil til GF??? Uanset hvor mange penge vi så har…

nlg
nlg
7 år siden

Forbrændingsanlægget AGF. Her bliver alt skraldet dumpet og det koster ingenting. 😂

hansw
7 år siden

Vi er i en proces, hvor alle ideer og forslag skal frem. Der er på nuværende tidspunkt ingen, der kender den rette løsning. Via min personlige lille sårbarhedsanalyse, bør de største risici dækkes ind først. Risikoen for, at vi ikke får kvalificere spillere er størst, hvis ikke der er et troværdigt projekt. Et sådan projekt bør efter min opfattelse etableres omkring en træner, der kan forme spillestil mm. Som suppelment hertil skal han have støtte til at finde de rigtige spillere, der kan danne stammen for at sikre spillestilen samt at få os op i toppen af dansk fodbold. En… Læs mere »

Ceres
7 år siden

[quote][b]hansw[/b] Et sådan projekt bør efter min opfattelse etableres omkring en træner, der kan forme spillestil mm. Som suppelment hertil skal han have støtte til at finde de rigtige spillere, der kan danne stammen for at sikre spillestilen samt at få os op i toppen af dansk fodbold.[/quote] Det er præcis den model vi har brugt de seneste mange år… trænerne har haft hovedansvaret for spillestil og vetoret omkring indkøb, med støtte fra en sportschef, der som har scoutet spillere og har forhandlet kontrakter, og ikke meget andet… og det virker tydeligvis ikke, da der ikke er penge til at… Læs mere »

Ceres
7 år siden

.. det er ledelsens opgave at finde en kvalificeret sportschef… ellers skal de blande sig uden om det rent sportslige.. og trænervalget skal derfor også primært være sportschefens ansvar…
.

Ceres
7 år siden

.. sådan som jeg beskriver det, er også sådan det har været i AaB siden [b]Lynge[/b], og de er jo rent faktisk nu blevet mestre med et mindre spillerbudget en AGF's… og det kan jo kun lade sig gøre ved, at spillestilen er indrettet efter de spillere man henter og frembringer fraq ungdomsafdelingen… det nytter ikke noget, at det er en tilfældig træner som sætter dagsordenen, og efterfølgende bliver fyret fordi spillermaterialet ikke passer til trænerens overordnede strategi, og derfor flopper..
.

NyGF
7 år siden

Mon ikke blot JC sidder på posten, fordi der skal være en på papiret. Nok ikke fordi det gør det helt store indtil de rigtige folk er fundet.

Man må håbe, at ventetiden på udmeldingen af ny sportschef og cheftræner må være et billede af, at ledelse(eller bestyrelsen) rent faktisk tager deres arbejde seriøst og bruger tiden på at finde den rette løsning for GF.

Ceres
7 år siden

[quote][b]NyGF[/b] Mon ikke blot JC sidder på posten, fordi der skal være en på papiret. Nok ikke fordi det gør det helt store indtil de rigtige folk er fundet. [/quote] Jo, det er jo sikket tanken… men det var vel også tanken i OB, hvor det ikke lykkedes at finde en ny sportschef i flere år, med katastrofale sportslige konsekvenser til følge, på trods af et langt større spillerbudget end AGF's .. De katastrofale konsekvenser ved ikke at have en kvalificeret sportschef, kan ikke undervurderes. så lige nu balancere vi på katastrofens rand, hvis ikke ledelsen magter at finde en… Læs mere »

Ceres
7 år siden

[quote][b]Negreanu[/b] [quote][b]Ceres[/b] lige nu står vi helt uden kvalificeret sportslig ledelse[/quote] Altså samme situation som inden fyringen?[/quote] Nej… [b]BSN[/b] ville uden tvivl kunne samle en trup som også ville kunne rykke op i første hug… det har han jo bevist de seneste gange… lige nu er det op til en vikar som er sportslig analfabet… og en træner har vi heller ikke på plads, ikke at det vil gøre den store forskel, som man også kunne se på OB's sportslige nedtur, hvor ledelse og træner heller ikke har magtet opgaven… 1. prioritet [u]skal[/u] være en ny kvalificeret sportschef, ellers er… Læs mere »

bacher
7 år siden

Enig med Ceres: Få nu gang i talentudviklingen ligesom AaB har gjort det. Så enkelt er det. Lad være med at rejse til Peru Georgien osv. for at finde dyre udenlandske spillere, som alligevel ikke kan gøre det bedre, snarere gider de ingenting. Så velkommen til motiverede danske talenter fra Aarhus og omegn: vi burde med en ny og bedre ledelse kunne mere end matche AaBs talentmasse.

NyGF
7 år siden

– er enig med dig i, at vi IKKE må lave samme fejl som OB gjorde, da det vil have alt for store konsekvenser.

Kan sagtens følge hvad du mener med værdien af sportschefen lige nu hvor vi har så mange kontraktudløb, men mener disse kontraktudløb skal vurderes sportschefen og den nye træner i mellem. Og de skal vurdere det ud fra den nye strategi og økonomi der er lagt for de næste år.

bacher
7 år siden

Ja, alt andet end BSN. Troede for øvrigt at JC havde sagt op, men han fortsætter åbenbart i nye roller som "midlertidig sportschef" og "rådgiver for den nye bestyrelse"