Jan C.: Forståelig utilfredshed med os alle

28

AGFs sportschef Brian Steen Nielsen er for alvor kommet i krydsilden efter nedrykningen i dag blev en realitet.

Direktør Jan Christensen vil ikke hænge sin sportsdirektør ud i pressen, men lægger ikke skjult på, at mange har præsteret under et acceptabelt niveau på direktionsgangene.

– Vi er alle sammen berørt og påvirket af det her, og jeg kan godt forstå, at fansene er utilfredse med det som Brian Steen, jeg og andre har leveret, men vi bliver nødt til at gøre det, som er rigtigt for AGF. Nu sætter vi os ned. Analyser tingene og så tager vi de konsekvenser, der er nødvendige, siger Jan Christensen til tv2.dk

– Jeg er ikke tilfreds med mig selv. Det er mit ansvar. Jeg er direktør i AGF og jeg har ansat nogle mennesker, blandt andet Brian Steen, siger direktøren,d a han bliver spurgt, om han er tilfreds med Brian Steen Nielsens arbejde

Få notifikation
Notifikation ved
28 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
Schmidt
8 år siden

Det rigtige er ubetinget at i tager jeres tøj og går!!! Alt andet er forkert.

arsenal
8 år siden

"men vi bliver nødt til at gøre det, som er rigtigt for AGF"

Så kunne i passende forlade klubben og tage bestyrelsen med…

arsenal
8 år siden

Men det er selvfølgelig utopi, at JC skulle trække sig.

For hvor kan man ellers tjene + 100.000 kr/måned uden at røre en finger?

Loftus
8 år siden

JC: Jesus Christ?
Næppe.
Gå.

Mambo
8 år siden

Brian Steen er vel den eneste sportsdirektør der er rykket op i superligaen to gange de sidste 10 år. Ham er der brug for.

arsenal
8 år siden

Han er rykket op med et enormt budget 1. division tager i betragtning. Selv en abe kunne udføre opgaven…

alpha232
8 år siden

Uanset hvordan du vender og drejer den Jan, så er det ud af klappen!
I har ødelagt klubben indefra og nu skal det være slut. Bliver der ikke renset ud, vil der komme ildebrand.

I kan ikke snøre folk længere og jeres eneste trofæller i speakers corner vil se ændringer, sker der ikke kan i spille for tomme tribuner!

BSN RAUS
JC RAUS
Bestyrelse RAUS

Anonymous
Anonymous
8 år siden

Der er selvfølgelig ingen der går selv for så får de ikke deres velfortjente gyldne håndtryk. AGF er blevet bistandskontor for inkompetente ledelsefolk der ikke er dygtige nok til at få job andre steder. Nu er kassen bare tom inden for kort tid. Så smadr nu klubben helt og nægt at gå. Lad lortet gå konkurs for så ved vi at der kun er dem tilbage som vil klubben af hjertet.

ilderen
8 år siden

– JC VÆK!

– UDSKIFTNING I BESTYRELSEN!

– IND MED EN TRÆNER DER IKKE ER EN JOKE!

– MEN MEST AF ALT: BSN SKAL SÅ LANGT VÆK FRA AGF SOM MULIGT! (og anskaf så en sportschef der har intelligens til at bestå lidt mere end 9ende klasse, har et ordforråd der overstiger en gennemsnitlig 10-årig og ikke er på fornavn med alle spillere i pressen, samme sekund han har mødt dem én gang: Bonderøv!)

Aarhus8260
8 år siden

Der er tralt ved håndvasken.
JC, du er en direktør uden visioner. Du har forsøgt at spare dig til sorte tal, og formåede ikke at fyre PS i løbet af efteråret, da alle kunne se der var noget galt. PS og BSN fik en snak med dig, og så var du overbevist om, at alt var i den skønneste orden.
Først skal du fyre BSN allerede i morgen og efterfølgende skal du tage dit eget tøj og gå.

jijypuru
8 år siden

Well said ilderen.

Bsn er en provensiel bonderøv. Det er der som sådan intet galt i, problemet ligger i at manden er total uintelligent.

alpha232
8 år siden

der skal bare max pres på fra tribunerne så skal de satme nok komme ud af vagten

Bruusman
8 år siden

Frank Arnesen som manager !

Masada
8 år siden

At give BSN hele skylden er jo helt ved siden af, hvis BSN ryger som den eneste så rykker vi os ikke ud af stedet

Plade
8 år siden

Vi har brug for folk i bestyrelsen og en ny direktør, som ikke tror, at man kan spare sig til succes, men som tør at have store visioner.

SortSkygge
8 år siden

Tror sgu egentlig PS sidder og gnider sig i hænderne. Det hele falder jo tilbage til den latterlige beslutning om, at fyre PS efter to kampe – og efter 2-3 måneders lang vinterpause hvor man kunne have sat sig ned og fundet ud af, om man ville satse 100p på PS eller om en anden skulle til – og så have taget beslutningen. På grund af denne halvhjertede beslutning om at fyre ham får vi så en konfirmand i Burberry med slikhår – ja, Fredberg er vildt sympatisk, men han er desværre også rimelig talentløs og var ikke i stand… Læs mere »

don marisco
8 år siden

Ud af klappen. Den største tegning I hele AGFs historie. Kæmpe klaphat. Det kommer til at tage mange år at få ryddet op efter dig.

Guffe
8 år siden

Farvel JC
Farvel BSN
Farvel bestyrelse

I har ødelagt klubben. I er ikke kompetente nok til at drive klubben her, det behøver I ikke at lave en større analyse for at finde frem til. Det ved alle. Tag jeres tøj og gå! Tak for lort!

Thomas Senior
8 år siden

Selv om det er sørgeligt, så er det ikke overraskende at de udtalelser der kommer fra trænere, ledere og direktører tyder på, at de nu mest tænker på at få trukket så mange penge ud af klubben som muligt. Respekten er bare helt væk, og den eneste vej til genrejsning er, at så få direktører, ledere, trænere og spillere som overhovedet muligt findes i klubben efter sommerferien – da de altid vil være synonym for tabere. Argumenter om at det vil skade AGF sportsligt køber jeg ikke. Ingen kan gøre det dårligere end den indsats der er ydet i foråret,… Læs mere »

Thomas Senior
8 år siden

PS spillestil med lange diagonale afleveringer, sats på omstillinger og direkte spil har betydet, at der stort set efter et par år med ham som træner ikke er en af de nuværende spillere der kan tæmme en bold.

Hvis en i de 3 bedste rækker hyrer PS som træner, så er de selv ude om det…

ulricht
8 år siden

AGF som klub kan kun tabe, hvis hele ledelsen udskiftes på en gang. Det tager lang tid for en ny ledelse at finde hoved og hale i alle beslutninger og forudsætninger, så det ville være vanvid at få alle til at stoppe samtidig. Fx omkring en sportschef – Hvis både JC og BSN fyres nu + øvrige ledere omkring holdet, så skal en helt ny træner og en ny sportschef sætte et hold sammen til næste sæson og især forhåbentlig til superliga om et år uden at ane noget som helst om de kontakter, der er etablerede, om talenter i… Læs mere »

Yurea
8 år siden

Ja lad os nu alle tabe hovedet, og fyre træneren, sportschefen, bestyrelsen og alle spillerne der åbenlyst ikke magtede opgaven! Så er der ingen tilbage til at få os tilbage i suppen. Det skal have konsekvenser, men ikke skude med spredhagl. Bestyrelsen skal drive forretningen AGF med ansvarlig økonomi, og sorte tal. Vi kan ikke blive ved at køre med 40 mill underskud, så er der ingen klub om kort tid. BSN har som sportschef det største ansvar, men vi ved ikke, hvad han har at spille med på de indre linier. F.eks kan han ikke fyre træneren uden bestyrelsen,… Læs mere »

Holger danske
8 år siden

Jan C, hvis du får lov til at blive så er det den største joke nogensinde. Det samme gælder for BSN. Magter ikke at se de 2 klamphuggere ødelægge min klub. Glæder mig inderligt til den dag de 2 bliver fyret.

Dichio
8 år siden

Tænker det må være bestyrelsen som kender tingene indefra der kan vurdere om BSN og JC skal blive.

Umiddelbart tænker jeg bare at BSN ikke er en god repræsentant for klubben.

Håber at man kan holde sammen på spillertruppen. Horsens og Silkeborg holdt da nogenlunde fint fast. Fx blev både Flinta og Jesper Bech i SIF selvom de havde været inde omkring landsholdet.

Er dog bange for vi ikke kan holde på Danny O og Sloth samt Bjørdal som burde kunne blive rigtig god med det CV.

Guffe
8 år siden


Bange for? Hvis vi beholder dem, går vi fallit. Vi har kun råd til billige spillere i første division, så det giver sig selv at de forsvinder.

Dichio
8 år siden

@ guffe – du har ret, men tror bare det bliver endnu værre økonomisk, hvis vi som Horsens ikke kommer op igen i første hug, eller laver en Vejle… Håber de kan låne pengene. Sloth osv. kan nok sælges om 1½ år til en endnu bedre pris end nu. Vi så det med Jakob Poulsen som vi solgte for 5 mio til FCM (og vi kunne have fået 20 mio ½ år før) og som solgte ham videre til 10 mio et år efter. Problemet er dog at Ozzy og Sloth har udløb om hhv. 6 og 12 måneder. Danny… Læs mere »

Cornincrap
8 år siden

Brian Steen har ikke det der skal. Ud med ham.

Di Stefano
8 år siden

Både BSN og Fredberg taler om, at de gerne vil blive. Har de lige glemt, at de har sat ny rekord i superligaen med antal nederlag i træk? En farce at høre på.