Jakob Ahlmann til MTAC: Vi prøvede ikke at få en skrivebords sejr

2

En yderst hektisk afslutning i gårsdagens kamp, endte med, at ca. 100 AGF fans stormede banen og fik kampen afbrudt i nogle minutter. Mange har i dag den opfattelse, at AaB spillerne forsøgte at vinde kampen på skrivebordet, men det er altså ikke tilfældet.

MTAC har været i kontakt med AaB spilleren Jakob Ahlmann, der startede på banen for gæsterne i går, og han var helt tæt på begivenhederne, da AGF fans stormede banen og jublede over Elmar Bjarnasons udlignende 2-2 scoring.

AaB spilleren der har været inde omkring landsholdet inden sin skade, var glad for at få bragt spørgsmålet omkring baneløberne på banen, da han mener, at fans og medier har fået et forkert billede af, hvad AaB spillerne egentlig ønskede:

“Jeg er faktisk glad for du tager det op. Jeg kan se, at folk tror vi prøvede at udnytte det til at vinde kampen på skrivebordet, hvilket bestemt ikke var hensigten. Vi blev sendt i omklædningen i samråd med dommeren”, udtaler Jakob Ahlmann til MTAC og fortsætter:

“Derudover er det selvfølgelig en ubehagelig situation at stå på banen og se så mange fans indtage banen, og som du kan se på billedet (Fan der er helt tæt på Enevoldsen red.) kom de ret tæt på nogle af spillerne. Dommeren blev dog med det samme gjort opmærksom på, at vi ønskede at spille kampen færdig på fair vis, dog kun mod de 11 AGF’ere som havde noget og gøre på banen”, lyder det fra AaB spilleren.

MTAC spurgte forsvarsspilleren hvad han så i forbindelse med den fan, der var helt inde og have fat i Enevoldsen, men episoden har han ikke hørt mere til end det billede, der blev taget.

“Men hensyn til Enevoldsen ved jeg ikke præcist hvad der skete, andet end ham baneløberen blev ret nærgående”, udtaler Jakob Ahlmann, der ikke mener, at det havde været retfærdigt, hvis AGF mistede finalepladsen påtrods af baneløberne.

“AGF fortjener selvfølgelig finalepladsen set over de to kampe og den skal de ikke fratages pga. De vilde jubelsener”, slutter Ahlmann til MTAC.

Få notifikation
Notifikation ved
2 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
Kongebold
7 år siden

Respekt!

Husted
7 år siden

Det var sgu da rart at høre fra Ahlmann, MEN det så unægteligt ud til at både trænere og en del af spillerne prøvede at udnytte situationen. Godt der trods alt ikke skete mere selvom jeg tager dyb afstand fra baneløberiet…