Jacob Nielsen: Jeg kan ikke snakke om det gode, uden at lyde som Komiske Ali

Skrevet den 17. april 2017 - 11:23 af

Det er bestemt ikke nogen let opgave at være fan af AGF. Når der endelig sker noget positivt, som come-backet mod Viborg, der giver en tro på, at nu kan man ende i Top 2, så ender det med en jammerlig indsats og en afklapsning af Silkeborg.

Jobbet som direktør i AGF er heller ikke nogen dans på roser, og Jacob Nielsen sammenligner sig selv med Komiske Ali, når han uge efter uge skal forsøge at være positiv.

“Jeg kan ikke snakke enormt meget om alt det gode, der er sket på de tusind dage, jeg har været i AGF, uden at lyde som Komiske Ali”, udtaler Jacob Nielsen til Ekstra Bladet og fortsætter:

“Det bliver overskygget af spillet på banen og af det øjebliksbillede, som udgøres af pointene på kontoen. Og ingen af de dele er tilfredsstillende”, lyder det fra Jacob Nielsen.

Samtidig kommenterer Jacob Nielsen på faren ved at rykke ned, og han mener, at det er en rigtig god ting, at de fleste af spillerne i klubben lige nu, ikke har været en del af en AGF nedrykning.

“Jeg forstår godt spøgelset omkring nedrykning. Men jeg kan slet ikke forstå, hvis der er nogle af de spillere, som vi har nu, der kigger på hinanden og snakker nedrykning, for de har ikke været en del af det. Det er en gave. Det skal vi huske”, lyder det fra direktøren til samme medie.

Kl. 18:00 fløjtes opgøret mellem AaB og AGF i gang. En kamp hvor et nederlag til AGF kan betyde en afstand på 9 point op til stregen med blot tre kampe igen.

Kommentarer

 1. Der er stadig spillere som har prøvet at rykke ned. Jeg siger det igen igen igen! Steffen Rasmussen er taberkulturen i en nøddeskal. Han har været med i alt lort og så længe AGF holder fast i ham som kulturbærer bliver taberkulturen bragt videre til næste generation. Det er håbløst.

  Disse spillere er i vejen for en vinderkulter:
  1. Steffen Rasmussen – har været med i alle nedrykninger og har ikke og har aldrig haft skyggen af lederegenskaber.
  2. Stephan Petersen – Et gennem sympatisk menneske, som jeg under alt godt, men han har ikke den psykiske robusthed det kræves.
  3. Danny Olsen – Hvis nogen husker hans FCN-tid vil i også kunne se at han alle dage har været en champagnespiller. FCM havde 1,5 sæson hvor DO var fantastisk. Foruden det har DOs karriere været meget op og ned og mest ned.
  4. Alexander Juul – De første kampe efter skiftet fra Horsens var han klasse. Men AGF-kulturen har indfundet sig i ham og han er ødelagt for AGF. Han er miljøskadet.

  1. @ thom

   Har det nu direkte omvendt med AJA (staves i øvrigt JUEL)!
   Synes han var skuffende i starten, men spillede sig siden op, og blev rigtigt god. Når han altså spiller på sin rette plads.
   Centralt kan han være ok. med den rette makker, men spiller der kun fordi de andre vi har bare ikke er bedre. Eller også er de skadet!

  2. Kan slet ikke forstå det du siger om Steffen, han er nok den eneste leder der er, fuck han har reddet agf mange gange, men når man har verdens dårligst forsvar, og bliver skudt ned kamp efter kamp laver man fejl, og ham de har fået på mål nu, det er da bare lort med lort på,

   Stephan Petersen ja jeg så virkelig frem til den dag ham kom til klubben, men endte med at blive en af , ja jeg har ikke ord på hvor ring han er, godt han skal væk,
   Do jeg synes det er en super spiller, desværre er der en træner der ikke gider ham, og kan måske godt forstå do mister vilje, og de få min han får, kan han ikke nå det vilde, men jo han gør det ikke særlig tit godt, desværre

   Anders Juul jamen øv han starte så godt, men der giver jeg dig ret, endte med en typisk agf , men skal vi ikke håbe, de mister en del af de ringe spiller, så vi kommer lidt op af igen, måske et sikker top 8 hold de næste par år og så skridte videre op,

  1. Det jeg beskriver er ikke den endelige løsning. Det er er første skridt. Hvorfor tror folk altid der er ET skridt der skal tages.
   Første skridt er oprydning. Glen arbejder med vinderkultur, men genierne siger hele tiden der er brug for kulturbærere og fremhæver Steffen. Hvis i skulle i krig ville i så stå bag ved en som har tabt samtlige slag han har været i? NEJ.

 2. @thom
  Enig med dig, pånær kommentaren om AJA. Han har imo været en af vores mest stabile spillere de seneste par sæsoner. Herunder har han scoret nogle gode kasser som forsvarsspiller. Ham skal vi også hænge vores hat på fremover. Men de andre kan de roligt sende videre.

  1. Jeg er egentlig enig med dig, men er bare bange for at han er ramt af AGF-sygen. Synes han har virket ramt på det mentale i flere omgange. Men måske han stadig kan reddes. Håber det for han er også sympatisk.

 3. thom…..hvis jeg skal i krig vil jeg hellere i krig med én der har været involveret i 3 end sammen med andre, der ikke aner en skid om tingene. At beskrive SR som du gør er beskæmmende…..han repræsenterer én af de ting der er alt for lidt blandt de fleste andre spillere i truppen: At VILLE det……( noget andet er så at han er vurderet til ikke at skal være i start-11´eren, men det ændrer ikke på mandens vilje og indstilling )

  1. Sludder og vrøvl. Det siger du fordi du ikke kan sætte dig ind i situationen. Hvilken ung eller nervøs spiller vil finde tryghed ved at sidemanden har stået i situationen flere gange med samme negative resultat til følge? Ingen!
   Ville du også gerne arbejde for en mand som er gået konkurs 3 gange, “for nu må han jo have lært det”.

 4. – fint billede – JN skal dog have ros for at have fået styr på økonomien…
  Vi skal have en Guldmedalje – og hvad koster en sådan en ???
  AGF har de sidste 30 år brugt mere en 2 Mia. Kr. på, at hente en Guldmedalje (læs 2 Milliarder – ikke 2 Millioner).
  Det er trods alt det samme som 2 stk. Lufthavne i Aarhus eller en lille Kattegatbro…

Skriv et svar