Jacob Nielsen: Glen er blevet vejet og fundet for let

Skrevet den 30. september 2017 - 17:23 af
Superligaen Viborg - AGF 02-04-2017 02-04-2017 i Viborg på Energi Viborg Arena Foto: Jesper Zacho Elgaard

AGF har en tradition for trænerfyringer, og i dag var ingen undtagelse, da Glen Riddersholm bliver fyret og erstattet af David Nielsen.

Spørger man administrerende direktør Jacob Nielsen, så mener han, at pilen udelukkende peger på Glen:

– Vi har kigget på de midler, som Glen Riddersholm har fået stillet til rådighed og mål dem op mod de resultater, der er leveret. Der er Glen Riddersholm blevet vejet og fundet for let. Det handler også om rettidig omhu, for Glen havde godt et halvt år tilbage af sin kontrakt, og derfor følte vi, at det var det rigtige tidspunkt at trykke på knappen nu her i landsholdspausen, siger Jacob Nielsen til Ekstra Bladet.

Jacob Nielsen: Flot transfervindue
Ifølge Jacob Nielsen så kan grunden til de dårlige resultater ikke findes på direktionsgangene.

– Når du spørger på den måde, så er jeg nødt til at svare, at pilen ikke peger på hverken sportschefen eller mig. Jeg mener, Peter Christiansen har leveret et flot transfervindue denne sommer, og jeg vurderes ikke alene ud fra de sportslige resultater. Det er spillet på banen og de sportslige resultater, der har manglet i ligningen, og det er i Glen Riddersholms afdeling, siger Jacob Nielsen.

Beslutningen om Glen Riddersholms fyring blev truffet efter pokalnederlaget mod Fredericia, og sportschef Peter Christiansen vil ikke komme nærmere ind på, hvornår kontakten med David Nielsen opstod.banner
+ Få 100% i bonus på første indbetaling
+ Få op til 1000 kr. i bonus
+ De største indenfor betting
+ Høje odds på lokale kampe
+ Live og almindelige odds
banner
+ 50 kr. gratis ved oprettelse
+ Op til 10.000 DKK i bonus
+ Live og almindelige odds
+ 50 free spins til casinoet (spilleautomater)
+ Alle sportsgrene

Kommentarer

  1. Hvordan det? Glen har fået næsten alt hvad han har peget på … han har fået 19 spillere og dermed næsten skiftet hele truppen og kan stadig ikke fremvise nogle resultater, stabilitet eller “bare” fremgang. Han har brugt næsten to år på at snakke proces – beklager jeg kan altså ikke se de store fremskridt 🙁

  2. Fordrukkent sludder. Jacob Nielsen har lavet et fornemt turn-around i administrationen og har i samarbejde med PC stillet en historisk stærk AGF-trup til rådighed for Glen. Den har Glen ikke forløst potentialet i – og så må JN gøre hvad enhver ansvarlig leder SKAL gøre i sådan en situation: Finde en anden mand til jobbet!

 1. Altså man kan jo godt snakke om timingen på fyring, såvel som det faktum, at Jacob, og PC går ned på banen efter 1-5 kampen og jubler med Glen. Det er dårlig sportsmanship syntes jeg. Men glen har fået meget lang snor, og fået alt hvad han har peget på. Han bliver ved med at snakke opadgående kurver, opbyning, on target shots og processer. Det kommer David Ikke til. Glen er meget analytisk i sin tilgang til fodbold, og der vurdere jeg david til at være lidt anderledes i sin tilgang. Selvfølgelig er han meget professionel, og bruger de redskaber han har til rådighed, men som han sagde igår under interviewet. Han er der for at vinde flere kampe end han taber. Det er no nonsense med ham. Tror det bliver godt.

 2. Jeg synes i allerhøjeste grad pilen peger mod ledelsen. PC har hentet spillere der skulle spilles i form, bl.a. Guira, Sana og Ankersen og det lader man ikke Glen få tid til.

  Derudover kunne de lærer af Spelmann, der i det mindste er mand nok til at pege på sig selv og truppen.

  Synes de vasker hænder

  1. Enig. Desuden har man nu headhuntet 3 trænere, JN specifikt har udvalgt, hvoraf de 2 har fejlet med et brag i det såkaldte “nye” AGF, der startede med ansættelsen af JN. Fejler DN, hvilket jeg ved gud ikke håber, kan pilen ikke pege nogen som helst andre steder hen end på ledelsen. Hele ledelsen. Ikke kun JN og PC. Som i baseball: 3 strikes and you’re out!

 3. Hvis jeg skal helt ærlig synes jeg det hele bare er noget l… . Hvad er rigtig eller forkert, pas. Glen er en god træner ude tvivl, han overtog et lorte hold med mange dårlig spiller, som kun var 5 -6 klasse spiller som er blevet skifte ud, med få 2 klasse spiller og nogle 3-4 klasse spille, man kan jo ikke få de helt gode i nu, da man ikke vinder noget,og ikke har de store penge i nu, og de havde ikke holdet til top 6 sidste år, der sparet man, og det er jo ledelse skyld, hr Jacob Nielsen og pc,
  I år vil de været kommet i top 6, det jeg ikke i tvivl om, men er jeg enig om hvordan glen altid stillet op, nej slet ikke, især den pokal kamp, at man taber til fcm, det jo ikke dem fck og Brøndby vi skal vinde over, så det bare dumt man er tæt på ens mål og gøre det, og efter man vinder stort,

  Pc farvel til dig.
  Jakob jeg var så glad for han kom til klubben,og jeg tror nok han skal på styr på de penge sager, og gjort noget ved det station problem. Og jeg synes det er helt iorden han er ude og sige de spiller dårligt, de små møg forkælet fodbold spiller, de få kassen for at spille,og de piver hele tiden, mand jer op ,eller få løn efter de i viser.
  Men denne sag og sige han ikke har skyld her, det bare dumt, og har miste meget tro på dig,

  Men synes david kunne blive god for agf hvis de altså har hår på bryste, og tør vise de gerne vil fremad.

  Håber det bedste for agf og ses vi til den næste hjemme kamp, det tror jeg nok vi gør

Skriv et svar