Jacob Nielsen: Glen er blevet vejet og fundet for let

8
Superligaen Viborg - AGF 02-04-2017 02-04-2017 i Viborg på Energi Viborg Arena Foto: Jesper Zacho Elgaard

AGF har en tradition for trænerfyringer, og i dag var ingen undtagelse, da Glen Riddersholm bliver fyret og erstattet af David Nielsen.

Spørger man administrerende direktør Jacob Nielsen, så mener han, at pilen udelukkende peger på Glen:

– Vi har kigget på de midler, som Glen Riddersholm har fået stillet til rådighed og mål dem op mod de resultater, der er leveret. Der er Glen Riddersholm blevet vejet og fundet for let. Det handler også om rettidig omhu, for Glen havde godt et halvt år tilbage af sin kontrakt, og derfor følte vi, at det var det rigtige tidspunkt at trykke på knappen nu her i landsholdspausen, siger Jacob Nielsen til Ekstra Bladet.

Jacob Nielsen: Flot transfervindue
Ifølge Jacob Nielsen så kan grunden til de dårlige resultater ikke findes på direktionsgangene.

– Når du spørger på den måde, så er jeg nødt til at svare, at pilen ikke peger på hverken sportschefen eller mig. Jeg mener, Peter Christiansen har leveret et flot transfervindue denne sommer, og jeg vurderes ikke alene ud fra de sportslige resultater. Det er spillet på banen og de sportslige resultater, der har manglet i ligningen, og det er i Glen Riddersholms afdeling, siger Jacob Nielsen.

Beslutningen om Glen Riddersholms fyring blev truffet efter pokalnederlaget mod Fredericia, og sportschef Peter Christiansen vil ikke komme nærmere ind på, hvornår kontakten med David Nielsen opstod.

Tryk Log ind for at kommentere
  Få notifikation  
nyeste ældste mest bedømte
Notifikation ved
Pamarot
Bruger

Jacob Nielsen træk bukserne ned, kig på dit kønsorgan, og vær mand nok til at tage et ansvar! Pilen peger i den grad på dig…

janf
Bruger

Hvordan det? Glen har fået næsten alt hvad han har peget på … han har fået 19 spillere og dermed næsten skiftet hele truppen og kan stadig ikke fremvise nogle resultater, stabilitet eller “bare” fremgang. Han har brugt næsten to år på at snakke proces – beklager jeg kan altså ikke se de store fremskridt 🙁

GraulundforPresident
Bruger

Fordrukkent sludder. Jacob Nielsen har lavet et fornemt turn-around i administrationen og har i samarbejde med PC stillet en historisk stærk AGF-trup til rådighed for Glen. Den har Glen ikke forløst potentialet i – og så må JN gøre hvad enhver ansvarlig leder SKAL gøre i sådan en situation: Finde en anden mand til jobbet!

Unknown99
Bruger

Altså man kan jo godt snakke om timingen på fyring, såvel som det faktum, at Jacob, og PC går ned på banen efter 1-5 kampen og jubler med Glen. Det er dårlig sportsmanship syntes jeg. Men glen har fået meget lang snor, og fået alt hvad han har peget på. Han bliver ved med at snakke opadgående kurver, opbyning, on target shots og processer. Det kommer David Ikke til. Glen er meget analytisk i sin tilgang til fodbold, og der vurdere jeg david til at være lidt anderledes i sin tilgang. Selvfølgelig er han meget professionel, og bruger de redskaber… Læs mere »

Thomas K
Bruger

Jeg synes i allerhøjeste grad pilen peger mod ledelsen. PC har hentet spillere der skulle spilles i form, bl.a. Guira, Sana og Ankersen og det lader man ikke Glen få tid til.

Derudover kunne de lærer af Spelmann, der i det mindste er mand nok til at pege på sig selv og truppen.

Synes de vasker hænder

Blah
Bruger

Enig. Desuden har man nu headhuntet 3 trænere, JN specifikt har udvalgt, hvoraf de 2 har fejlet med et brag i det såkaldte “nye” AGF, der startede med ansættelsen af JN. Fejler DN, hvilket jeg ved gud ikke håber, kan pilen ikke pege nogen som helst andre steder hen end på ledelsen. Hele ledelsen. Ikke kun JN og PC. Som i baseball: 3 strikes and you’re out!

Aarhus8260
Bruger

PC kommer til at være vores sportschef i mange år. JN kommer aldrig til at kunne bruge sætningen ” vejet og fundet for let” om PC 🙂

stegger
Bruger

Hvis jeg skal helt ærlig synes jeg det hele bare er noget l… . Hvad er rigtig eller forkert, pas. Glen er en god træner ude tvivl, han overtog et lorte hold med mange dårlig spiller, som kun var 5 -6 klasse spiller som er blevet skifte ud, med få 2 klasse spiller og nogle 3-4 klasse spille, man kan jo ikke få de helt gode i nu, da man ikke vinder noget,og ikke har de store penge i nu, og de havde ikke holdet til top 6 sidste år, der sparet man, og det er jo ledelse skyld, hr… Læs mere »