Ja tak!: Danny O klar før tid

10

Danny Olsen var blevet meldt ude resten af forårssæsonen, da han i kampen mod Brøndby brækkede en tå. Midtbanespilleren blev efterfølgende opereret, men nærmest mirakuløst har det vist sig, at den offensive spiller allerede kan være klar til kampen mod SønderjyskE.

”Det ser overraskende godt ud”, udtaler Danny Olsen til Ekstra Blade og fortsætter:

”De første meldinger var, at det nok ville koste fire ugers pause. Men allerede efter operationen sagde lægen, at det var gået så godt, at det godt kunne være, at jeg kunne blive klar noget før”, lyder det fra midtbanespilleren.

Danny Olsen trænede med helt uden brug af smertestillende, men han udelukker, at han kan være klar på torsdag mod FC Vestsjælland. Han håber dog, at han kan hjælpe holdet i kampene mod hhv. SønderjyskE og AaB.

Få notifikation
Notifikation ved
10 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
AGFchile
8 år siden

alle der "har" scoret mål i denne halvdel er mere end vel
kommen

Kaad
8 år siden

Det hjælper vel heller ikke det store hvis han er klar mod SønderjyskE hvis vi så taber på torsdag eller SønderjyskE evt. vinder i morgen..

isidore
8 år siden

JA TAK!!

ulricht
8 år siden

Er delt på det spørgsmål. Han skal helst være helt klar og kan være ultra vigtig, hvis vi har noget at spille for imod AAB. Men Akharraz og Sloth risikerer karantæne på søndag, og har de det, har vi intet kreativt på midtbanen og i det bovlamme angreb. Og så vil DO være vigtig.

Mon ikke beslutningen under alle omstændigheder først tages i weekenden. Vi skal lige lave et mirakel i Slagelse først. Gør vi ikke det, og er vi uheldige med de øvrige resultater, er det jo helt lige meget.

zoom
8 år siden

@ ulricht Enig….og måske lugter det lidt af panik at ville forcere DO's come back…navnet og meritterne gør det jo ikke alene….han skal være indiskutabelt fit for at kunne gøre en forskel…. I øvrigt tankevækkende, at begge de to, du – hvilket jeg også er helt enig i – karakteriserer som den kreative kraft på midtbanen, blev skiftet ud, da der var allermest brug for dem….Det kunne tyde på, at trænerstaben, dels ikke er i stand til at lave de mest simple analyser af det materiale, de råder over, dels ikke er i stand til at tage bestik af, hvordan… Læs mere »

nuclearcola
8 år siden

Hænger sq ikke min hat på at en halvskadet spiller skal forcere sit comeback for at redde agf.

Hva med at de spillere vi har, der rent faktisk kan løbe begynder at spille noget fodbold. Det har de ikke gjort hele 2013 og 2014.

Guffe
8 år siden

Taber vi på torsdag kan det jo være ligegyldigt. Lad os nu koncentrere os om en kamp ad gangen, ligesom spillerne.

letager
8 år siden

Kan han træne, kan han fandeme også spille! Vi kan sagtens undvære ham de første 5 kampe efter sommerferien!

chilli
8 år siden

Helt enig Guffe, taber vi torsdag er der jo ingen grund til, at DO risikere noget ved at spille mod Sønderjyske – han skal jo 100 % videre til en anden superliga klub.

BergMania
8 år siden

COME ON AGF.. Hvis vi vinder 2 kampe nu, bliver vi oppe..for helvede kom nu