J. Andersson: Mærkeligt hvis vi ikke ville forlænge med Jønsson

8

Det varmeste navn i AGF i øjeblikket, er Jens Jønsson, og derfor er det ikke overraskende, at flere klubber er på udgik efter den unge midtbane/forsvarsspiller.

I sommer var Jens Jønsson starter i tre ud af fire kampe ved Danmark under U21-EM, hvor han i den sidste gruppekamp blev kåret som UEFA Man of the match.

I AGF er Jens Jønsson dog ikke så tilfreds med hans nuværende position i forsvaret, men det er AGF, og derfor vil de også meget gerne forlænge kontrakten med Jens Jønsson, hvis ellers den unge AGF’er selv er interesseret.

”Det ville jo være mærkeligt, hvis vi ikke var interesseret i at forlænge hans aftale. Men vi er to parter, som skal diskutere det, og hvad vi diskuterer og ender med at komme frem til, vil jeg i første omgang holde mellem os”, udtaler Jens Andersson til bold.dk.

MTAC forsøger at få en kommentar fra Jens Jønsson vedr. en kontraktforlængelse.

Få notifikation
Notifikation ved
8 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
Cassell
5 år siden

Jah, det giver jo god mening og det sender et tydeligt klart signal.. Frygter bare ikke JJ bider på..

Arctic
5 år siden

Hvor er det han har tænkt sig, at spille sig til en fast plads på midtbanen? I Premier League? Bundersligaen? Frankrig? Spanien? tophold i Holland?

Det var trods alt U21 og Sverige vandt turneringen. Der er jo ingen fare for Sverige kommer til at spille nogen rolle til fremtidige EM og VM turneringer som fremtidens Messi og Ronaldo . Klap lige hesten.

Odonten
5 år siden

Forlæng til 2018, lav en kontrakt UDEN frikøbsklausul og lav en gentlemens agreement ligesom med Aron.
JA stiger gevaldigt i graderne hvis han lander sådan en aftale med JJ. Og JJ, ja, mon ikke han stiger et par grader 🙂

Groggster
5 år siden

Jeg tror slet ikke på, Jens forlænger. Han står langt bedre, hvis han lader kontrakten løbe ud, og der er ingen tvivl om, han gerne vil videre snarest muligt.
Det kunne ellers være en fantastisk nyhed!

larsbogh
5 år siden

Jeg mener JJ har været illoyal overfor klubben med han udtalelser. Den store midtbane general bliver han aldrig, så tak for denne gang.

GraulundforPresident
5 år siden

Få nu for helvede styr på "hans" vs "sin" MTAC. Det fremtræder som om, det er en anden persons plads i midterforsvaret, Jens er utilfreds med. Det er en pinlig fejl som optræder i næsten alle jeres artikler …

kaagaard
5 år siden

Helt naturligt hvis JJ gerne vil se tiden an. – Hvad kommer der af tilbud i dette vindue? – Hvordan går det med AGF i superligaen? Er der risiko for nedrykning? – Hvordan går det med hans egen rolle på holdet? Fast mand i forsvaret? Men hvis han ikke kommer afsted nu. Hvis det går godt med AGF. Og hvis han spiller midtbane i nogle kampe. Så synes jeg at han skal sige ja tak til en forlængelse. Han går vel efter en god klub. Og en god klub har råd til transfer. Ellers vil de jo ikke noget med… Læs mere »

klinsmann
5 år siden

. Nationen er på ekstrabladet.dk