It’s all about the money

7

I en tid hvor det her på siden handler mest om hvor vidt ”de nye ejere” har nogen som helst relation til AGF eller om det kun handler om penge er det sgu i grunden meget rammende at en af AGF’s tidligere spillere igen føler sig nødsaget til at lange ud efter klubben eller enkelte personer i klubben. Tilmed for anden gang indenfor blot en uge.

AGF er igennem mange år blevet beskyldt for at melde for offensivt ud. Hånlige kommentarer om mesterskaber og champions league klæber sig til klubben i en grad så man som fan nærmest ikke kan tillade sig at glæde sig over en sejr.

Nå men fred være med det. ”Vi kan ta’ det” som onkel Stewart ville have sagt! Men hvad er det så der er galt når David Nielsen efter en 0-0 kamp i Lyngby proklamerer at top 6 slet ikke er et tema i AGF på grund af det dårlige efterår?

I første omgang kan man i onside formode at det måske handler om at Tøffe syntes at AGF skal være mere ambitiøse! Men hvorfor er det nødvendigt at bringe det op igen ugen efter i Søndagens Ekstra Blad? Det havde da været mere relevant at forholde sig til at Hobro ikke ville snakke top 6 trods et langt bedre udgangspunkt! Nåh nej, for det handler jo om penge og der er nu engang flere penge i en AGF historie end en tilsvarende om Hobro!

Superligaen handler i bund og grund kun om penge længere er den jo ikke. Rettighedshaverne kritiserer den nuværende struktur grundet seertallene, kvaliteten og bruger også tilskuertallene som argument for en superliga på 10 hold!

Fint så napper vi en superliga med 10 hold. Det bliver så nok uden AGF og så er Anders Bay sikkert en splittet mand. For han vil gerne have flest mulige tv-seere, men er der noget han ikke bryder sig om så er det AGF. I efteråret havde AGF bedre seertal end FCK i en periode og i den forbindelse udtalte ”oraklet fra discovery” at det var fordi FCK havde så skiftende spilletidspunkter. Godt så. Men det betyder så ikke noget for AGF!!!

Men igen så handler det kun om penge, nåh ja og så selvfølgelig københavneriet. Et element der har eksisteret i dansk fodbold siden KB, B 93 og AB var noget ved musikken.

Lad os lige lukke denne her med Tøffe. Der er overhovedet ingen tvivl om at Tøffe har gjort rigtigt meget for AGF, samt at AGF betyder tæt på alt for Tøffe. Men at man igen bringer Duncans skifte op til diskussion i dagens avis er unødvendigt. Duncan ville ikke AGF under David Nielsen. Apropos Duncan, så er det vel også unødvendigt at Jan Schouby skal bruge hver lille mulighed til at lange ud efter Jacob Nielsen. Vi har forstået at i ikke er på julekort med hinanden.

Men det handler jo alt sammen om penge.

Det skal dog ikke forhindre os i at drømme om guld og grønne skove i Århus i det omfang det passer os.

Kom så de hviiiee!

 

Tryk Log ind for at kommentere
  Få notifikation  
nyeste ældste mest bedømte
Notifikation ved
branco
Bruger

Rigtig fint indlæg iolli. Jeg kunne ikke være mere enig. Tøffe skyder totalt ved siden af skiven denne gang. Og tv-bossernes forsøg på at få frostvejrets tilskuertal drejet over på en diskussion om for mange hold i ligaen er patetisk. 14 hold er fint og det sikrer at nogle af de gamle traditionsklubber som Vejle, Esbjerg, Viborg mfl forhåbentlig har en fremtid i den bedste række. Og at klubberne tør at satse på talentudvikling frem for billige importerede spillere.

Enoksen
Bruger

Helt enig – et rigtig godt indlæg !
AGF er til for rigtige fans – og omvendt – og det skal tilfældige medier og pengemænd ikke ændre på. De har selvfølgelig ret til at ha deres meninger, men klubben og fansene har gang i noget der peger fremad helt fra ungdomsrækkerne og til superligaen.

daddyo
Bruger

Godt indlæg.
Lad os da endelig prøve at se hvor trofaste Brøndby og FCK fans er hvis de konstant skal spille fredag eller mandag aften.

Top 6 er for os fans helt død.. håbet lurede indtil et halvt minut før tid i Horsens, men realistisk set er der for mange hold der skal fejle for at det bliver aktuelt.

Vi har endelig bygget en defensiv.
Nu kommer det svære. Vi skal bygge en offensiv.
Det tager tid.
Mærkeligt at Tøfting som ved fyringen af GR havde så travlt med at kritisere manglende tålmodighed, netop viser dette i det her tilfælde.

Fanoe
Bruger

Duncan ville ikke AGF under David Nielsen. !!

Mon ikke at det kunne hænge sammen med at David ikke ville Duncan. Jeg tvivler meget på at Duncan ville få andet end 10 min i slutningen af kampene hvor der skulle skovles bolde ind i feltet i håb om en udligning..

gram
Bruger

Anders Bay’s våde drøm er at FCK og Brøndby kunne spille 30 kampe mod hinanden om det danske mesterskab.
Hvorfor bliver FCK og især Brøndby forfordelt ved valg af kamptidspunkter? Det drejer sig om penge. Jamen så lad os da forsøge at ramme Discovery på pengepungen. Mange fans er på de sociale medier.Tænk på hvis alle fans af de 12 øvrige superliga klubber på Facebook,Twitter m.m. efter hver spillerunde, opfordrede til boycot af de firmaer der annoncer i forbindelse med FCK’s og Brøndby’s kampe.

dethvidehjerte
Bruger

We just wanna make the woorld dance!

Guffe
Bruger

Tv-stationerne og DBU udvander langsomt deres eget produkt ved at malke så hårdt og inddrage så mange hverdagskampe og spredte kampe i det hele taget. De glemmer at mere end halvdelen af produktet er atmosfæren og the settings omkring kampene. Spillet er alligevel så elendigt at det alene er svært at hidse sig op over. De kunne passende starte med at gå tilbage og nøjes med at sende 3-4 kampe i en spillerunde, så det blir en tand mere eksklusivt også at møde op på stadion og vi kan få samlet en god håndfuld kampe på et attraktivt tidspunkt hver… Læs mere »