Interview: Rasmus Tantholdt sætter sin drømme-11’er

Skrevet den 13. april 2018 - 09:00 af
Foto: Axel Schütt

I forlængelse af vores snak med Rasmus Tantholdt, bad vi ham sætte sit drømme-AGF-hold, et hold der er præget af legender fra start til slut.

For ni år siden satte Tantholdt sit drømmehold. Nu er der gået et par sæsoner, så vi udfordrede den kære krigsreporter, og testede hans hukommelse, samtidig med, at han fik mulighed for at justere på sit gamle dreamteam.

Se også: AGF’ere på månedens hold 

I målet var Tantholdt ikke et sekund i tvivl, en sand AGF-mand står der hvor han gjorde for ni år siden, buret vogtes stadig af Lars Windfeld. I bagkæden rammer Tantholdt også plet i første omgang da han placerer Michael Lumb på backen og stærke John Stampe i centralforsvaret. I venstre side kniber det dog for journalisten, der ikke mener at Casper Højer, endnu har gjort sig fortjent til pladsen, mens han knebent erindrer Marc Rieper som anden styrmand i centerforsvaret.

På midtbanen er Tantholdt klokkeklar i sin melding om, at Martin Jørgensen hører til på kanten. Dertil smider han Jan Bartram på midtbanen, en spiller som Tantholdt ni år forinden havde sat på bænken. Ved siden af ham findes ‘plæneklipperen’ dog stadig, en spiller Tantholdt ikke lyder til at ville slippe på den position. På kanten er der dog andre skavanker for Tantholdt. Da vi gør opmærksom på, at det er Jakob Poulsen, der pryder den plads, vælger han, til trods for rosende ord om Poulsens teknik og spilforståelse, at udskifte ham med Morten Donnerup.

Se også: Optakt til fredagens overlevelses-kamp mod Helsingør

Angrebet er til dels uændret. Først nævner Tantholdt den norske måltyv, Håvard Flo, der skulle være fast bestanddel af drømme 11’eren, men han var at finde på bænken på det gamle All Star-hold. Derfor bliver Flemming Povlsen fortsat i angrebet, og hans sidemakker vækker besvær for Tantholdt. Først nævner han Duncan, en unævnelig spiller i AGF-regi, men han var ikke i nærheden af, at komme på Tantholdts holdkort for ni år siden. Derefter retter han det, og giver sig selv medhold i, at det selvfølgelig ikke kan være andre end Peter Graulund. Dermed er holdet sat, med et par små ændringer fra Tantholdts dreamteam i 2009.

Vi bliver dernæst enige om, at det hold med sikkerhed ville vinde mesterskabet i næste sæson. Det er denne start 11’er, der i følge Tantholdt står stærkest:

Mål: (MM) Lars Windfeld

Forsvar: (VB) Leon Andreassen – (CB & C) John Stampe – (CB) Marc Rieper – (HB) Michael Lumb

Midtbane: (VM) Martin Jørgensen – (CM) Stig Tøfting – (CM) Jan Bartram –  (HM) Morten Donnerup

Angreb: (ANG) Flemming Povlsen – (ANG) Peter Graulund

Bænk: Håvard Flo – Aage Rou – Lars Bastrup – Lars Lundkvist – Henning Jensenbanner
+ Få 100% i bonus på første indbetaling
+ Få op til 1000 kr. i bonus
+ De største indenfor betting
+ Høje odds på lokale kampe
+ Live og almindelige odds
banner
+ 50 kr. gratis ved oprettelse
+ Op til 10.000 DKK i bonus
+ Live og almindelige odds
+ 50 free spins til casinoet (spilleautomater)
+ Alle sportsgrene

Kommentarer

 1. Det er en noget mystisk opstilling.
  For det første er det ikke cool at lige tage 1 med fra holdets guldalder og så sætte ham på bænken. Enten ingen fra den epoke eller også burde der være 5-6 stykker i de første 11, hvis man tager efter deres resultater.
  Dernæst er der noget højre venstre forvirring. Det kan ikke passe at Lumb er sat på som højreback,
  For det tredje skal man godt nok være glad for mennesket / typen Graulund, måske personlig ven med, hvis man foretrækker ham frem for Bastrup (HSV) og Henning Jensen (Real Madrid), og personlig ville jeg også foretrække Lundkvist ud fra de opnåede resultater med holdet.
  Til sidst ville jeg også sætte Troels Rasmussen før Windfeld. Hans eneste problem i sin tid var, at han ikke spillede for KB.

  1. Mon ikke man har lavet en fejl.
   Eftersom målmanden står øverst, så er opstillingen vendt på hovedet.
   Det vil altså sige at Lumbs position er VB og ikke som skrevet HB.

 2. Nu er det jo Tantholdts drømmehold, så han kan jo sætte det som han vil.

  Jeg ville nok have Henry From på kassen, han vandt sølv med OL landsholdet og var i kvartfinalen i Europa Cuppen med AGF.

  I forsvaret har Kent Nielsen, Torben Piechnik og Claus Thomsen også spillet, så er der ikke plads til Michael Lumb.

  På midtbanen vil John Amdisen og Aage Rou være sikre startere, med 4 danske mesterskaber, 3 pokaltriumfer landsholdskarriere og et hav af europæiske kampe. Henning Jensen har også huseret på AGFs midtbane, da han kom hjem fra Real Madrid

  I AGF angrebet har Henning Enoksen spillet der også var på OL landsholdet som vandt sølv i Rom i 1960. Og Lars Bastrup der efterfølgende blev en legende i Hamborg.

  Så det hold Rasmus Tandtholt har sat, viser lidt at han ikke kender klubbens historie.

  1. Eller også har han bare en anden mening end din. Mit drømmehold skulle da heller ikke være med spillere der har været før min tid, men spillere som jeg kan huske, har fået mig til at hoppe op og ned af de kolde sæder på Aarhus Stadion:). At han ikke kender klubbens historie synes jeg er en vild melding at komme med.

 3. Og mareridtsholdet:

  MM: Rune Pedersen (skylder STADIG penge!!)
  VB: Djamal Kusseniatsovs
  CB: Olof Persson
  CB: Petri Pasanen
  HB: Richard Henriksson
  VM: Patrice Kwedi
  CM: Claus Steinlein (fordi han er en fucking wanker)
  CM: Carsten Hemmingsen
  HM: Edafe Egbedi
  A1: Carsten Hallum
  A2: Morten Moldskred

Skriv et svar