Interview: Michael ‘Jøden’ sætter sit drømmehold

0

I forlængelse af vores snak med Michael ‘Jøden’ bad vi ham om at sætte hans all-time dreamteam – det var dog ikke nemt for den skanderborggensiske AGF’er.

Det var knebent at få uddelt de 11 pladser. For Michael ‘Jøden’ har mange ønskede spillere i hans erindring, men fælles for drømmeholder er, at holdet er noget mere moderne end da vi spurgte Rasmus Tantholdt om at sætte hans drømme 11’er.

Du kan se Tantholdts drømmehold her.

Allerede fra start kniber det for Michael ‘Jøden’ med at få fundet en AGF-keeper til drømmeholdet. Lars Windfeld bliver hurtigt nævnt, men overmandet af Staff, der ifølge Jøden må sættes mellem stængerne i GF-målet.

På midtbanen kniber det mindre med valgene. Stig Tøfting er første navn, der selvsagt ryger ud af Jødens mund. Og før næste midtbane-mand er valgt, skynder han at slå fast, at Duncan og Graulund i hvertfald skal i startopstillingen med det samme. Det bliver hurtigt efterfulgt af Amini og Leon Andreasen, en selvsagt fanfavorit i AGF:

Efter interviewet tikker der en besked ind på min telefon fra Jøden. Der står: “Og Spelmann – han skal også på bænken.” Så det kom han. Dermed ender Jødens drømmehold med at se således ud:

På bænken: Håvard Flo, Martin Spelmann, Tomas Ingi Tomasson, Lars Windfeld

Tryk Log ind for at kommentere
  Få notifikation  
Notifikation ved