Tryk Log ind for at kommentere
  Få notifikation  
nyeste ældste mest bedømte
Notifikation ved
Negreanu
Bruger

Synes I skal holde jer til kerneydelsen og bruge krudtet på det.

Bobbe78
Bruger

Nu er der blevet råbt og skreget over, at der ikke skete noget på denne side – og nu hvor der endelig sker noget er det heller ikke godt nok…

Man forstår efterhånden, at den tidligere ejer solgte siden..

Hvorfor melder du dig ikke til at hjælpe, så denne siden bliver verdens bedste fan-side….
Please vil du ikke nok!!!!

Negreanu
Bruger

Hvad er der da sket, udover at der er kommet nye ejere som, ligesom de gamle reklamerer for betting og copy/paster nyheder?

agf-styrer
Bruger

Lidt alternativt men en form for bookmaker bonus eller special agf væddemål kunne være fedt.

Bobbe78
Bruger

Jeg synes da det ville være fint hvis man via siden her kunne opnå rabatter i AGF-Shoppen

Bobbe78
Bruger

MR Mums kunne være nice ellers er der et hav er butikker i Aarhus… Det er bare at sætte i gang…

Måske 10-turskort til øl/vand på stadion???

Guffe
Bruger

Brug krudtet på indholdsrige og skæve artikler om klubben, spillerne og fansene. Og så fortsæt med div bannerreklamer osv.
det kunne klæde jer at starte med et par fede og relevante artikler omkring AGF inden i begynder at snakke forretning med os brugere. Så ville I nok stå med lidt mere troværdighed, når I vil have feedback på jeres indtjeningsideer.

Lylle
Bruger

Håber at de nye ejere ved, at deres nye brugere er nogle af de mest mavesure mennesker i Danmark 😀 Alt er træls!

russertyv
Bruger

Forlystelser i Aarhus området, over alt fra Cykelbanen til Aros til Leos legeland.
Evt, kunne man lave en event med cykelbanen og fodbold.
Diverse sportsbutikker, netbutikker og tøjbutikker.

Budtz4ever
Bruger

Generelt Aarhus virksomheder og steder.
Sportsbutikker, cafeer, barer (eksempelvis billigere øl på kampdage), friheden, Aros, restauranter, .. og så AGF fanshop selvfølglig.
Og så billige busture til nogle kampe.
Bettingsider med andet end noget til nye kunder. Special væddemål.. ikke nødvendigvis bare et almindeligt odds til højere odds men i stedet særlige odds på AGF og spillene som man normalt ikke kan spille på..

Budtz4ever
Bruger

Men derudover AGF artikler, træningsrapporter, interviews med spillerne, transferrygter og artikler som ikke er set andre steder, men som i har fundet ☺️

Groggster
Bruger

Undskyld mit franske, men nu må I pissesure kritikere fandeme tage jer lidt sammen. Jeg begriber ikke, hvordan man kan få sig selv til at brokke sig i ét væk på en gratis side, når denne endda forsøger at indhente tilbud til sine brugere! Kom nu, mand! Tag dog imod alt, hvad ejerne tilbyder, med kyshånd, i stedet for at antage, at man ikke kan lave meningsfuldt indhold på siden, fordi man indhenter rabat i fanshoppen. Gode forslag ellers. Jeg tilslutter mig fanshop, udvalgte caféer på kampdage, sportsbutikker og måske idéen om et slags klippekort til stadionplatte eller lignende.

EmilBS
Bruger

Nu ved jeg tilfældigvis, at I tjener +1.000 DKK for hver spiller i refererer til diverse casino-sites. Det kunne være en idé at gøre affiliate-indtjeningen 100 % gennemsigtig og give XX % (mindst 25 %) til AGF’s tifoarbejde. Det tror jeg vil gøre, at rigtig mange ville “støtte” siden og tifoarbejdet ved at oprette sig på diverse sites. Inden for gambling er typisk revenue share, så den er lidt sværere, men hvis eksempelvis kan give 200 kr. til AGF TIFO, hver gang en bruger opretter sig gennem jeres links. Det vil give opbakning herinde, tror jeg. Men jeg har lidt… Læs mere »

Guffe
Bruger

Godt forslag sunrise!

GFforpresi
Bruger

Enig med Sunrise. Det ville faktisk være enormt flot gjort, og tror også det ville styrke troværdigheden. Der er mange skjulte indtægter i affiliate/bannerreklame. Jeg vil langt hellere have gode indsigt artikler, at i fx går aktivt ind i kampen om et nyt stadion istedet for at give rabatter på en bruger på Cross Cafe. Det er vel stadig et AGF forum, og AGF relateret indhold SKAL være klart øverst

sissyfuzz
Bruger

Det lyder som om i ønsker at få flere indtægter på siden via rabatter/tilbud og i ønsker brugernes hjæp til at målrette dem, istedet for at lave den målgruppeanalyse der skal til når man ikke har en rigtig relation til ens kundekreds (dedikerede AGF fans i dette tilfælde). Jeg kommer altså ikke på MTAC for at finde andre ting jeg kan bruge tid og penge på. .. Nuvel, jeg vil stadig gerne støtte jeres projekt med at forbedre siden og jeg har en idé jeg godt gad se jer sætte i værk: Efter hver kamp laver i en auktion på… Læs mere »