Idéer til at blive klar til EM 2021

0

I juni 2021 afholdes fodbold EM 2021, som skulle have været afholdt i 2020 og været en 60 års fejring af UEFAs mest prestigefyldte turnering. Selvom turneringen afholdes et år senere end planlagt er der stadig en kæmpe fodboldfest at se frem til, med 12 værtsnationer der alle kæmper om at kunne holde den største fodboldfest på kontinentet. Hvis det store spektakel af en fodboldfest ikke er det man er mest til, så kan det være at en EM bonus, kan være det der varmer en op til en sommer fuld af international fodbold. 

Følg de store stjerner

Der er meget på spil når Europas store fodboldstjerner kæmper om at bevise hvorfor de hører til blandt de største stjerner i Europæisk fodbold historie. Nogle stjerner jagter karrierens første store trofæ, som skal putte dem blandt de allerstørste stjerner, nogle kæmper for at forblive i rampelyset og bevise at de stadig har hvad der skal til for at blive kaldt en stjerne. Der er også nogle stjerner som kæmper om at vinde karrierens sidste store trofæ og sikre deres eftermæle, som en af de største stjerner i europæisk fodbold historie.

Find en underdog

For nogle er det mest spændende ved store internationale turneringer at finde en underdog at holde med, især hvis det er et hold som har bevist at de kan slå de store drenge eller har en unik spillestil eller kult spillere. Det kan være Lewandowski der skal prøve at bære de polske drenge til et europamesterskab, Pukki som skal prøve at sparke fodboldfeberen i gang hos finnerne eller Gareth Bale, som skal bevise at han stadig kan gøre det godt for Wales og føre dem mod europæisk hæder. 

Hold øje med de kommende stjerner

Det er ikke kun de store stjerner eller de mindre underdogs som kan være værd at følge til EM 2021, det kan også være de kommende stjerner som skal forsøge at vise sig frem på Europas største scene så de kan få den anerkendelse og det store skifte de fortjener. Det kan være Casper Højer Larsen, der skal vise at hans niveau er til mere end bare Superligaen og at han fortjener at være fast mand på Kasper Hjulmands hold. Det kan også være spillere som Andriy Lunin, der skal bevise at han skal have pladsen som Real Madrids faste målvogter, eller João Félix som skal bevise at han kan være Cristiano Ronaldos aftager som Portugals store stjerne. 

Få notifikation
Notifikation ved
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments