Hvordan gik træningskampene for AGF – Få overblikket her

0
Af Mattias Sundroos


Det er blevet til hele 7 træningskampe i årets vinterpause for AGF. Vi giver dig her et overblik over alle 7 kampe med opstillinger, målscorer og kommentarer, så du er klar til sæsonstarten søndag d. 16/02 mod Randers FC.

Alt i alt har det set godt ud for AGF i årets træningskampe. Kun ét nederlag er det blevet til og hele 4 sejre. Derudover er der blevet givet masser af spilletid til unge spillere som Kasper T. Kristens, Mikkel Lassen, Albert Erlykke Grønbæk og Kasper Lunding. Og så er klubben blevet en pokal rigere, ej at forglemme.

Vi har her forsøgt at skabe et overblik over de 7 kampe, så I kan se: hvem der spillede, hvem der scorede og få et kort referat af kampen – kogt ned fra kampreferaterne på agf.dk, så I er opdateret til sæsonstarten på søndag kl. 16:00 på Ceres Park.

 

AGF – Viborg FF 2-1 (D. 17/01)

Opstilling:

William Eskelinen (45: Kasper T. Kristensen)

Alexander Munksgaard (45: Magnus Anbo) – Niklas Backman (45: Mikkel Lassen) – Frederik Tingager (45: Mads Bager) – Casper Højer (45: Mostafa Maarouf)

Nicolai Poulsen (45: Jacob Trenskow) – Benjamin Hvidt (45: Albert Erlykke Grønbæk) – Bror Blume (45: Nicklas Helenius)

Gift Links (45: Magnus Kirchheiner) – Patrick Mortensen (45: Alexander Ammitzbøll) – Jakob Ankersen (45: Kasper Lunding)

Målscorer:
1-0: Patrick Mortensen (11’)
2-0: Nicklas Helenius (71’)
2-1: Jeff Mensah (88’)

Referat:

Ifølge agf.dk, så var det en kamp, hvor AGF-spillerne var mest direkte og nærgående, mens Viborg FF stod mere for boldbesiddelsen. Backman og Tingager høstede især stor ros for første halvleg, hvor de havde god kontrol og eneste afslutning fra de grøn-blusede var et frispark.

I anden halvleg blev det til spilletid for mange af de unge drenge, hvor især Kasper Lunding skilte sig ud med gode detaljer, var med i de store chancer  og lavede assisten til Helenius’ mål.

 

AGF – AaB 0-2 (D. 21/01)

Opstilling:

William Eskelinen (45: Kasper T. Kristensen)

Alexander Munksgaard (45: Magnus Anbo) – Niklas Backman (45: Sune Balle) – Frederik Tingager (45: Mads Bager) – Casper Højer (45: Mikkel Lassen)

Nicolai Poulsen (45: Benjamin Hvidt) – Albert Erlykke Grønbæk (45: Jacob Trenskow) – Bror Blume (45: Alexander Ammitzbøll)

Jakob Ankersen (45: Gift Links) – Nicklas Helenius (45: Patrick Mortensen) – Kasper Lunding (45: Mostafa Maarouf)

Målscorer:
0-1: Tom van Weert (29’, str.)
0-2: Oliver Klitten (31’)

Referat:

Ifølge agf.dk, så var det en kamp, hvor AaB var mest på bolden i de første 45 minutter og kom frem til de fleste chancer. I første halvleg fik den nye starter, Albert Erlykke Grønbæk, vist prøver på sine kvaliteter især i opspillene.

I anden halvleg var billedet det samme og de små lysglimt, der kom fra de unge AGF’er, var primært 2 afslutninger på kanten af feltet af Jacob Trenskow.

 

FC Nordsjælland – AGF 4-5 (D. 24/01)

Opstilling:

William Eskelinen (75: Kasper T. Kristensen)

Alexander Munksgaard (45: Magnus Anbo) – Niklas Backman (45: Sebastian Hausner) – Frederik Tingager (45: Jesper Juelsgård) – Casper Højer (45: Mikkel Lassen)

Nicolai Poulsen (45: Albert Erlykke Grønbæk) – Benjamin Hvidt (45: Jacob Trenskow) – Bror Blume (45: Mostafa Maarouf)

Jakob Ankersen (45: Alexander Ammitzbøll) – Patrick Mortensen (45: Nicklas Helenius) – Kasper Lunding (45: Gift Links)

 Målscorer:
0-1: Bror Blume
0-2: Kasper Lunding
1-2: Oliver Antman
2-2: Mohammed Kudus
2-3: Patrick Mortensen
2-4: FCN-selvmål
2-5: Nicklas Helenius
3-5: Joachim Rothmann
4-5: Mikkel Damsgaard

Referat:

Ifølge agf.dk, så var det en kamp, hvor FCN startede med mest boldbesiddelse og AGF var lidt mere afventende. Her bliver de to første AGF-kasser scorede på flotte opspil, som endte hos henholdsvis Blume og Lunding, som begge kommer på tavlen. Derefter tog FCN over, da de igen blev fuldtallige ovenpå en udvisning. Begge mål på flotte omstillinger. AGF kunne dog lige nå to mål mere inden pausen. Begge på indlæg fra siderne, hvor henholdsvis Patrick Mortensen og et selvmål blev noteret.

Anden halvleg blev præget af færre kombinationer og flere aftaler, der ikke sad i skabet, hvilket nok i stor grad skyldtes de mange udskiftninger. Alle tre mål i anden halvleg blev dog scoret på skud fra distancen, hvor især Helenius’ mål blev beskrevet som noget af en hammer fra kanten af feltet.

Kaptajn, Niklas Backman, havde følgende at sige til agf.dk efter kampen:

”Vi kom med en god energi og var farlig med bolden i mange situationer. I tirsdagens testkamp mod AaB havde vi måske lidt tunge ben, men ikke i dag – der var fremgang fra i tirsdags og vi spillede offensivt en meget fin kamp, hvor vi er gode til straffe FCN og gerne ville spille bolden frem.”

”Det er naturligvis ikke godt nok – det er for mange mål, vi lukker ind og det skal vi se på. Men så meget desto bedre er det, at vi ender med sejren til sidst. Det var godt at vinde og det er vigtigt at få den følelse med os, når vi tager på træningslejr i næste uge. […] De unge gutter gjorde det virkelig godt og de byder sig fint til – det var en fornøjelse at se dem komme ind og kæmpe en god halvleg. Det er dygtige spillere og de gjorde det flot i dag og viser, at de også vil spille en rolle”

 

Slavia Prag – AGF 3-3 (3-4 efter straffespark) (D. 01/02)  

Opstilling:

William Eskelinen (75: Kasper T. Kristensen)

Alexander Munksgaard (75: Magnus Anbo) – Niklas Backman (75: Sebastian Hausner) – Frederik Tingager (75: Jesper Juelsgård) – Casper Højer (75: Alex Gersbach)

Nicolai Poulsen (75: Mikkel Lassen) – Benjamin Hvidt (75: Zach Duncan) – Bror Blume (75: Albert Erlykke Grønbæk)

Jakob Ankersen (75: Alexander Ammitzbøll) – Patrick Mortensen (75: Nicklas Helenius) – Kasper Lunding (75: Gift Links)

 Målscorer:
0-1: Jakob Ankersen (4’)
0-2: Patrick Mortensen (33’)
1-2: Petar Musa (48’)
1-3: Jakob Ankersen (49’)
2-3: Petar Musa (54’)
3-3: Daniel Kosek (60’)

På straffe:
Brændt: Patrick Hellebrand
0-1: Nicklas Helenius
1-1: Petar Musa
1-2: Alex Gersbach
2-2: Jan Boril
2-3: Albert Erlykke Grønbæk
Brændt: Lukas Cerv
2-4: Ukendt

Referat:

Ifølge agf.dk, så var det en første halvleg, der især var præget af hårdt spil og mange dueller. Især forsvaret fik stor ros for deres koncentration og hårde arbejde. Det skulle også vise sig at være på to omstillinger, at de to AGF-scoringer skulle falde. Omstillinger startet af henholdsvis Benjamin Hvidt og Kasper Lunding, og eksekverede af Jakob Ankersen og Patrick Mortensen.

Slavia Prag skurede op for intensiteten i anden halvleg og det var på en afslutning langt udefra, at de endelig passerede William Eskelinen i målet. Men igen slog AGF til på en omstilling, hvor en flot soloaktion af Jakob Ankersen gjorde det til 3-1. Derefter stod resten af kampen på et massivt Slavia Prag pres, hvilket også resulterede i to scoringer og dermed en straffesparkskonkurrence, som AGF kunne trække sig sejrrigt ud af.

 

AGF – BK Häcken 2-0 (D. 04/02)  

Opstilling:

Kasper T. Kristensen

Kevin Diks (46: Mikkel Lassen) – Sebastian Hausner (71: Niklas Backman) – Jesper Juelsgård (71: Frederik Tingager) – Alex Gersbach (71: Casper Højer)

Zach Duncan (53: Benjamin Hvidt) – Albert Erlykke Grønbæk (71: Nicolai Poulsen) – Nicklas Helenius (71: Bror Blume)

Magnus Anbo (46: Mustapha Bundu) – Alexander Ammitzbøll (71: Patrick Mortensen) – Gift Links (46: Jon Dagur Thorsteinsson / 71: Alexander Munksgaard) 

Målscorer:
1-0: Gift Links (7’)
2-0: Nicklas Helenius (21’)

Referat:

Denne gang var det et lidt andet mandskab fra start i de hvide trøjer. Men de unge drenge imponerede ifølge agf.dk. Det var et AGF hold, der fra start lagde et højt pres og gik offensivt til værks. Det var især en Nicklas Helenius, der strålede inde på midten, da han med en flot aflevering skabte chancen, der endte i mål, og selv kom frem til flere chancer. Også Gift Links bar en stor hovedrolle i første halvleg med både scoringen til 1-0 og oplægget til 2-0 scoringen til netop, Helenius. BK Häcken blev efterfølgende mere farlige, men unge Kasper T. Kristensen stod en god kamp.

Anden halvleg blev mere præget af svensk dominans og var derfor i stor grad én lang forsvarsøvelse for AGF. Her får både Jesper Juelsgård og Sebastian Hausner stor ros for deres defensive aktioner. Dog som anden halvleg forløb sig, så kom AGF igen mere ind i kampen og Helenius kom frem til flere chancer. Også Mustapha Bundu fik vist sig godt frem dog uden endeligt slutprodukt.

 

FC København – AGF 0-1 (D. 07/02)

Opstilling:

William Eskelinen

Alexander Munksgaard – Niklas Backman – Frederik Tingager – Casper Højer

Nicolai Poulsen – Benjamin Hvidt (70: Mustafa Amini) – Bror Blume

Kasper Lunding (61: Mustapha Bundu) – Patrick Mortensen (81: Nicklas Helenius) – Jakob Ankersen

Målscorer:
0-1: Mustafa Amini (90’)

Referat:

Det var ifølge agf.dk to hold, der producerede en fantastisk underholdende første halvleg trods, at der ingen mål kom. FCK startede bedst, men AGF endte som første halvlegs bedste hold med flest chancer og et højt pres. Især Jakob Ankersen spillede en god kamp og kom frem til flere store chancer. Den anden kant, unge Kasper Lunding, fik også produceret en del chancer, men dog uden slutprodukt. Selvom FCK var det mest boldbesiddende hold, så lagde AGF et klogt pres, der gjorde det svært for københavnerne at komme frem til de store chancer.

Anden halvleg startede ud med et hårdt FCK pres, men uden, at de for alvor blev farlige. Det blev primært på dødboldene, at københavnerne kom til chancer, men dog uden for alvor at true Eskelinen i målet. Det var primært på omstillingerne, at AGF blev farlige og her hjalp især indskiftningerne af Mustapha Bundu og Mustafa Amini. Sidst nævnte kunne også rende med titlen som match-vinder, da Amini inde i overtiden kunne halv-flugte bolden i mål lidt uden for FCKs felt.

 

Östersunds – AGF 1-1 (D. 10/02)

Opstilling:

Kasper T. Kristensen (46: Daniel Gadegaard)

Kevin Diks (70: Mikkel Lassen) – Sebastian Hausner – Jesper Juelsgård – Alex Gersbach

Magnus Anbo – Zach Duncan – Albert Erlykke Grønbæk

Mustapha Bundu (70: Kasper Lunding) – Nicklas Helenius – Jon Dagur Thorsteinsson (46: Gift Links)

Målscorer:
1-0: Jodan Attah Kadiri (47’)
1-1: Albert Erlykke Grønbæk (75’)

Referat:

Ifølge agf.dk var det en chancefattig og meget låst første halvleg imellem Östersunds og AGF. Det var en første halvleg, hvor begge hold forsøgte at bygge chancerne op med et tålmodigt opspil, men uden den fornødne kvalitet til at gøre det farligt på den sidste tredjedel.

Svenskerne kom derimod buldrende fra anden halvlegs start og allerede efter et minut resulterede det i en scoring efter et hjørnespark. Stille og roligt derefter faldt kampen tilbage i det meget fastlåste udgangspunkt. Det skulle også blive på et frispark fra Nicklas Helenius, at Albert Erlykke Grønbæk kunne scorer på reposten og gøre det til 1-1. Dette skabte lidt tænding i kampen, men der kom aldrig rigtigt flere chancer.

© Allan S Voss/Sportsphotos.dk ©

David Nielsen udtalte om kampen følgende til agf.dk:
”Vi har fået mulighed for en ekstra kamp og den tager vi gerne, så alle får mulighed for at få 90 minutter i benene inden turneringen starter – dermed sørger vi for, at hele truppen er på nogenlunde samme fysiske niveau og vi kan tilbyde kamptid til dem, der ikke har spillet så meget hernede”

Tryk Log ind for at kommentere
  Få notifikation  
Notifikation ved