Husk dette, når I skal indrette klublokale

0

Når man skal indrette et klublokale, er det vigtigt at huske på, at lokalet skal kunne bruges til mange forskellige ting. Det betyder blandt andet, at der skal være plads til alle. Derudover er det også vigtigt, at lokalet er indrettet så funktionelt som muligt, så alle kan have det godt, og så I får mest ud af møderne. Hvis du gerne vil have lidt inspiration til indretningen af dit klublokale, kan du læse med her.

Affaldsbeholdere til affald fra festerne

Når man holder fest i klubben, så skal man huske at tænke på affaldet. Det kan være svært at holde styr på det hele, men det er vigtigt, at man gør en indsats, for at samle alt sit affald op igen. Det skal ikke kun samles op, fordi det ser rart ud, men også fordi der kan være skadelige stoffer i affaldet, som vi ikke ønsker i miljøet. Derfor er det en god idé at have affaldsbeholdere klar til festen, så I nemt kan samle alt jeres affald op igen. Det kan være noget så simpelt som et stativ med poser eller affaldsbeholdere, der er placeret strategisk i rummet. Købet af affaldsbeholdere viser også potentielle gæster i jeres klubhus, at I er bevidste omkring miljøet og at I gør en indsats.

Tavler til jeres møder

I dag er det blevet populært at bruge en whiteboard tavle til sine møder i klubben. Tavlerne kan fås i forskellige størrelser og former, så der er noget for enhver smag. Yderligere kan man også få dem med magnetisk bagside, så man kan have notater til kampstrategien eller billeder på tavlen, uden at de falder af igen. Dette er især smart, hvis man holder møder ofte og gerne vil skifte billeder ud undervejs. Tavlerne findes i forskellige farver og materialer, så det er nemt at finde en model, der passer til jeres klublokale. Derudover kan de fleste modeller kombineres med andre ting som whiteboards og flipovers, så man kan skabe et komplet mødebord.

Lav nogle flotte plakater, der viser jeres hold

I kan bruge plakater til at skabe et personligt udtryk. Et godt eksempel er at lave nogle flotte plakater, der viser jeres hold. Dette kan give rummet et personligt præg, og samtidig vil det også vise, hvem I er som hold. Dette vil helt sikkert bringe en masse gode minder fra kampe frem. Hvis man ikke selv har evnerne til at lave plakaterne selv, kan man altid finde en grafiker eller trykker, der kan hjælpe med dette.