Hører du musik til træning? Sådan kan du bruge tiden mere nyttigt

0

Dette er sponsoreret indhold

Er du på vej i bedre form, så du ikke bliver helt så hurtigt forpustet, når du spiller fodbold med vennerne? Det forstår vi godt. De fleste lytter til musik, mens de træner. Den rigtige højtempo-rytme til løb eller cykling og Eminem til styrketræning. Men er musik til træning det eneste rigtige? Ikke nødvendigvis. I denne artikel vil vi vise dig, hvordan du måske kan bruge tiden mere nyttigt, mens du træner.

Fordelene ved musik

Musik er særdeles populært under træning. Først og fremmest, fordi musik kan have indflydelse på dit humør og således få dig til at føle dig godt tilpas under træning. Musik kan skabe følelsen af, at tiden går hurtigere, hvilket kan være meget rart under en hård træning. Derudover kan bestemte musikgenrer også forøge motivationen og hjælpe dig til at give dén ekstra indsats som gør, at du får mest muligt ud af din træning.

Musik kan hjælpe dig uanset hvilken type af træning som du udfører. Lige fra styrketræning til løbetræning kan musik være en fordel og give dig et ekstra boost. Musik er dog ikke det eneste som du kan lytte til samtidig med, at du træner. Nedenfor vil vi komme ind på, hvordan både podcast og lydbøger online kan hjælpe dig med at bruge tiden mere nyttigt.

Lydbøger

Mofibo, som er en af de største lydbogstjenester i Danmark, har brugt mange reklamepenge på at ramme træningssegmentet og udbrede lydbøger til træningscentrene. Måske synes du umiddelbart, at musik er det eneste rigtige, men du kan jo rent faktisk også bruge tiden når du træner til lydbøger. Lydbøger kan både fungere som underholdning, der ligesom musik kan få tiden til at føles lidt hurtigere. Men lydbøger kan rent faktisk også hjælpe dig til at blive klogere på et bestemt emne. Forestil dig lige, hvor mange timer du lige nu bruger i træningscentret. Hvis du udskifter musikken, har du mulighed for at høre rigtig mange fagbøger og blive klogere på et eller flere områder som du finder interessante. Hvis du vil i gang tilbyder Nextory gratis lydbøger i 30 dage som prøveperiode.

Podcast

Lydbøger og musik er ikke de eneste muligheder som du har for at supplere din træning. Gennem de seneste år er podcasts blevet mere og mere udbredte. Både i underholdningsformat, men i lige så høj grad til at blive klogere på et bestemt emne. Podcasts indenfor investering, markedsføring og nyheder har efterhånden nået en rigtig høj kvalitet som de fleste vil kunne få rigtig meget gavn af at lytte til. Din træning er en perfekt anledning til at komme i gang. Tid som du alligevel ville have brugt på at høre musik.

 

Få notifikation
Notifikation ved
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments