Heroisk comeback da AGF vendte 2-0 til 2-2

Skrevet den 10. december 2017 - 19:53 af

Årets sidste kamp i Superligaen bød på en udebanetur til Brøndby, hvor hjemmeholdet der også er Superligaens førerhold bød på visit.

Det var dog ikke til at se, at der var 11 pladser mellem de to mandskaber, da kampen gik i gang. AGF havde efter blot et minut en stor chance til Mustapha Bundu, der dog sendte sin afslutning i sidenettet.

Minuttet efter var det så Brøndby der var på spil, da Jan Klement kom helt fri, men Steffen Rasmussen viste sig som en sikker sidste skanse.

Langsomt fik Brøndby mere overtag i spillet, og det resulterede i en scoring i det 12. minut, da Simon Tibling, sparkede bolden fænomenalt i mål bag en chanceløs Steffen Rasmussen. Tyskeren tog et træk ind i feltet og curlede bolden over i det lange hjørne.

Efter scoringen kom AGF godt med igen, hvor der var lagt op til flere gode chancer. Især Kasper Junker og Mustapha Bundu fik presset Brøndby forsvaret i bund. Junker havde et drømmetræf af en helflugter, som kun gik lige forbi mål, mens Bundu sparkede hårdt på stolpen.

Brøndby kom også med et par forsøg her og der, men ellers var det en meget lige første halvleg, hvor Brøndby dog kom foran på det flotte mål af Simon Tibling.

Starten af anden halvleg forløb sig egentlig meget identisk med første halvleg, men fem minutter inde blev det til 2-0, og endnu engang via en fantomscoring. Halimi hakkede til bolden på kanten af feltet, og den røg i mål uden chance for Steffen Rasmussen.

Herefter gik kampen lidt i stå, men i det 63. minut skete der pludselig noget, da Brøndby begik et frispark tæt på feltet. Tobias Sana sendte det fremragende ind i feltet, hvor Frederik Møller kom først på bolden og headede sin første Superliga scoring for AGF i mål.

AGF fortsatte de flotte takter og Brøndby begyndte at gå mere ned i gear. I det 74. minut kæmpede Martin Spelmann sig til et næsten umuligt straffespark, da han blev ved med at fighte. En ellers tabt bold, som Sebastian Larsson var ved at cleare, kom Spelmann først på, og da Larsson så sparkede Spelmann ned, blev der dømt straffespark. Tobias Sana stillede sig klar og sparkede sikkert bolden i mål.

Med små 10 minutter igen blev Tobias Sana skiftet ud og erstattet med Jakob Ankersen. Lige netop den situation var lidt special, da David Nielsen var ved at skifte rundt på de to spillere i det minut, hvor Sana sendte frisparket ind i feltet der førte til reduceringen.

Fire minutter før tid kæmpede Martin Spelmann sig til et frispark kort udenfor feltet, som Mustapha Bundu tog sig af. Frisparkede snittede overliggeren, og var virkelig tæt på at sende alle tre point til Aarhus. Bundu blev hevet fra banen og erstattet af Morten “Duncan” Rasmussen kort efter.

De sidste minutter på Brøndby stadion var i den grad hektiske, og hjemmeholdets tilhængere var oppe at køre hver gang, der var det mindste spilstop.

Det endte dog uden flere scoringer, og dermed kunne AGF trække sig ud af året med et enkelt point fra Brøndby stadion, efter at have været nede med 2-0. Flot indsats af AGF, der fik et velfortjent point, der med mere skarphed kunne være blevet til tre.banner
+ Få 100% i bonus på første indbetaling
+ Få op til 1000 kr. i bonus
+ De største indenfor betting
+ Høje odds på lokale kampe
+ Live og almindelige odds
banner
+ 50 kr. gratis ved oprettelse
+ Op til 10.000 DKK i bonus
+ Live og almindelige odds
+ 50 free spins til casinoet (spilleautomater)
+ Alle sportsgrene

Kommentarer

 1. Flot fight, og flot kamp af hele holdet. Syntes faktisk, at stort set alle spillere levere i dag.
  Det giver jo lidt håb til forårets spændende kampe. Vi kunne vel ikke have et meget
  bedre opstarts program, end det planlagte.

 2. Fed kamp. Fed indsats.
  Det så ud som et HOLD der spillede. Hvor der var en ide i det. Og alle forstod hvad de skulle.
  De to mål Bundfuckerne laver var svære at gøre noget ved.
  Vi kunne have lave 3 mere med lidt held.
  God kamp at gå til pause med.
  Og der er “KUN” 7 point op til 6 pladsen. (FCK).
  Den snupper vi sku.

 3. Synes nu ikke holdet spillede SÅ godt igen. Bl.a. kunne jeg godt ha’ savnet noget bedre opdækning ved begge Brøndbys mål, der dog var sat godt ind.
  Holdet kæmpede dog for deres chance, og var ikke for alvor spillet baglæns ud af kampen.
  Indtil 2-0 var det kun pga. den sædvanlige manglende skarhed, og held, at jeg ikke rigtigt trode på at vi kunne få noget med fra kampen. For mulighederne var der (bl.a. skulle Bundu ha’ sat min. én af de chancer han fik ind).

  Så godt kommet tilbage af drengene efter at være kommet bagud 2-0, en comeback-styrke vi ikke har set siden 4-2 kampen mod Viborg i foråret. Og generelt ser for sjældent fra holdet. Dog kom den til udtryk nogle gange i løbet af det første halve års tid under Glen.

  1. Enig -Junker og Riel er lynhurtige raketter. Ankersen er også hurtig. Det bør udnyttes bedre. Duncan er simpelthen blevet for langsom og ineffektiv, desværre.
   Men god kamp i går.

Skriv et svar