Her er AGF’s All-star hold

6

AGF’s fans blev bedt om at stemme på deres All-Star hold på AGF’s hjemmeside, og efter afstemningen er blevet talt op, er der fundet frem til følgende hold.

Mål: Troels Rasmussen

Sweeper: John Stampe

Forsvar: Leon Andreasen, Marc Rieper, Jan Halvor Halvorsen,

Midtbane: Stig Tøfting, Martin Jørgensen, Aage Rou Jensen,

Angreb: Flemming Povlsen, Håvard Flo, Peter Graulund,

Cheftræner blev en duo af Peter Rudbæk og Geza Toldi, mens bænken blev, Henry From, Torben Pichnik, Jan Bartram og Lars Lundkvist.

Få notifikation
Notifikation ved
6 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
kaagaard
8 år siden

Det giver aldrig mening at lave sådan en liste. Der er alt for mange spillere som de færreste kan huske.

AGFs storhedstid var 1950erne og 1960erne. Det ser man jo slet ikke her.

Heeman
8 år siden

Martin J. nævner noget interessant på den officielle side. Alle spillerne på all-stars holdet havde AGF-ånden: spillere der går til den, og spillere der altid var kendt for en god fight.

Det er sådan noget, vi skal have tilbage!

Guffe
8 år siden

Enig Kaagaard. Flemming Povlsen har spillet 40 kampe og scoret 14 mål som angriber. En hån at dem dr var med til at vinde fire mesterskaber og kæmpede for klubben i de mange store år i slut 50érne og 60´erne ikke blir hædret mere her.

Heeman
8 år siden

Problemet ligger vel i, at der er flere unge, end der ældre, der har adgang til nettet, og derfor bliver det et sådan hold.

don_jensen
8 år siden

ikke enig Heeman. Ved at have adgang til nettet må da om muligt være nemmere for de unge at finde oplysninger om 50'er holdet. Det er pinligt at vi står og synger om traditioner, når folk så ikke engang gider bruge tid på at finde ud, hvor disse traditioner stammer fra.

John Amdisen – 288 kampe, 35 mål i perioden 1952-57; pokalfighter 1957 og 1961; landsholdsspiller. Fra 1955 til 1965 vandt Amdisen fire danske mesterskaber og pokalturneringen fem gange. Ikke god nok til All star hold i AGF

Blah
8 år siden

don_jensen Folk forholder sig til det, de har mulighed for selv at se. Spillere for 60 år siden, ved vi ikke om var gode eller modstanderne var elendige. Samtidsmæssigt var de sikkert gode, men spillet har udviklet sig siden da. Jeg kan sagtens gå ind og læse en masse om en spiller for 70 år siden, men jeg ville ikke ane om han rent faktisk var så god, som det påstås, for af gode grunde, var jeg der ikke. Til gengæld har jeg set flere af dem på holdet spille, og synes de har spillet fint. Og jeg kan godt… Læs mere »