Helenius til MTAC: Jeg vil være mig selv og give alt til klubben

0
© Allan S Voss/Sportsphotos.dk ©

Vi fik os en snak med den nye striker i klubben om starten i klubben, målnæsen, og den type angriber han er nu og målsætningen for spilletid. 

Mange havde kigget efter en angriber i horisonten, der kunne presse Mortensen til nye højder, eller måske bevirke en konstellation med to angribere. Det blev til Nicklas Helenius, som vi fik en god snak med med:

Velkommen til klubben, der var mange af vores fans, der havde snakket om en ny angribere, det må vi sige, at vi har fået, men hvordan har din start og velkomst været?

– Den har været rigtig god. Jeg er blevet taget godt i mod og har trænet fint med. Det er meget professionelt og lidt nogle andre faciliteter end jeg er vant til fra OB, og det er kun et plus. Men jeg er meget glad for det og jeg var ikke i tvivl om min fremtid da AGF meldte sig på banen. Det er en fantastisk klub.

Der er løbet meget vand under broen siden dit gennembrud i AaB, hvad er det for en type angriber, der kommer til klubben nu?

– Jeg synes stadig jeg kan mange af de samme ting, jeg skal bare have lov til at være den spiller jeg er. Det føler jeg stadig jeg kan, og det var det jeg følte omkring klubben her. Jeg spurgte dem om, hvad de så mig som og hvad jeg var god til, og det passede godt med min opfattelse. Så det er en bevægelig angriber, jeg vil gerne med i spillet og komme i løb derfra – og mine afslutninger har jeg ikke glemt.

Var det spillestilen i AGF, der tiltalte dig, eller var det fordi spillestilen i OB og Silkeborg var forkert for dig?

– Spillestilen i Silkeborg var fin til mig og jeg synes jeg havde en rigtig fin sæson. Spillestilen i AGF er meget direkte, men det er mere den type de ser mig som og de ting jeg kan bidrage til holdet med, som passer godt for mig lige nu. Jeg har nogle andre styrker end de to andre angribere og omvendt, men det er kun godt at have forskellige strenge at spille på.

Er det en startplads der er målsætningen, eller satser du på at forsøge at afgøre kampene de sidste 30 eller 15 minutter?

– Sådan kan man ikke helt sige det. Jeg satser på at være mig selv, være den type fodboldspiller jeg er og give alt til klubben. Der er to andre dygtige angribere, men jeg ser dem ikke som konkurrenter, jeg ser dem som medspillere. Da jeg var på U21-landsholdet var jeg bedste kammerater med Simon Makienok selvom han var min største konkurrent. Patty har jeg mødt før et par gange og er en fantastisk fyr og Alexander virker rigtig rar og har det der gå-på-mod. Vi skal hjælpe hinanden og gøre hinanden bedre, og jeg ser også muligheden for nu at spille med to angribere. Jeg skal bare være mig selv og knokle, så skal jeg nok få den spilletid jeg skal have.

Så den er der stadig målnæsen?

– Det kan du tro.

Velkommen til Nicklas!

Tryk Log ind for at kommentere
  Få notifikation  
Notifikation ved