Halvleg på Ceres Park: Drømmemål fra Ankersen og en kanonkugle fra Højer

0
© Allan S Voss/Sportsphotos.dk ©

Brøndby gæster i skrivende stund Ceres Park, vi er til stede på stadion, hvor vi følger kampen.

Brøndby kunne troppe op med godt og vel 2.000 fans, og med et tætpakket Ceres Park er lydniveauet en sand fornøjelse, særligt når GF’s fans sætter standarden.

Fra kampens start var der tryk på det klassiske Superliga-opgør. Dog må det sandes, at gæsterne fra Vestegnen rent spilmæssigt kom bedst fra start.

Gæsterne får lov til at holde i bolden uden det helt store modsvar og pres fra hjemmeholdet, og kampens første store chance tilfaldt også Brøndby, der flot blev afværget af Whalley i kassen.

Til gengæld udviser AGF rigtig fine takter når de endelig kommer på bolden. Sana er den fødte playmaker i 9’er rollen og Bundu tager flere gode løb. Det blev dog ikke sidstnævnte, der kom i fokus efter 28 minutter spillet.

I stedet var det først Tobias Sana, der på fornemmeste vis fandt Jakob Ankersen, der havde taget et langt diagonal løb mod feltet. En sukkerbold i fødderne på Anker, og et iskoldt hug med højre sendte AGF på 1-0.

De mange fans nåede ikke at få hænderne ned før Brøndby havde et modsvar klar. Wilczek sendte gæsterne tilbage i opgøret.

Men så skete det. Ingen ringere end Casper Højer modtager en lang bold i feltet og så brager han bolden så hårdt i nettet at netmaskerne stadig flagrer.

Her fra stadion ser det mere end lovende ud, så KSDH!

Tryk Log ind for at kommentere
  Få notifikation  
Notifikation ved