Guira: Det var et hårdt slag mentalt

Skrevet den 3. august 2017 - 12:54 af

Nyindkøbet Adama Guira fik endelig lov til at starte på banen, da AGF mødte Silkeborg i mandagens Superligaopgør. Desværre for Guira indkasserede Dino Mikanovic et rødt kort, og dermed blev Guira ofret på midtbanen.

Derfor blev det kun til 31 minutter for Guira, der forståeligt nok heller ikke så tilfreds ud, da han blev pillet af banen.

“Det var et hårdt slag for mig mentalt. Da Dino (Mikanovic, red.) blev vist ud, nåede jeg at tænke, at nu skulle den have en ekstra skalle og vi måtte arbejde hårdt. Og så så jeg, at det var mig, der skulle skiftes ud. Og det gjorde mig ked af det, fordi jeg følte, at jeg havde mere at give. Men det er altid holdet, der kommer i første række, og det accepterer jeg”, udtaler Guira ifølge Tipsbladet.dk.

Guira får dog chancen for at få mere spilletid, når AGF på mandag møder SønderjyskE i sæsonens 2. udebanekamp.banner
+ Få 100% i bonus på første indbetaling
+ Få op til 1000 kr. i bonus
+ De største indenfor betting
+ Høje odds på lokale kampe
+ Live og almindelige odds
banner
+ 50 kr. gratis ved oprettelse
+ Op til 10.000 DKK i bonus
+ Live og almindelige odds
+ 50 free spins til casinoet (spilleautomater)
+ Alle sportsgrene

Kommentarer

    1. Han stod desværre helt forkert ved 1-0 målet. Det var ellers lige netop hans placeringsevne og defensive indgreb jeg havde håbet på kunne stabilisere defensiven.
      Men okay han skal selvfølgelig heller ikke vurderes ud fra 30 minutter og han havde trods alt et par gode takinger og spilbrud.
      Hans type har vi virkelig mangler på midtbanen

  1. Godt set af trænerstaben at tage ham ud nu når de vidste han alligevel ikke kunne spille 90min. Jeg blev selv overrasket over udskiftningen indtil jeg hørte Lars Friis’ kommentar omkring det og mon ikke de også har fortalt Guira at det var årsagen.

Skriv et svar