Guide til at streame fodbold på farten

0

Er du til din store ærgrelse forhindret i at overvære weekendens kamp live på stadion? Så kan du glæde dig over, at det er muligt at streame kampen via en laptop, smartphone eller tablet. Dette er selvfølgelig ikke lige så godt som at være på stadion, men det er da bedre end ingenting.

I dette blogindlæg vil du blive klogere på, hvordan du streamer fodbold på farten. I princippet kan man streame fodbold uanset tid og sted. Læs mere om det her.

Invester i mobilt bredbånd

Det er med mobilt bredbånd muligt at komme på nettet, uanset hvor man befinder sig. Du kan dermed streame weekendens vigtige kamp fra toget, bussen eller et helt tredje sted.

Telmore er blot en af de teleudbydere, som tilbyder mobilt bredbånd til fornuftige priser. Du kan i skrivende stund få mobilt bredbånd med op til 500 GB. Oprettelsesprisen er i øvrigt den samme, uanset hvilken pakke du vælger. Du kan med fordel vælge en stor datapakke, så du ikke løber tør for data midt under en kamp. Det er nærmest det værst tænkelige scenarie.

Benyt dig af en (lovlig) streamingtjeneste

I dag findes der rigtig mange streamingtjenester – både lovlige og ulovlige.

Gratis streaming er typisk lig med dårlig kvalitet, forsinket signal og dårlig lyd, hvorfor man bør undgå det. I stedet skal man benytte sig af nogle af de lovlige streamingtjenester, som der trods alt findes en del af.

Det er bl.a. muligt at streame fodbold via viaplay.dk, som foruden fodbold også viser golf, baseball og meget andet. For at streame fodbold via viaplay.dk skal du bestille den store sportspakke. Find den aktuelle pris på udbyderens hjemmeside.

Vær opmærksom på, at ikke alle streamingtjenester kan benyttes i udlandet. Du kan derfor ikke tage det som en selvfølge, at du kan streame fodbold fra en strand i det sydspanske. Undersøg dette før afrejse, så du ikke bliver skuffet på rejsen.

Medbring høretelefoner

Planlægger du at streame fodbold, mens du sidder i bussen eller toget, bør du medbringe et par høretelefoner, så du ikke forstyrrer dine medpassagerer. Det er trods alt ikke alle, som synes, at det er interessant at høre på højtråbende kommentatorer.

Foruden et par høretelefoner skal du også huske din oplader, så du hurtigt kan finde den frem i tilfælde af, at din laptop eller anden enhed løber tør for strøm under turen. Bemærk at ikke alle busser og tog er udstyret med stikkontakter, hvorfor det er en god idé at pakke en powerbank ned i tasken.

Sæt dig godt til rette og nyd kampen

Herfra er der ikke så meget andet at gøre end at sætte sig godt til rette og nyde kampen. Du vil måske stadig ærgre dig en smule over, at du går glip af den fuldendte oplevelse på stadion, men at streame en kamp er nu heller ikke værst.

Er du god til at multitaske, kan du evt. live oddse på kampen, så spændingen bliver skruet en tand op. Du kan oddse på alle danske fodboldkampe via gratis apps og spilhjemmesider. Husk at undersøge, hvor du kan få de bedste odds, før du smider penge på en kamp.

Ikke på farten? Nyd gratis wifi på hele stadion

Gratis wifi på hele stadion var et af de tiltag, som blev sat i gang i sommeren 2016. Det var et tiltag, som skabte stor glæde blandt de mest trofaste fans, som længe havde savnet bedre dækning på stadion. Med gratis wifi kan man nu streame og live oddse uden at være afhængig af ens eget mobilnet. Dette er ikke en mulighed, man får på alle danske fodboldstadions.

Gratis wifi eller ej er det selvfølgelig rart at kunne komme på sit eget net, uanset om man befinder sig på eller uden for stadion. Du kan med fordel danne dig et overblik over dette digitale dækningskort, hvis du er i tvivl om, hvilken udbyder der tilbyder den bedste dækning i landets andenstørste by.

Få notifikation
Notifikation ved
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments