Guide til at planlægge en fodboldrejse til udlandet

0

En rejse i fodboldens tegn er lige netop, hvad en dedikeret fodboldfan drømmer om.

Du kan evt. bruge den to måneder lange vinterpause til at rejse til et andet land for at overvære en eller flere kampe. Der bliver trods alt altid spillet fodbold et eller andet sted i verden. Du kan for eksempel tage en tur til det spanske for at overvære fodbold i verdensklasse. Lad os præsentere dig for vores guide til at planlægge en uforglemmelig fodboldrejse. Vi guider dig trin-for-trin.

Afsøg mulighederne

Skal du planlægge en mindeværdig fodboldrejse, så skal du undersøge, hvilke lande der byder på de bedste fodboldoplevelser. Herunder får du en række idéer til, hvilke europæiske lande du kan overveje at besøge:

 • Tyskland
 • Sverige
 • Frankrig
 • Spanien
 • Italien

Spanien er et oplagt land at besøge, hvis man er til tempofyldt fodbold med masser af blærede finter og imponerende spurter. Spanien er i sandhed et vaskeægte fodboldland, som foruden sport byder på masser af delikatesser, et skønt klima og en spændende historie.

Besøg for eksempel Barcelona, Madrid eller Malaga. Du kan med én søgning på afbudsrejser århus charter finde gunstige rejsetilbud fra byens eneste lufthavn. Århus Charter har i øjeblikket rigtig mange fine pakkeløsninger for både familier og vennegrupper. Forvent gode tilbud og høj ekspertise.

Sæt det rigtige rejsehold

Hvem skal med dig på din kommende fodboldrejse? Det er du naturligvis nødt til at beslutte dig for, inden du kommer alt for godt i gang med planlægningen. Der er ingen øvre grænse for, hvor mange man kan rejse sammen, men de fleste kan nikke genkendende til, at det er mest passende at være 3-5. Der kan endvidere være visse fordele ved at være et lige antal – det er dog ikke et krav.

Jo flere der skal med på rejsen, desto sværere bliver det at planlægge turen, idet der lige pludselig er mange, som skal inddrages i planlægningen.

Husk den kære økonomi

En fodboldrejse er langt fra den billigste rejsetype. Der skal nemlig afholdes udgifter til en del forskellige ting. Hvad turen reelt kommer til at koste afhænger af mange forskellige ting. Du skal bl.a. medregne følgende udgiftsposter:

 • Transport
 • Hotel
 • Billetter
 • Mad
 • Shopping
 • Rejseforsikring

Beregn hvad rejsen vil koste pr. person, så du kan give denne information videre til dine rejseledsagere. Husk at tage højde for, at alle ikke nødvendigvis har budget til at bruge 10.000 kr. på en fodboldrejse.

Sammensæt et program

En rejse behøves ikke at blive skemalagt ned til mindste detalje, men det vil da være rart at have en løs plan for, hvad man skal lave de forskellige dage. Det kan jo være, at I foruden at se fodbold også gerne vil en tur på museum, på bjergtur eller noget helt tredje. Der er en verden af muligheder for oplevelser i udlandet.

Man behøver ikke at lave noget hele tiden, men det skader aldrig at være godt forberedt. Du kan for eksempel undersøge, hvilke seværdigheder der er i området.

Få notifikation
Notifikation ved
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments