Guess who is back? – Amini nupper et halvt år mere i AGF

0

Af Mattias Sundroos

Vi nåede ikke meget mere end at sige farvel til vores nr. 8 før vi nu igen kan ønske ham velkommen tilbage. Mustafa Amini har fået kontrakt i AGF til 31. december 2020.

Det var vemodigt, da man i denne sæson skulle vinke farvel til den australske midtbanemotor med nr. 8, men farvellet blev i stedet til et på gensyn, da man nu får fornøjelsen af ham et halvt år endnu.

Grunden til, at Amini har vendt snuden tilbage til Aarhus, var et uheldigt forløb med den tyrkiske klub Ankaragücü 5, som eftersigende pludselig skulle have trukket deres kontraktilbud til den 27-årige Australier tilbage. Her stod AGF så klar med en halvårlig kontrakt til deres tidligere stjerne, der har spillet hele 132 kampe for klubben, men ikke uden at man sætter krav til ham.

“Amini har oplevet den grimme side af fodbolden henover sommeren. Men nu kommer han tilbage til Aarhus og genoptager sin karriere hos os. Den skuffelse og oplevelse han har været igennem, skal vi sammen ha’ vendt til noget positivt, så vi får ham at se med den vildskab og hidsighed, der har kendetegnet ham, når han har været bedst i den hvide trøje” – siger sportschef i AGF, Peter Christiansen til agf.dk

 

Der går nok også lidt inden, at vi kommer til at se Amini tilbage i form for “De Hviie”, men det er også en del af planen, hvis man spørger sportschef “PC”, da Amini skal have tid til at blive ham selv igen.

“”Musti” har helt naturligt her og nu et efterslæb rent fysisk i forhold til vores andre spillere. Så de første uger kommer til at gå med vores fysiske træner og sundhedsstab for at indhente den form, der kræves for at spille for AGF, siger sportschef i AGF, Peter Christiansen” – PC til agf.dk 

 

Der er derfor opstået et lille lysglimt i elendigheden for Amini og hans familie, da den 27-årige australier nu kan glæde sig også over at være tilbage i AGF, da familien dermed kan finde tilbage til trygheden, hvilket især er rart for seneste medlem af familien, som kom til verdenen i foråret.

“Den situation jeg har oplevet er meget kompliceret og der foregår nu et retsligt forløb, hvorfor jeg ikke vil sige noget om den situation. Nu ser jeg fremad og glæder mig over, at muligheden er opstået for at vende tilbage til den klub og by som jeg og min familie holder så meget af. AGF er familie for mig og jeg er meget taknemmelig for deres opbakning til mig og min familie i de oplevelser, vi har været igennem og ikke mindst for muligheden for at vende tilbage” – siger Mustafa Amin til Tipsbladet

 

Vi byder derfor Amini et hjerteligt velkommen hjem, om så det skal blive for en kort stund, og vi glæder os til at se den rødglødende afro igen pløje ikke blot banerne, men også modstandere på Ceres Park.

“For selv når du er langt fra Smilets By
Og du har været væk ud’ i den store verden
Så ved hun at du altid vender hjem til hende”
– Bogfinkevej: “Smilets by”

Tryk Log ind for at kommentere
  Få notifikation  
Notifikation ved