Graulund: SAS Ligaen meget lige

1

AGFs anfører Peter Graulund forventer en hjemmebanesejr lørdag, når AGF tager i mod FC Nordsjælland hjemme på NRGi Park. Holdet har endnu ikke vundet på hjemmebane i denne sæson, hvilket anføreren finder meget utilfredsstillende, og han mener derfor, at holdet skylder såvel fans som spillerne selv en hjemmebanesejr i kampen mod nordsjællænderne. Og Peter Graulund tror på tre point i kampen:

“Mange af holdene i ligaen er utrolig lige. FCK og Midtjylland er meget stærke i øjeblikket, men alle andre hold mener jeg, at vi har en god chance imod lige nu. Alle andre hold slår hinanden i øjeblikket, så Nordsjælland på hjemmebane er bestemt en overkommelig modstander. Men dermed ikke sagt, at det bliver en nem opgave. Jeg forventer, at alle mand leverer samme præstation, som vi gjorde i sidste kamp mod Randers. At alle fjorten som kommer til at spille kæmper hundrede procent for holdet og udfører den opgave, som de får tildelt,” fortæller Peter Graulund til bold.dk.

I lørdagens kamp vil Graulund for anden gang nogensinde og for første gang på hjemmebane danne makkerpar i angrebet med Dioh Williams, der blev matchvinder i sin debut for AGF i Randers i søndags. Lad os håbe, at de begge har mål i støvlerne i liberianerens første kamp på NRGi Park.

Få notifikation
Notifikation ved
1 Comment
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
gf af hjertet
13 år siden

Det bliver spændende at se samspillet mellem PG og DW, som bliver bedre og bedre, at dømme ud fra træningen.
Kom så gutter!! 3 point :k