Gør et scoop med Campen Auktioner

0

Dette er sponsoreret indhold 

Alle drømmer om at finde den helt store skat, der bare er mange penge værd. En sådan drøm kan Campen Auktioner hjælpe dig i retningen af. Campen Auktioner er et auktionshus, der varetager en bred vifte af opgaver. Ingen opgave er for lille eller for stor. 

 

Forskellige typer auktioner

Campen Auktioner spænder bredt, hvilket vil sige, at de engagerer sig i alle typer auktioner. Og det er uanset, hvilket omfang opgaven har. 

Blandt andet har Campen Auktioner en type auktion, der går under navnet udrykkerauktion. Det vil sige, at de glædeligt rykker ud til dig, kunden, for at afholde en auktion, hvis det ønskes. Udover det afholdes der også onlineauktioner såvel som andre fysiske auktioner for kunderne. 

Hvis man ønsker at afholde sin egen auktion, men man mangler en erfaren auktionarius, kan man snildt leje en af Campen Auktioners dygtige og erfarne auktionariusser. Det kan blandt andet være i forbindelse med et Åben Hus arrangement eller andre virksomhedsarrangementer. Måske skal man afholde en messe eller noget så fantastisk som en velgørenhedsauktion, så er udlejning af en auktionarius altså en mulighed. 

Campen Auktioner har efterhånden også afholdt mange såkaldte flytteauktioner for store virksomheder såsom Siemens og Thrane & Thrane. Det er en fordel for virksomheden, som skal flytte, da de således sparer en masse penge på udgifter til flyttemænd. Ydermere tjener virksomheden også penge på de genstande, som alligevel ikke længere skulle bruges i virksomhedsøjemed.

En anden form for auktion er konkursauktioner, som afholdes i forbindelse med advokater, finansieringsselskaber eller banker. En sådan type auktion kan afholdes på stedet eller i Campen Auktioners egne lokaler, hvis der er behov for det. Som noget helt specielt afholder Campen Auktioner også auktioner med et helt specielt tema. Det kan enten være varer, der har en ekstra høj værdi. Eller måske har varerne en helt historisk værdi eller er yderst sjældne. Et eksempel på det kunne være specialbilsauktioner.

Ydermere afholder Campen Auktioner også ophørsauktioner, der indebærer effekter af overskudsmateriale, lukkede virksomheder eller noget lignende. En sådan auktion kan også afholdes på stedet eller hos Campen Auktioners egne lokaler. Det kommer an på, hvad behovet er. 

Hvis man står overfor et dødsfald, kan Campen Auktioner også varetage opgaven med et dødsbo. Det gælder også hele dødsboer, hvor erfarne eksperter vurderer effekterne i huset. Alle auktionsegnet effekter vil blive taget med på en eventuel auktion. De pårørende får naturligvis et overslag på, hvad indkomsten kan forventes at blive.  

 

Hvordan opstod Campen Auktioner? 

Campen Auktioner blev oprettet i 2010 af Finn Campen. Allerede i det første år af auktionshusets levetid, blev der afholdt 26 auktioner. Senere hen blev auktionerne udvidet til også at indebære auktioner online. Målet med dette auktionshus er i al sin enkelthed at skabe et så alsidigt auktionshus som muligt. Og det må man om nogen sige er lykkedes, da det er et af Danmarks mest alsidige auktionshuse nu om stunder. Det betyder, at der ikke er nogen grænser for, hvilke opgaver Campen Auktioner tager ind i huset.     

Få notifikation
Notifikation ved
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments