Gør din sommer lidt mere spændende.

0

For mange fodboldfans kan sommeren hurtigt blive kedelig, når bolden ikke længere ruller og de lokale helte er gået på ferie. Men selvom AGFs sæson er slut, ruller bolden stadigvæk på den internationale scene, da der afholdes EM 2020 til sommer. Fodboldfeberen stopper altså ikke, bare fordi Superligaen er fløjtet af. Mangler EM-feberen en lille gnist, så kan en EM bonus hos din favorit udbyder måske være det der sætter fut i din indre EM-nørd. Der er altså en mulighed for at få stillet fodbold sulten selvom AGF eller dine andre favorithold ikke nødvendigvis er involveret. Så selvom sommeren godt kan være en dyster tid for fodboldfans, vil EM 2020 være med til at gøre den lidt sjovere, når de europæiske fodboldnationer igen skal kæmpe om titlen som europamester. 

De bedste spillere i Europa. 

EM 2020, er kampen mellem de største europæiske fodboldstjerner om titlen som kongen af Fodbold Europa. Det er de bedste af de bedste, på tværs af de største ligaer i Europa, som tørner sammen i kampen om at være europamester. Der er dog mere på spil for spillerne end bare titlen som europamester, der er kampen om at blive den bedste spiller, topscorer, eller muligheden for at sikre sig det skifte man har drømt om siden man først sparkede til en bold. Derfor kan man som tilskuere også blive involveret i spændingen, hvem ved? Måske er det en kommende AGF spiller som løber med en af titlerne. Uanset hvem der løber med trofæerne, så vil det med garanti være spændende når Europas store stjerner går i kamp for deres nationer. 

Holder du med de røde eller ‘De Hviie’? 

Uanset hvem du holder med til EM 2020, om det er de danske drenge eller dine yndlings GF’ere, så vil du med en EM bonus hos din favorit udbyder kunne bestemme hvem der skal gøre dit EM 2020 lidt sjovere. Måske hepper du på at de danske drenge leverer en sommer som de gjorde i 1992, måske synes du at det er sjovt at følge dit tidligere AGF idol der jagter det sidste stykke sølvtøj i skabet, eller måske står en af dine yndlingsspillere over for deres store landsholdsdebut. Uanset hvem du holder med, om det er de røde, de gule, de grønne eller ‘De Hviie’ så kan en EM bonus hos din favorit udbyder være med til at gøre din sommer lidt mere spændende. 

Få notifikation
Notifikation ved
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments