Gør din aleneaften til en hyggelig fodboldaften

0
Hyggelig aften med fodbold

En aften i fodboldens tegn – dét lyder som sød musik i ørerne på enhver fodboldfan.

Bor du sammen med din kæreste eller kone, kan du nok nikke genkendende til, at det er begrænset, hvor tit du har mulighed for at se fodbold en hel aften. Derfor bør du bruge din alenetid på bedst mulig vis, når din bedre halvdel er på café med veninderne, til forældremøde på skolen eller arbejder over grundet en snarlig deadline.

Der findes rigtig mange måder at slappe af på. Nogle mennesker slapper af ved at strikke, mens andre slapper bedst af ved at ligge i sengen og se fodbold. Hører du til blandt sidstnævnte type, bør du arrangere en aften i fodboldens tegn. Det fortjener du.

Smid øl og snacks i kurven på næste indkøbstur

En fodboldaften bliver næsten kun god, hvis der er øl og snacks indblandet. Øl og snacks gør i hvert fald det hele lidt mere hyggeligt og afslappende. Derfor bør du ikke tøve med at smide et par smagfulde øl og lidt snacks i form af chips og nødder i kurven. Du kan også forkæle dig selv med en god flaske vin, hvis du er mere til vin end øl. Man må ikke gå ned på snacks, når der er fodbold i fjernsynet.

Husk at købe lidt ekstra ind, hvis du skal overvære kampen med en god ven eller kollega.

Læg dig til rette i sengen eller sofaen

Det er en smagssag, om man finder det mest komfortabelt at se fodbold siddende eller liggende. De fleste mænd foretrækker at sidde i sofaen foran fjernsynet, men det kan nu også være meget rart at ligge i sengen med et natbord fyldt med øl og chips ved sin side.

Skriger din nuværende seng ikke ligefrem af komfort, kan du overveje at investere i en ny. En blød og ergonomisk seng vil ikke blot komme dig, men også din bedre halvdel til gode. Du kan på denne hjemmeside finde den helt rigtige seng, for eksempel en kontinentalseng.

Følg ligaens øvrige kampe via en app

Det er svært – men ikke umuligt – at se flere kampe på én gang. I princippet kan du godt splitte dit fjernsyn op, så du kan se to, tre eller fire kampe på samme tid. Dog fungerer det ikke vildt godt i praksis, hvorfor du bør nøjes med at se én udvalgt kamp og følge ligaens øvrige kampe via en app. Søg blot på live score via App Store eller Android Store, hvis du ønsker at finde tidens mest populære apps inden for sportsresultater.

Du kan via de fleste apps selv vælge, hvilke kampe du vil følge med i. Når du har markeret kampen, vil du automatisk modtage notifikationer, når der bliver scoret, uddelt et rødt kort osv. Dermed er der ingen risiko for, at du går glip af noget. Du kan i øvrigt også bette på fodbold via mobilen, hvis du føler dig i spilhumør og / eller mangler spænding. Betting er forbeholdt myndige danskere – personer over 18 år – med en vis økonomisk sans. Husk ikke at spille for flere penge, end du kan undvære. Man er nemlig ikke garanteret overskud.

Få notifikation
Notifikation ved
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments