Godt nyt fra skadeslisten: Backman og Riel træner med på 100%

1
© Allan S Voss/Sportsphotos.dk ©

Godt nyt fra skadeslisten, både André Riel og særligt Nicklas Backman træner med igen.

Det varsler bedre tider i AGF, for truppen er på vej mod en næsten skadesfri trup (Mysak fortsat med en fingerskade), og efter landsholdspausen har David Nielsen fået skruet på nogle nødvendige knapper.

Der er brug for det gamle solide fundament i de defensive rækker. 12 mål i de seneste fem Superliga-kampe har vi lukket ind. Det er diamentralt modsat af de første par kampe.

Nicklas Backman blev skadet, og AGF blev til en si. Pretty much. Uanset hvad de mange indkasserede mål har skyldtes, så er den svenske klippe savnet. Men nu ser det atter lyst ud på Fredensvang, i hvert fald for Backman.

En hovedskade, der siden en kamp mod Horsens, har holdt ham på skadeslisten. Og det hele virkede meget mystisk. En hovedskade er sjældent godt nyt, og når meldingerne lød på svimmelhed og konstant hovedpine, så kunne det ligeså godt havde været en karriereknuser.

David Nielsen er dog optimistisk for de næste fire kampe:

– De er tilbage og træner alle på 100 procent nu, siger AGF-chef David Nielsen i følge tipsbladet.dk og fortsætter:

– Men de er ikke helt kampklare. Det kan forhåbentlig gå hurtigt, og de arbejder godt alle tre. Vi håber, de bliver relevante inden for de næste fire kampe.

Intet er heller sikkert. En hovedskade er i den seriøse skadeskategori, men meldingerne lyder på, at Backman træner med på 100% for tiden. Vi krydser fingre for, at den flotte svensker snart er tilbage i start 11’eren.

Få notifikation
Notifikation ved
1 Comment
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
grind88
grind88 (@grind88)
3 år siden

“Den flotte svensker”. Jawsa,