Gode råd til at komme i form som AGF’s førstehold

0

Dette indhold er sponsoreret

Det at komme i Superliga god form er en svær proces og det er ikke mange, som kan klare mosten. Det er dog et nobelt mål, og med god vilje er det muligt at opnå en form, som gør at man kan klare sig fysisk sammen med de bedste spillere i den danske liga. Det kræver tid og dedikation, og en masse viden omkring træning og kroppen. Derfor er det også vigtigt at nævne, at inden man bevæger sig mod sin rejse om at komme i superliga-form, at man skal læse godt og grundigt op på det. 

 

Man kan starte lige her, og læse om tre gode råd til at komme i lige så god form som AGF’s førstehold. 

Restitution er næsten lige så vigtig som selve træningen 

Det første man skal indse inden man begynder sin træningsperiode er at restitution er lige så vigtigt, som selve træningen. Specielt i starten kan kroppen have svært ved at holde til den belastning, som den modtager, og derfor gælder det om at starte lidt mindre hårdt ud og sørge for at kroppen restituerer nok. Det er nemlig ofte i restitutionen at musklerne opbygges og uden dette, vil man ikke kunne præstere ordentligt. 

 

Der er mange måder at restitutere på, og en af disse er en recovery boot. Disse vil hjælpe med restitutionen, og sørge for at musklerne og led kommer hurtigere i gang igen. Man kan se video med recovery boots her, og derved få første indblik i hvad det er. 

 

Cardio blandet med styrke 

Når det kommer til selve træningen er det vigtigt, at man blander både cardio og styrke. Når det kommer til cardio er der mange måder man kan komme i form på, og det er alfa omega at man finder en måde, hvor man hele tiden kan udfordre sig selv, men samtidig har nemt ved at holde fast i processen. 

 

Når det kommer til styrketræning kan man overveje at gøre med fokus på sin sport. Man behøver ikke styrketræningsprogrammer, som fokuserer på at opbygge de største muskler, men bare man har fokus på de bevægelser som man bruger til sin sport. 

Hav målet i fokus 

Derudover er det vigtigt hele tiden at have målet i fokus. Visualiser målet og det man skal kunne. Dette kan gøres mens man har yourboots på, og sidder og restituere. Det er en god og nem måde at holde fokus på.

Få notifikation
Notifikation ved
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments