God tidsfordriv i sommervarmen

0


Sommeren er over os, og selvom årets sommer ikke er helt ligeså solskinsfyldt som sidste år, har der bestemt været dage med rigtig flot vejr, og sådan fortsætter resten af sommeren forhåbentligt også. Når solen er fremme, men man ligger indenfor og fordriver tiden, kan man næsten få dårlig samvittighed over, at man ikke er ude og nyde det gode vejr. Artiklen her giver nogle gode råd, til hvad man kan lave udenfor i sommervarmen, når solen er fremme. 

En tur på stadion og se De Hviie

Når sommeren er over os, og vi allesammen bliver brune og hiver sommerkjolerne og -skjorterne frem, kan de fleste få lyst til lidt mere sjov under lagnerne. Hvis det er tilfældet, bør man prøve en af de bedste glidecreme til at spice det lidt op. Mindre kan også gøre det i sommervarmen, og bor man i Aarhus, er en oplagt aktivitet i løbet af weekenden at tage en tur ud for enden af Stadion Allé og se byens hold spille fodbold. På trods af utallige skuffende sæsoner og et pokalskab, der ikke har ændret sig siden 1996, forbliver optimismen altid høj blandt de århusianske fodboldtilhængere. Hver sæson starter med en fornyet tro på, at denne sæson bliver bedre end alle de foregående. Om man tror på det eller ej, er det altid en fornøjelse for enhver fodboldfan at følge strømmen af fans hen langs alléen, ind til man rammer Ceres Park, hvor man i solen kan nyde en kold fadøl og den velkendte Stadionplatte. 

Tag engangsgrillen med på stranden

AGF spiller naturligvis ikke hver dag, og desværre heller ikke i Aarhus hver gang. Derfor har man brug for andre aktiviteter i varmen, man kan få tiden til at gå med. Stranden er for de fleste en sikker vinder i løbet af sommeren, og bor man i Aarhus, er der heldigvis ikke lang vej. Havnebadet, Den Permanente eller Bellevue er alle gode bud til en dag i solen, hvor man kan køle ned i vandet. Tag desuden en engangsgrill, en pakke pølser og en kold øl under armen og blive hængende på stranden med vennerne, ind til solen går ned. Få ting slår en grillpølse og en kold øl på stranden i aftensolen. 

Gør brug af de mange hyggelige udendørs cafeer 

Er man ikke lige i humør til en dag med fødderne i sand, men gerne vil ud og nyde solen, er der altid liv i Aarhus’ mange udendørs cafeer, hvor man kan få solen i hovedet, mens man nyder en kold forfriskning. Åboulevarden, Jægergårdsgade eller Salling Rooftop er blot en lille håndfuld af de mange steder i byen, hvor man kan nyde en kaffe, en fadøl eller en chai latte i det gode vejr. Så snart solen er fremme, er pladserne i solen langs åen så godt som fyldte, og det summer af liv, hvilket det sådan set fortsætter med ind til langt ud på natten. Der er masser at give sig til i Aarhus i sommerferien, så det er bare med at komme ud og nyde solskinnet. 

Få notifikation
Notifikation ved
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments