Glen Riddersholm: De der råber højest gemmer sig oftest bag et alias

Skrevet den 27. september 2017 - 13:45 af
Superligaen AGF - AaB 19- 02-2017 19-02-2017 i Aarhus på Ceres ParkFoto: Jesper Zacho Elgaard

Det lignede et vendepunkt, da man rejste til Nordsjælland og besejrede Superligaens førerhold.

Få dage senere blev det til et exit i DBU Pokalen, da man efter et jammerlig indsats tabte med 1-0 på udebane til FC Fredericia. Derefter fulgte et nederlag på hjemmebane til FC Midtjylland på 0-3.

De seneste resultater har fået flere til at vende sig mod cheftræneren og kræve ham fyret, mens der dog fortsat er rigtig stor opbakning til cheftræneren fra andre sider.

Tipsbladet.dk har talt med Glen Riddersholm omkring fyringssnakken, og til det har cheftræneren en ganske klar holdning:

“Jeg har det lidt som princip, at de, der råber højest, oftest gemmer sig bag et alias. Og vi lever i et samfund, hvor dem, der råber højest, er dem, der bliver hørt. De udtrykker sig ofte på følelser og har en negativ vinkel på det hele. Men når jeg møder folk, så er det vel 80 procent, der er positivt stemt, men de går sådan lidt og putter med det, fordi det bare ikke er normen i Danmark at være optimistisk og positiv og slet ikke i en klub af AGF’s størrelse og med den historie”, lyder det fra cheftræner Glen Riddersholm til Tipsbladet.dk

Inden det kommende opgør mod FC Helsingør på fredag, er AGF placeret på en 10. plads med 11 point. Der er lige nu fem point op til 6. pladsen, hvor AC Horsens i øjeblikket er placeret.banner
+ Få 100% i bonus på første indbetaling
+ Få op til 1000 kr. i bonus
+ De største indenfor betting
+ Høje odds på lokale kampe
+ Live og almindelige odds
banner
+ 50 kr. gratis ved oprettelse
+ Op til 10.000 DKK i bonus
+ Live og almindelige odds
+ 50 free spins til casinoet (spilleautomater)
+ Alle sportsgrene

Kommentarer

  1. I så tilfælde kan du jo blot overtage den plads, som Negreanu ikke ville dukke op til alligevel. Glen har allerede givet en muligheden for at komme direkte til ham med sine synspunkter, så mon ikke han gerne giver plads til en mere?

 1. Glemmer aldrig dengang Glen rakte hånden ud mod Negreanu i en mtac-seance herind og ville møde ham face-to-face til en snak om AGF, taktik osv., når han nu var så kritisk.
  Men Negreanu afviste det tilbuddet…….og fortsatte sit korstog herinde under sit alias. Mon det er det han hentyder til?

  1. Det ville ihvertfald være et prima eksempel! oveni kan man jo ligge @Negreanus version af at være en “rim smed” da han håbede på at GR hang sig selv!!! men at tage en kop kaffe med GR…….. tjaaa

 2. Glen har jo ret, og det er jo ligepræcis derfor det aldrig bliver anderledes i AGF, fordi de flestes tålmodighed er ikke eksisterende.
  Forlæng nu med GR, så vi kan prøve med det for AGF “helt nye” :
  DET LANGE SEJE TRÆK

 3. Kan godt være at vi gemmer os under et alias, men Glen bruger vigtig tid på at snakke i medierne som han kunne bruge på at vende skuden… Om igen Glen, ud med sig på træningsbanen og opfind noget succes tak…

  1. Du tror ikke pressehåndtering er en del af hans arbejdsopgaver? Du ville have noget at brokke dig over hvis han legede reality tv ligesom gravgaard og co. I guder!

 4. Fanoe. Det hele hænger jo sammen. At han bruger fem minutter på at besvare spørgsmål omkring kritikken af ham, er vel menneskeligt. Eller du mener han bare skulle tage imod og holde munden lukket. Manden har vel en pointe. Jeg hørte ikke megen kritik til spillerpræsentationen f.eks. Det er en smule kujonagtigt kun at turde lufte sin galde under et alias, og ikke gøre det til hans ansigt, når han giver chancen for det. Glen gemmer sig bestemt ikke for fansene og vil gerne diskutere bold og prøve at forklare. Den ros skal han have. At det ikke fungerer optimalt på banen, er jeg dog enig i.

  1. Glen kan bare gøre sit job ordenligt, så var der ingen der råbte af ham.. han skal da være glad for at han ikke er træner i en endnu større klub..

  2. Det var nu ikke kun i det her sammenhæng, men generelt at Glen er meget glad for taletid i aviser og tv. Jeg mener bare at hvis han gjorde sit arbejde godt nok, så var måske mere passende at spilde tid på den slag. Nu er sagen en anden og han burde bruge tiden på at undgå nedrykning.

 5. Nu har vi heldigvis forskellige meninger om Glen. 2 år i trænersædet uden sportslig fremgang overhovedet, er i min verden det lange seje træk. Forlænge med Glen ? Med mindre han og holdet skaber et mirakel hvad angår point og 2. prioritet sammenhængende og bedre spil inden vinterpausen, er han historie i klubben senest til jul. Når det så er sagt, så har spillerne også et ansvar for det dårlige spil og resultaterne.

Skriv et svar