Glen Riddersholm: Der kommer til at ske noget i det kommende transfervindue

11

Glen Riddersholm har tidligere udtalt til MTAC, at han glæder sig til at arbejde med spillertruppen til januar, hvor AGF-mandskabet møder ind igen efter en kort juleferie. Der venter Glen Riddersholm lange møder med de nuværende spillere på AGF-mandskabet og det bliver spændende at se, hvad der kommer til at ske.

Ifølge Cheftræner i AGF, Glen Riddersholm, så ville det være mærkeligt, hvis der ikke sker noget i det kommende transfervindue.

”Det tror jeg, at jeg kan svare ja til. Det skulle være mærkeligt, hvis der i et transfervindue ikke sker et eller andet. Vi kan allerede se nu, at Morten Nordstrand og Davit Skridtladze har forladt os. Det afføder selvfølgelig, at der på en eller anden måde kommer spillere ind”, udtaler Glen Riddersholm til AGF TV og fortsætter:

”Jeg vil gerne have lov til at arbejde med spillerne efter i januar, måske på træningslejr, for at se dem efter. Fordi igen, der er nogle spillere som er rigtig dygtige og som er gode, men det er ikke kun spillet inden for linjerne, hvor jeg tror på, at vi skal skabe en bæredygtig kultur. Men det er også det der foregår udenfor. Der er det også vigtigt, at der er de rigtige ambassadør, de rigtige menneskelige kvaliteter, som gør, at vi får skabt noget, som skaber stabilitet og substans i det der foregår ude på banen og der hænger tingene sammen. Men selvfølgelig kommer der til at ske noget. ”

Morten Duncan Rasmussen har længe spøget i Aarhus og det kan måske være i det kommende transfervindue, hvor han vender hjem igen.

”Jeg kender Morten Duncan rigtig godt og han er en spiller, som jeg har haft et fantastisk godt samarbejde med. Om det på nogle måde kan realiseres eller ikke, det vil jeg helst ikke udtale mig om. Men AGF er en klub, som står ham nær og man ved jo ikke, hvad fremtiden bringer. ”

Glen Riddersholm og resten af AGF-mandskabet starter træningsforberedelserne op den 7. januar 2016.

Få notifikation
Notifikation ved
11 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
kaagaard
8 år siden

Synes den udtalelse lugter af at der mindst er tale om forhandlinger som er godt i gang med Duncan.

Og hvad med Kristian Bach Bak? Han har lang kontrakt og måske er forholdet mellem Glen og FCM ikke det bedste, men det er måske en der kommer med alligevel.

vest-peder
8 år siden

Han er primært back, Bach Bak.

Og dem har vi nok af. I øvrigt er han for gammel og ulækker.

dengamle
8 år siden

Et hvert fodboldhold vil vidt være tæt på lykkelig, hvis der i truppen er en spiller som Kr. Bak – ham kommer nu næppe til AGF

dengamle
8 år siden

Mon Henrik Pedersen – træner fra Køge – og godt kendt i AGF – er på vej til at blive assistent for Glenn?
Han har i hvert fald opsagt sit job i Køge – en særdeles spændende træner…

8K
8K
8 år siden

Fuldstændig enig!

kaagaard
8 år siden

Det handler ikke om hvad jeg ønsker, Men Når glen udtaler

[i]Men det er også det der foregår udenfor. Der er det også vigtigt, at der er de rigtige ambassadør, de rigtige menneskelige kvaliteter, som gør, at vi får skabt noget, som skaber stabilitet og substans i det der foregår ude på banen og der hænger tingene sammen.[/i]

Så tænker jeg Kristian Bach bak.

Jorgensen
8 år siden

Nej tak til Bach Bak!

Schmidt
8 år siden

Kadlec, Pusic og Duncan 'en af dem ryger i hvert fald.

Rambro
8 år siden

Måske han har luret noget i forhold til kulturbærerne i klubben. Her tænker jeg primært Staff … men det må tiden vise

Bobbe78
8 år siden

@ Rambo – Pas nu på med sådan en kommentar, for lige o. Lidt skriver folk ar Leon, Aron og sikkert også kure skal tilbage 😉

Oill
8 år siden

@Bobbe78- kun Leon og Duncan. Leon har jo udtalt at det snart skal være, og begge deres kontrakter udløber jo til sommer. Tror også tøffe gør sit for det, da han mener han har dem i sin hule hånd 🙂 (Tjek hans FB-profil)