Glad Patrick O til MTAC: Vi har et klassehold

0

Det kom som lidt af en overraskelse, da AGF tilbage i august måned hentede AaB-profilen Patrick Olsen til klubben. AGF sendte et stærkt signal ved at hente en profil, fra en af sine nærmeste konkurrenter.

Af Rasmus Thomsen

Patrick Olsen ligner allerede en succeshistorie i Aarhus og han er da også strøget direkte i startopstillingen hos AGF. Den nye mand med nr. 10 på ryggen har fået en forrygende start på tilværelsen i Aarhus.

Sammen med sine nye holdkammerater har Olsen skaffet syv point i de tre første kampe. AGF har dermed fortsat de gode takter fra sidste sæson.

Morethanaclub.dk fangede Patrick Olsen til en lille snak umiddelbart efter 4-2 sejren over OB. Med den fornemme start på tilværelsen i Aarhus, kunne Olsen vel ikke have drømt om en bedre start, efter syv point for tre kampe?

”Jo vi kunne have fået ni point” lød det grinene fra en glad Patrick Olsen.

”Men nej det er rigtigt altså. Jeg har fået en fantastisk start her i AGF og det er fantastisk. Det er lidt som jeg har sagt før, det er en fantastisk vindermentalitet der er her”.

”Det viste vi også i sidste uge mod Randers FC, at selvom vi får vist en mand ud efter to minutter, så står vi bare sammen som hold. Og det er klasse man kan gøre det. Selvom vi er en mand i undertal, så er vi ikke nemme at spille i mod. Og så er det bare fantastisk at vi slår fra os, som vi gør igen i dag (i søndags, red.)”.

I 4-2 sejren over OB blev Patrick Olsen noteret for to assist. Det var en kamp med fire flotte AGF-mål og en masse positive takter. I løbet af kampen var OB dog også godt med, og flere gange bølgede det frem og tilbage. AGF fik dog lukket og slukket opgøret, som de derfor kunne trække sig sejrrigt ud af.

I sidste weekend, spillede AGF mod Randers FC, i et opgør hvor man spillede 10 mod 11 i stort set hele kampen. At AGF endte med fire point i de to kampe, der nemt kunne være endt anderledes, vidner om høj moral hos aarhusianerne. Men viser det også at AGF er et hold, som man skal regne med i toppen af Superligaen?

”Det viser i hvert fald, at vi har en sindssyg arbejdsmoral og at vi står sammen, selv i svære perioder. Vi ved at vi har et klassehold. Det har vi vist i flere kampe nu.”

”Og så handler det om kvaliteten når vi er på bolden, og med de få chancer vi har i dag (i søndags, red), der bliver de bare banket ind. Og det er en klasse i sig selv, at være skarp foran mål når man får chancen”.

Næste kamp for AGF er på søndag, når ”De Hviie” gæster AaB i Aalborg. Kampen mod AaB bliver samtidig et gensyn med Olsens tidligere holdkammerater. Olsen nåede en enkelt sæson i AaB, og han ser frem til kampen mod sin tidligere klub.

Selvom kampen bliver speciel for Olsen, så har han opskriften klar på hvordan aarhusianerne skal tage de tre point med hjem.

”Vi skal bare koncentrere os om vores spil, så er jeg sikker på at vi nok skal få en god kamp i Aalborg næste weekend. Og så bliver det bare sjovt at skulle møde dem, og forhåbentlig få tre point. Jeg ser frem til den kamp, og det bliver sjovt at se sine gamle holdkammerater. Så det bliver spændende at stå lidt på den anden side nu, kan man sige”.

 

Søndagens kamp på Aalborg Portland Park sparkes i gang kl. 16.00

Få notifikation
Notifikation ved
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments